Wacht even... ik heb nog iets voor je

Ben jij een ondernemende mama en wil jij meer energie, afvallen en tijd voor jezelf?

Meld je aan voor de Foodilove 14-daagse cursus.

Speciaal voor ondernemende mama's die nooit meer op dieet willen. Goed voor zichzelf willen zorgen en van hun gezondheid een prio willen maken.

Ben jij een ondernemende mama en wil jij je energiek en fit voelen? Een paar kilo's kwijt? Meer balans in je werk, gezin en tijd voor jezelf? Dan zit je hier goed! Ik wil jou laten ontdekken je hoe je gewoon gezond kunt leven. Snel en simpel. Zonder gedoe.

Foodilove weekplanner

FOODILOVE 14 daagse cursus!

Is de cursus waarin jij als drukke mama in 14 dagen de tools krijgt om een start te maken naar een gezonde en gelukkige leefstijl.

Ik leer jou hoe je jouw ongezonde patroon simpel en zonder gedoe kunt ombuigen naar gezonde gewoonten. Ik deel al mijn eigen lessen met je en reik je tools aan waarmee jij eindelijk die gezonde en gelukkige leefstijl kunt bereiken én vol kunt houden.

Tijdens deze cursus ontdek je een leefstijl die bij jou en je drukke gezinsleven past. Zodat jij het beste uit jezelf kunt halen.

Met als resultaat: meer energie, lekker in je vel en een blijvend resultaat. Ik help jou in 12 weken om gewoon gezond te zijn. Niet 100% perfect, wel snel, simpel en lekker. Zonder gedoe.

Herken je dit?

 • Zorg jij de hele dag voor alles en iedereen en hou je veel ballen hoog?

 • Kom je alleen zelf aan de beurt, als er tijd over is?

 • Als het je lukt om tijd voor jezelf te pakken, voel je je altijd schuldig?

 • Je wilt gezonder leven, maar hebt geen idee hoe?

 • Heb jij weinig energie en voel je je niet fit? En zitten je zwangerschapskilo's er nog steeds aan?

 • Je hebt geen tijd om uren in de keuken te staan?

 • Sta jij voor jezelf en je gezin vaak apart te koken?

 • Geen inspiratie voor snelle en simpele maaltijden voor het hele gezin?

Wil je:

 • Meer energie, balans en tijd voor jezelf hebben

 • Gezond afvallen en je weer fit voelen

 • Wél de tijd kunnen nemen en dingen doen waar jij blij van wordt

 • Een weekmenu waarbij het hele gezin mee kan eten.

 • Snelle en simpele recepten die binnen een handomdraai op tafel staan

 • Je niet alleen beter voelen, maar ook productiever

 • Niet de hele dag bezig zijn met je voeding

 • Jezelf geen dingen meer verbieden of ontzeggen

 • zo nu en dan een wijntje, heerlijk uit eten of een lekker stuk taart kunt nemen

 • Nooit meer op dieet

Foodilove app

De FOODILOVE methode

We gaan in stappen aan de slag zodat jij de leefstijl creëert waar jij blij van wordt en die werkt voor jou. En bij je drukke gezinsleven past. ​

Je ontvangt een Foodilove werkboek met opdrachten. Om eindelijk een gezonde en gelukkige leefstijl te bereiken én vol te houden. En een e-book met weekmenu's boordevol recepten voor het hele gezin om het jou zo makkelijk mogelijk te maken.

Je krijgt toegang tot de Foodilove community met super gemotiveerde mama's. Hier kun je al je vragen stellen, successen en ervaringen delen. Samen sta je sterker en de community is een stok achter de deur.

We maken een persoonlijk voedingsplan in de Foodilove food app. Zodat je weet wat je mag eten om je doel te bereiken. Ook vind je in deze de Foodilove home workouts.

Het Foodilove programma is perfect voor je als je:

 • Meer energie en balans wilt

 • Meer tijd voor jezelf wilt

 • Gewoon gezond en lekker wilt eten. Zonder gedoe

 • Wil afvallen met blijvend resultaat

 • Niet meer apart wilt koken en uren in de keuken staan

 • Lekkerder en slank in je vel wilt zitten. Met meer zelfvertrouwen

 • Wilt afrekenen met die paar hardnekkige kilo's

 • Echt geen zin hebt om de hele dag alleen maar met je voeding bezig te zijn

 • Op zoek bent naar snelle en simpele recepten met normale producten

 • Je het niet meer alleen hoeft te doen. Maar met een super gemotiveerde community mama's

14 daagse cursus

Normaal: € 97, nu voor € 27

 • 14 dagen lang mailtjes in je mailbox met tips, tricks, opdrachten en lessen volgens de Foodilove-methode
 • 2 weekmenu's met recepten voor het hele gezin
 • boodschappenlijstjes
 • toegang tot de besloten Facebook-community waar je andere ondernemende mama’s ontmoet en waar ik en andere Foodilove coaches je dagelijks coachen
 • de digitale Foodilove weekplanner

Klik op de knop hieronder om met één klik de 14-daagse cursus toe te voegen aan je bestelling

Al meer dan 1000+ mama's gingen je voor. Lees hier wat mama's vinden van het Foodilove programma:

Daniella

"Sinds een jaar ben ik lid van de Foodilove members club. Een besloten club waarin alles maar dan ook echt alles over voeding, lifestyle en sport te vinden is. We delen veel met elkaar, steunen elkaar maar wisselen ook tips en trucs en uiteraard ook recepten uit. Ik merk zelf dat ik daar echt houvast aan heb. Marleen Bosmann is een bevlogen coach met een passie voor voeding en sport en weet dit zo uit te dragen dat je zelf ook echt helemaal enthousiast wordt. Word lid van de member club zou ik zeggen! Een goede start met het beginnen goed voor jezelf te zorgen!"

Frederique

"Marleen, wat een topper en wat een goed gevoel heb jij voor coaching. Je wist precies de goede momenten te vinden om mij een oppepper te geven en super tips om vol te blijven houden en een goede balans te vinden tussen genieten en gezond bezig zijn. Ik kan wel zeggen dat jij mij een perfecte lifestyle hebt doen inzien waar ik tot op de dag van vandaag nog steeds enorm van geniet en voldoening uit haal! Zonder jou hulp, tips, kracht en toewijding heb ik niet kunnen bereiken wat ik nu ben geworden! Nogmaals hartelijk dank voor alles de afgelopen 6 maanden!"

Greetje

"Vorig jaar maart begonnen met het anders eten via Foodilove van Marleen. Voel me veel fitter en heb bergen energie. Daarnaast tot nu toe al meer dan 9 kilo kwijt. Marleen kijkt mee en geeft tips en stimuleert om actief te blijven en door te zetten, zonder het gevoel te geven dat er allerlei dingen moeten."

Frederique

"Marleen, wat een topper en wat een goed gevoel heb jij voor coaching. Je wist precies de goede momenten te vinden om mij een oppepper te geven en super tips om vol te blijven houden en een goede balans te vinden tussen genieten en gezond bezig zijn. Ik kan wel zeggen dat jij mij een perfecte lifestyle hebt doen inzien waar ik tot op de dag van vandaag nog steeds enorm van geniet en voldoening uit haal! Zonder jou hulp, tips, kracht en toewijding heb ik niet kunnen bereiken wat ik nu ben geworden! Nogmaals hartelijk dank voor alles de afgelopen 6 maanden!"

Karin

"Dankzij jouw goede adviezen en coaching in het laten inzien van een gezondere leefstijl en eetpatroon is het mij gelukt om 12 kg af te vallen en een hoop centimeters! Ik zit hierdoor een stuk lekkerder in mijn vel en heb een beter gevoel over mezelf gekregen als ik in de spiegel kijk! Ik ben je enorm dankbaar voor je goede hulp/ coaching want zonder jou was me dit niet gelukt! En we knallen nog ff verder voor de laatste 10kg."

Ria

"Het Foodilove programma van Marleen heeft mij ontzettend goed op weg geholpen naar een gezondere levensstijl. De handige app maakt het voor mij een spelletje om uit te vogelen hoe ik mijn eten in balans kan brengen, en dat werkt ontzettend goed!
Naast dat ik kilo's verlies voel ik mij ook veel energieker en fitter en dat is een hele fijne bonus. Ik krijg zelfs weer plezier in de keuken, terwijl ik dat altijd als een verplicht nummertje zag. Met de handige recepten die je op de site kan vinden is het erg prettig en gemakkelijk om op een verantwoorde manier bezig te zij. Marleen DANK!"

Heleen

"Sinds begin september bezig met het programma van Marleen. Gestart met de 30 dagen challenge en ben heel erg enthousiast. De reden waarom ik mee deed was met name om mijzelf energieker te voelen en ook zeker wat kilo's af te vallen. Nu een maand verder merk ik zo veel verschil! Ik ben 5 kilo kwijt en voel me zo veel beter. S middags was ik lastig van de bank af te krijgen, maar ik merk dat ik nu veel meer energie heb!
Ik heb ook zeker geen gevoel dat ik aan het diëten ben (dat is het ook zeker niet) en kom er steeds meer achter dat ik veel te weinig at en ook geen 'goede' dingen at. De recepten van Marleen zijn super simpel en wordt door het hele gezin (met kleine kinderen) lekker mee gegeten. Het fijne is dat Marleen ook werkt met een app waarin je alles bij kan houden, zo kan je de weekmenu's invullen of zelf gaan variëren. Zeker met het invullen hiervan kwam ik er achter dat ik veel meer mag eten dan dat ik dacht. Dat zorgt er dan ook voor dat ik totaal geen honger gevoel heb! Marleen is laagdrempelig te bereiken en doordat ze actief is op social media zie je ook veel van haar. Dus voor mij geen diëten of uithongeren meer, maar lekker gezond, veel en verantwoord eten met zeker af en toe wat lekkers!"

Veelgestelde vragen

Ja, je kunt direct starten als je je hebt aangemeld of wanneer jij er klaar voor bent.

Yes, ik zit er helemaal bij. Ik coach elke dag online in de Facebook community. Bij mijn persoonlijke coaching krijg je calls en hebben we meer contactmomenten.

Samen gaan we alles implementeren op een manier die werkt voor jou. Het is niet het zoveelste dieet programma waarbij je snel afvalt en weer aankomt. Je gaat je leefstijl dit keer duurzaam veranderen.

Nee, ook als jij geen kids hebt kun je het programma volgen. Je bent niet de enige 😉

Ja! Het leuke is dat je d.m.v je persoonlijke voedingsplan in de Foodilove app zelf kan bepalen wat je eet en de weekmenu’s als leidraad en inspiratie gebruikt.

Ja, je ontvangt het hele programma in je mailbox. Het is wel de moeite waard om een anoniem Facebook account aan te maken. Omdat de community een hele goede stok achter de deur is en je hier al je vragen kunt stellen.

Zeker!

Scroll naar top