Ben jij een ondernemende vrouw en klaar om te bereiken wat jij maar wil?

Ben jij het zat om voor de zoveelste keer op maandag aan een goed voornemen te beginnen, en bij voorbaat al te weten dat je het niet vol gaat houden?

Doe mee met onze gratis #30dayscommitment challenge, speciaal voor ondernemende vrouwen zoals jij die klaar zijn om hun doelen te bereiken. Resultaat en succes te boeken. 

Something went wrong. Please check your entries and try again.

#30dayscommitment

Wij hebben een missie: zoveel mogelijk ondernemende vrouwen, zoals jij, motiveren en helpen zodat jij alles kunt bereiken wat je maar wil.

Ben jij het zat om voor de zoveelste keer op maandag aan een goed voornemen te beginnen, en bij voorbaat al te weten dat je het niet vol gaat houden?
Voel jij dat je klaar bent om eindelijk je doelen te bereiken? Resultaat en succes te boeken?

Doe dan mee met onze #30dayscommitment challenge.

Er is maar 1 regel: maak een commitment met jezelf en hou je daar 30 dagen aan. Sla je een dag over? Dan begin je opnieuw. Net zolang tot je 30 dagen achter elkaar je jezelf aan je commitment hebt gehouden.

Waarom het jou nu wel gaat lukken? Je hebt een community die je accountable houdt. Dat niet alleen, je hebt ons ook. Wij gaan jou motiveren en supporten vanuit onze expertises én onze eigen ervaring. As we speak zijn we zelf al over de helft van deze challenge. Niet zonder slag of stoot, Lein is 3x bij dag 1 begonnen.

Het commitment dat wij met onszelf hebben gemaakt? 30 dagen 30 minuten wandelen per dag. We zijn er nog niet maar dit hele proces heeft ons al super veel mooie inzichten gebracht die we graag met je delen en we jou ook gunnen. Je kan zoveel meer dan je denkt.

In de #30dayscommitment community staan wij elke dag voor je klaar en helpen we jou om een haalbaar doel te stellen, dagelijks vast te houden aan je doel en natuurlijk: het 30 dagen vol te houden!

Omdat wij weten hoe fijn het is om het niet alleen te hoeven doen ben je van harte welkom in onze community.

Let’s get started! Liefs, Lein en Marleen

Scroll naar boven