Blijvend resultaat met FOODILOVE

Ben jij een moeder met een druk gezinsleven en een drukke baan of eigen bedrijf? Heb je de gezonde leefstijl gevonden die perfect bij jou en je gezin past en wil je weten hoe je die nu moeiteloos vast kunt houden, niet om verder af te vallen, maar gewoon, omdat het fijn voelt?

Je ging er helemaal voor, de knop was om. Je liet wat vaker een wijntje staan, de chips bleven in het keukenkastje en je koos meer en meer voor gezonde maaltijden. Dat was heus niet altijd makkelijk, maar jouw besluit stond vast. Want jij had een duidelijk doel voor ogen.

Langzaam maar zeker werd jouw leefstijl steeds gezonder. En met resultaat! Je werd fitter, energieker én, yes!, ook die laatste hardnekkige kilootjes verdwenen als sneeuw voor de zon.

Je doel kwam in zicht én werd behaald. Te gek! Je hoeft niet verder af te vallen, je bent gezond en tevreden zo.

Je krijgt veel complimentjes. Je zit lekker in je vel. Je voelt je zelfverzekerd en je hebt veel energie.

Ook leuk: die nieuwe garderobe. Eindelijk pas je in dat leuke jurkje. Dat gave shirt past je nu nog beter. En je durft nu zelfs in je bikini op het strand te verschijnen.

Natuurlijk ben je blij, maar ergens voel je je ook onrustig. Want je hebt je doel bereikt. Je hoeft niet verder af te vallen. Dat is fijn, maar voelt ook spannend. Want hoe hou je dit vast? Je wil niet doorslaan. Je wil genieten. Weer wat vaker ‘ja’ zeggen. Maar durf je dat ook?

Want: wat nou als je weer aankomt? Wat je níet wil, is dat gevreesde ge-jojo. Want dat is niet alleen heel vermoeiend, maar ook niet bepaald gezond voor je lijf.

En dit is nou precies het moment dat je erachter komt dat afvallen niet alleen een fysiek, maar ook een mentaal proces is.

Blijvend resultaat met FOODILOVE

Dit is hét 12 weken programma waarin jij als drukke moeder de tools aangereikt krijgt om je gezonde leefstijl moeiteloos vast te houden. Jouw resultaat is een domino-effect:

- Nieuwe gezonde, simpele en vooral; lekkere recepten, dús
- Met nog meer gemak een gezonde leefstijl aanhouden, dús
- Meer energie, én
- Daardoor zin om te bewegen, en dús
- Nog lekkerder in je vel, én
- Die kilootjes die als vanzelf wegblijven, met als gevolg
- Kracht en zelfvertrouwen en dus
- Een blijvend resultaat, zonder moeite

Herken je dit?

 • Je ziet op tegen de uitdagingen: vakanties, etentjes, feestjes, social events. Die horen leuk te zijn, maar jij denkt alleen maar aan de verleidingen die je van jezelf moet laten staan.

 • Natuurlijk ben je trots op het behalen van je doel, maar ergens voelt het dubbel. Want een doel hebben is duidelijk. De teugels (weer) laten vieren, dat vind je spannend.

 • Voorheen zei je gewoon de hele tijd ‘nee’. Niet altijd makkelijk, wel altijd helder. Nu mag je van jezelf ook gewoon weer eens lekker ‘ja’ zeggen tegen dat bord patat, een stuk taart of een glas wijn. Maar ergens knaagt het, want je voelt je snel schuldig en hebt de neiging jezelf af te straffen of direct te gaan compenseren.

En wil je dit?

 • Weten hoe je die ‘flow’, die gezonde leefstijl, kunt vasthouden. Gewoon omdat het fijn voelt, niet om verder af te vallen.

 • Nieuwe recepten, snel, simpel, gezond, lekker én, ook belangrijk, voor het hele gezin. Je hebt echt geen zin om elke avond drie verschillende maaltijden klaar te maken. Je hebt het namelijk al druk genoeg.

 • Mindset-lessen, omdat afvallen niet alleen een fysiek, maar net zozeer een mentaal proces is.

 • Zorgeloos genieten, zonder schuldgevoel, zonder zelf-bestraffing, omdat jij weet dat jij altijd de draad weer op kan pakken als je de teugels even wat hebt laten vieren.

 • Een ontspannen relatie met eten. Eten is weer leuk, eten is weer om van te genieten! Ook als je tijdens je vakantie wat vaker los bent gegaan op de toetjes en de ijsjes. Want jij weet dat jij daarna weer gewoon gemakkelijk in je gezonde ritme kan komen.

Hi, ik ben Marleen

Ik ken de zoektocht naar een gezonde leefstijl maar al te goed. Jaren geleden volgde ik crash-dieet na crash-dieet, maar die leverden me alleen maar (vr)eetbuien, én een hoop frustratie op.
Ik wilde een échte verandering, met een blijvend resultaat, maar zonder moeite. Ja, dat bestaat!
Ik verdiepte me in gezonde voeding, bereidde steeds vaker mijn maaltijden voor en maakte een goede planning. Stukje bij beetje veranderde ik mijn leefstijl. En dat werkte.
Ik viel maar liefst 15 kilo af. Blijvend. En toen besloot ik om nooit meer op dieet te gaan.

En nog steeds ben ik super fit, ook nu ik een drukke ondernemer én kersverse mama van Emma ben. Nog steeds maak ik iedere dag bewuste keuzes - maar ik zeg echt geen ‘nee’ tegen een schaaltje bitterballen.

Ik ben een healthy mom, en dat gun ik iedereen. Daarom is het mijn missie om jou als mama met een drukke baan of een eigen bedrijf te helpen bij het bereiken van een gezonde leefstijl. Omdat ik weet hoe goed dat voelt.

Ik laat je zien dat je, door middel van de juiste mindset, gezond eten, bewegen, ontspannen én het maken van slimme keuzes, meer balans in je drukke leven kunt krijgen. Zonder dat je ooit nog op dieet hoeft. Welke mama wil dat nu niet?

Voel jij ook dat je klaar bent voor het voorgoed afscheid nemen van diëten, en het vinden van de leefstijl die precies bij jou past, zodat je lekker in je vel zit en in balans bent? Zodat je meer energie hebt en je zelfverzekerder zult zijn dan ooit?
Ik help je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij ook de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn. Daarom heb ik dit programma gemaakt, speciaal voor jou.

Let’s get started! Liefs, Marleen

Heleen

"Sinds begin september bezig met het programma van Marleen. Gestart met de 30 dagen challenge en ben heel erg enthousiast. De reden waarom ik mee deed was met name om mijzelf energieker te voelen en ook zeker wat kilo's af te vallen. Nu een maand verder merk ik zo veel verschil! Ik ben 5 kilo kwijt en voel me zo veel beter. S middags was ik lastig van de bank af te krijgen, maar ik merk dat ik nu veel meer energie heb!
Ik heb ook zeker geen gevoel dat ik aan het diëten ben (dat is het ook zeker niet) en kom er steeds meer achter dat ik veel te weinig at en ook geen 'goede' dingen at. De recepten van Marleen zijn super simpel en wordt door het hele gezin (met kleine kinderen) lekker mee gegeten. Het fijne is dat Marleen ook werkt met een app waarin je alles bij kan houden, zo kan je de weekmenu's invullen of zelf gaan variëren. Zeker met het invullen hiervan kwam ik er achter dat ik veel meer mag eten dan dat ik dacht. Dat zorgt er dan ook voor dat ik totaal geen honger gevoel heb! Marleen is laagdrempelig te bereiken en doordat ze actief is op social media zie je ook veel van haar. Dus voor mij geen diëten of uithongeren meer, maar lekker gezond, veel en verantwoord eten met zeker af en toe wat lekkers!"

Foodilove app

De FOODILOVE methode

In slechts 12 weken help ik je bij het creëren van een gezonde energieke leefstijl waar jij blij van wordt, die voor jou werkt, die perfect in jouw drukke (gezins)leven past én die ook nog eens blijvend is.
Hoe doen we dat?

Je ontvangt Foodilove mindset lessen. Dit zijn simpele en leuke opdrachten die je helpen bij het moeiteloos volhouden van jouw gezonde en gelukkige leefstijl.

Daarnaast krijg je nieuwe recepten voor het hele gezin. Zo wordt gezond en lekker eten een eitje!

Ook maak je een persoonlijk voedingsplan in de Foodilove-app. Zo weet je precies wat de meest slimme keuzes zijn die jou helpen om op een snelle en doeltreffende manier je doel te bereiken.

Even geen tijd om naar de sportschool te gaan? Helemaal niet erg. Want naast dit voedingsplan vind je in de app ook snelle en simpele home workouts die je op elk moment van de dag kan doen, wanneer het jóu uitkomt.

Maar we zijn er nog niet, want bovenop dit alles krijg je ook toegang tot de interactieve Foodilove Facebook-community, waar je andere supergemotiveerde mama’s ontmoet.
Dit is een besloten groep en dus een veilige omgeving om je vragen te stellen, maar ook successen, uitdagingen en ervaringen te delen. Hier vind je steun, uitwisseling en een stok achter de deur. Want samen sta je sterker.

12 WEKEN PROGRAMMA

Normaal €297,- nu voor €97,-

 • Foodilove mindset lessen
 • Nieuwe recepten voor het hele gezin
 • Persoonlijke voedingsplan in de Foodilove-app
 • Home workouts in de Foodilove-app
 • toegang Foodilove Facebook-community en app
 • Dagelijkse coaching in de community
 • BONUS 1: Maandelijkse Foodilove masterclass
 • BONUS 2: Foodilove focus planner
 • BONUS 3: Maandelijkse live Q&A met Marleen

Al meer dan 1000+ mama's gingen je voor. Lees hier wat zij van mijn 12 weken programma vinden:

Daniella

"Sinds een jaar ben ik lid van de Foodilove members club. Een besloten club waarin alles maar dan ook echt alles over voeding, lifestyle en sport te vinden is. We delen veel met elkaar, steunen elkaar maar wisselen ook tips en trucs en uiteraard ook recepten uit. Ik merk zelf dat ik daar echt houvast aan heb. Marleen Bosmann is een bevlogen coach met een passie voor voeding en sport en weet dit zo uit te dragen dat je zelf ook echt helemaal enthousiast wordt. Word lid van de member club zou ik zeggen! Een goede start met het beginnen goed voor jezelf te zorgen!"

Frederique

"Marleen, wat een topper en wat een goed gevoel heb jij voor coaching. Je wist precies de goede momenten te vinden om mij een oppepper te geven en super tips om vol te blijven houden en een goede balans te vinden tussen genieten en gezond bezig zijn. Ik kan wel zeggen dat jij mij een perfecte lifestyle hebt doen inzien waar ik tot op de dag van vandaag nog steeds enorm van geniet en voldoening uit haal! Zonder jou hulp, tips, kracht en toewijding heb ik niet kunnen bereiken wat ik nu ben geworden! Nogmaals hartelijk dank voor alles de afgelopen 6 maanden!"

Greetje

"Vorig jaar maart begonnen met het anders eten via Foodilove van Marleen. Voel me veel fitter en heb bergen energie. Daarnaast tot nu toe al meer dan 9 kilo kwijt. Marleen kijkt mee en geeft tips en stimuleert om actief te blijven en door te zetten, zonder het gevoel te geven dat er allerlei dingen moeten."

Karin

"Dankzij jouw goede adviezen en coaching in het laten inzien van een gezondere leefstijl en eetpatroon is het mij gelukt om 12 kg af te vallen en een hoop centimeters! Ik zit hierdoor een stuk lekkerder in mijn vel en heb een beter gevoel over mezelf gekregen als ik in de spiegel kijk! Ik ben je enorm dankbaar voor je goede hulp/ coaching want zonder jou was me dit niet gelukt! En we knallen nog ff verder voor de laatste 10kg."

Ria

"Het Foodilove programma van Marleen heeft mij ontzettend goed op weg geholpen naar een gezondere levensstijl. De handige app maakt het voor mij een spelletje om uit te vogelen hoe ik mijn eten in balans kan brengen, en dat werkt ontzettend goed!
Naast dat ik kilo's verlies voel ik mij ook veel energieker en fitter en dat is een hele fijne bonus. Ik krijg zelfs weer plezier in de keuken, terwijl ik dat altijd als een verplicht nummertje zag. Met de handige recepten die je op de site kan vinden is het erg prettig en gemakkelijk om op een verantwoorde manier bezig te zij. Marleen DANK!"

Frederique

"Marleen, wat een topper en wat een goed gevoel heb jij voor coaching. Je wist precies de goede momenten te vinden om mij een oppepper te geven en super tips om vol te blijven houden en een goede balans te vinden tussen genieten en gezond bezig zijn. Ik kan wel zeggen dat jij mij een perfecte lifestyle hebt doen inzien waar ik tot op de dag van vandaag nog steeds enorm van geniet en voldoening uit haal! Zonder jou hulp, tips, kracht en toewijding heb ik niet kunnen bereiken wat ik nu ben geworden! Nogmaals hartelijk dank voor alles de afgelopen 6 maanden!"

Veelgestelde vragen

Ja, zodra je je hebt aangemeld kun je direct starten.

Yes, ik ben dagelijks online samen met Foodilove coach Cecile aanwezig in de Facebook-community. Iedere maand kun je hier de live Q&A volgen. Kies je voor 1-op-1 coaching, dan plannen we meerdere calls en contactmomenten in.

Samen implementeren we een leefstijl die voor jou werkt. Dit programma is dus niet het zoveelste dieet waarbij je snel afvalt en daarna net zo snel weer aankomt. Je gaat je leefstijl dit keer duurzaam veranderen.

Nee, ook als je geen kids hebt kun je dit programma volgen. Je bent niet de enige.

Ja! Het leuke is dat je in jouw persoonlijke voedingsplan in de Foodilove-app zelf kan bepalen wat je eet. De weekmenu’s kun je daarbij als leidraad en inspiratie gebruiken.

Nee, want tijdens de pilot vindt alles plaats in de Facebook groep. Het is dus wel de moeite waard om een anoniem Facebook-account aan te maken, omdat de community een hele goede stok achter de deur is en je hier al je vragen kunt stellen.

Zeker!

Scroll naar top