Fit en Energiek!

Met het online programma “Fit en Energiek” gaan we samen in 10 weken aan de slag met gezond bewegen. Wil jij dus meer gaan bewegen maar weet je niet waar je moet beginnen? Of sta je in de sportschool en heb je geen idee wat je moet doen? Dan ben je bij Foodilove aan het juiste adres! Ik ben je online personal trainer en maak een persoonlijk trainingsplan voor je dat werkt voor jou. Dit programma kun je los kiezen maar ook combineren met het programma “bereik je ideale gewicht”.

Hoe gaan we te werk?
Aan de hand van je online intake maak ik een persoonlijk trainingsplan die volledig is afgestemd op je doel. Dit plan kun je inzien en uitvoeren via de Foodilove app. Daarnaast hebben wij dagelijks met contact met elkaar, beantwoord ik je vragen en geef ik je feedback. Ik begeleid je dus en geef je advies, zo leer je snel en makkelijk wat werkt voor jou en ontwikkelen we de leefstijl die bij jou past. Dit kan een trainingsplan voor thuis of in de sportschool zijn maar misschien wil jij wel wandelen of zwemmen.

Via de trainingsmodule in de Foodilove app kun je altijd je trainingsplan bekijken en gebruiken. Sta jij in de gym of ben je thuis en weet jij het even niet meer? Alle oefeningen worden aan de hand van video’s en 3D animaties duidelijk uitgelegd.

Foodilove trainingsapp

De totale investering in jezelf voor het 10 weken programma “Fit en Energiek” is €99,50 euro.

Wat krijg je hiervoor:
– 10 weken online programma
– online intake
– maandelijks een nieuw persoonlijk trainingsplan
– 2x per week feedback op je training
– 1 x per week live q&a met mij op facebook
– toegang tot de Foodilove app
– toegang tot de besloten Foodilove Facebook community

Wil jij dat we je begeleiden in je training en voeding? Dan kun je dit programma combineren met het programma “in balans met Foodilove“. Klik op deze link voor meer informatie.

Dus ben jij klaar voor een gezonde leefstijl en om lekker te gaan bewegen? Wil jij de komende 12 weken samen met mij knallen? Wacht dan niet langer en schrijf je nu in en start vandaag! Heb jij nog vragen of wil je je inschrijven? Vul dan het onderstaande contact formulier in of mail naar info@foodilove.nl

Fit-en-Energiek

Ik heb er in ieder geval mega veel zin in, om samen met jou je doel te bereiken! Liefs Marleen.

[contact-form-7 id=”5848″ title=”Lifestyle coaching”]

 

 

 

 

 

 

 

Scroll naar top