Zorgeloos genieten in de zomervakantie!

Je hebt je gezonde leefstijl lekker op orde en je zit lekker in je vel. En dan staat de zomervakantie voor de deur. BBQ's, feestjes, op vakantie...het is een uitdaging voor je.

Herken je dit:

 • Je voelt je schuldig bij elk wijntje en ijsje
 • Je mist ritme tijdens de zomermaanden
 • Je hebt weinig zin om te koken
 • Je eet niet altijd gezond en gaat daardoor gauw snaaien

Dat kan anders, ik help je om zorgeloos te genieten in de zomervakantie!

Ook in de zomer kun je fit en gezond zijn én genieten!

Ik snap het wel, de zomer is ook zo anders dan de rest van het jaar. Je hebt de hele dag je kind(eren) om je heen, je leeft veel buiten, gaat misschien op vakantie en het hele dagelijkse ritme verandert. 

De grootste valkuil van veel drukke en ambitieuze moeders is dat ze denken dat ze zich strak aan hun voorgenomen leefstijl moeten houden. Je denkt dat al je harde werk verloren gaat als je een wijntje neemt of geniet van een extra hamburger van de BBQ.

Ik zal je verklappen: dat is niet zo.

Speciaal voor jou, als ondersteuning tijdens de zomermaanden, heb ik zo iets tofs voor je:

Dé exclusieve Foodilove Community voor drukke en ambitieuze moeders, die het hele jaar door lekker in hun vel willen zitten.

Met deze Foodilove community en de bijbehorende app ga jij zorgeloos de zomer door. Beloofd. 

De hele zomer support van moeders zoals jij

Geniet van de zomer en gun jezelf een zorgeloze tijd. Lukt het even niet? Dan staat de community vol moeders zoals jij voor je klaar om je te steunen!

Dankzij de community...

 • heb je een persoonlijk voedingsplan dat je helpt om gezond en lekker te eten

 • stopt de strijd meer met je voeding

 • geniet je van de tijd met je gezin

 • is eten tijdens de vakantie geen drama, maar een feestje

 • heb je altijd een luisterend oor van moeders zoals jij

 • leer je hoe in je de zomer dieetvrij en gezond leeft

 • geniet je zonder schuldgevoel van de BBQ, wijntjes of ijsjes

 • ben je een voorbeeld voor je kinderen, omdat je met een positief zelfbeeld geniet van de zomer

Ik heb een speciale zomeraanbieding voor je gemaakt! Je krijgt 2 maanden toegang tot de Foodilove Community én tot de Foodilove App, voor de speciale prijs van 27 euro! Dat is nog geen 50 cent per dag! In de app stel je jouw persoonlijke voedingsplan samen en vind je workouts, die je makkelijk thuis of op vakantie doet. Wil je na de 2 maanden doorgaan met de Community? Dan verleng je binnen 1 minuut. Appeltje eitje!

Hi, ik ben Marleen

Ik ken de zoektocht naar een gezonde leefstijl maar al te goed. Jaren geleden volgde ik crash-dieet na crash-dieet, maar die leverden me alleen maar (vr)eetbuien, én een hoop frustratie op.

Ik wilde een échte verandering, met een blijvend resultaat, maar zonder moeite. Ja, dat bestaat!

Ik verdiepte me in gezonde voeding, bereidde steeds vaker mijn maaltijden voor en maakte een goede planning. Stukje bij beetje veranderde ik mijn leefstijl. En dat werkte.

Ik viel maar liefst 15 kilo af. Blijvend. En toen besloot ik om nooit meer op dieet te gaan.

En nog steeds ben ik super fit, ook nu ik een drukke ondernemer ben met een dreumes en een baby op komst (juli ‘21). Nog steeds maak ik iedere dag bewuste keuzes - maar ik zeg echt geen ‘nee’ tegen een schaaltje bitterballen.

Ik zit lekker in mijn vel, en dat gun ik iedereen. Daarom is het mijn missie om jou als moeder met een drukke baan of een eigen bedrijf te helpen bij het bereiken van een gezonde leefstijl. Omdat ik weet hoe goed dat voelt.

Ik laat je zien dat je, door middel van de juiste mindset, gezond eten, bewegen, ontspannen én het maken van slimme keuzes, meer balans in je drukke leven kunt krijgen. Zonder dat je ooit nog op dieet hoeft. Welke moeder wil dat nu niet?

Voel jij ook dat je klaar bent voor het voorgoed afscheid nemen van diëten, en het vinden van de leefstijl die precies bij jou past, zodat je lekker in je vel zit en in balans bent? Zodat je meer energie hebt en je zelfverzekerder zult zijn dan ooit?

Ik help je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij ook de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn. Daarom bied ik e-books, challenges, waardevolle tips en programma’s aan die jou helpen om lekker in je vel te zitten.

Let’s get started! Liefs, Marleen

Scroll naar top