Ben jij een drukke mama en wil jij binnen no-time een snel en simpel kerstmenu op tafel toveren?

Kerst 2020 is anders dan anders. Misschien vier je het alleen met je gezin of kunnen je ouders net langskomen. Een groot diner met al je dierbaren zit er niet in. Dat betekent niet dat het niet alsnog heel gezellig kan zijn. Maak er een feestje van met elkaar en geniet van een heerlijk kerstmenu.

Heb je inspiratie nodig? Wil je simpel koken zonder ingewikkelde recepten? Dan is het Foodilove kerstmenu hét menu voor gezonde en gelukkige feestdagen!

Als ik zelf ergens een hekel aan heb, dan is het wel aan urenlang in de keuken staan. Ik ben liever uren met mijn dierbaren én een lekker kerstdiner.

Met mijn menu help ik jou om een gewoon gezond kerstdiner binnen no-time op tafel te toveren. Snel, simpel en lekker. Zonder gedoe.

Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll naar top