Jij bent een drukke mama. En je bent op zoek naar een gezonde en gelukkige leefstijl, die je gemakkelijk kunt volhouden.

Ben ik warm? Dan heb ik een cadeautje voor je. Namelijk, een gratis e-book, speciaal voor mama’s die nooit meer op dieet willen. Die een gezonde en gelukkige leefstijl willen bereiken. Een leefstijl die bij hen en hun gezin past, en niet andersom. Een leefstijl die gemakkelijk is vol te houden.

Speciaal voor jou, dus.

In mijn e-book leer ik je hoe je door middel van de juiste mindset, gezond én lekker eten, bewegen, ontspannen en het maken van slimme keuzes meer balans in je drukke leven kan krijgen. Lekkerder in je vel kan komen te zitten. Meer energie kan krijgen.

En nog belangrijker, hoe je dit moeiteloos kan volhouden.

Something went wrong. Please check your entries and try again.

Jij zorgt voor iedereen…

Maar wie zorgt er voor jou?

Het antwoord is even simpel als ingewikkeld: jij zelf.

Je werkt hard om – naast je drukke baan of eigen bedrijf – je gezin draaiende te houden. Je houdt dus veel ballen hoog. Iedere dag weer. Jij komt alleen zelf aan de beurt als er tijd over is.

Maar.. wees eens eerlijk… wanneer is dat eigenlijk?

Een gezonde leefstijl krijgt misschien niet de prioriteit die je zou willen.

Je zou graag lekkerder in je vel zitten, boordevol energie door het leven gaan, en met een gelukkig en trots gevoel in de spiegel kijken.

En eigenlijk ben je er ook wel gewoon klaar mee. Met de hele dag met voeding bezig moeten zijn. Met tegenzin beginnen aan het zoveelste dieet (dat toch niet werkt), elke maandag weer opnieuw.

Misschien ben je ook wel enorm klaar met die weegschaal. Met dat getal. Dat getal dat jouw gemoedstoestand bepaalt.

Geloof me: been there, done that. Ik weet hoe het voelt. Ik stond in jouw schoenen. Ik begrijp je. En juist daarom schreef ik mijn e-book.

Daarin deel ik dé 7 stappen die ik heb gezet om een gelukkige leefstijl willen bereiken én volhouden. En laat jou ontdekken hoe je op een prettige manier gezond kunt leven. Snel en simpel. Zonder gedoe.

Ik leer je:

  • Hoe je binnen no time meer energie, een betere balans en meer tijd voor jezelf hebt.

  • Dat je niet op een streng dieet hoeft, uren in de keuken te staan of de hele dag bezig zijn met je voeding, maar je wil wél gezond afvallen.

  • Hoe je de tijd kunt nemen om dingen te doen waar jij blij van wordt.

  • Dat je jezelf geen dingen hoeft te verbieden of ontzeggen, je kunt alles eten wat je lekker vindt. Gewoon een wijntje, een lekker stuk taart of heerlijk uit eten.

  • Hoe je weer gelukkig kunt zijn, zonder dat het getal op de weegschaal hiervan af hangt. Deze kan dus de deur uit.

  • Mijn geheim zodat je nooit meer op maandag opnieuw hoeft te starten en je gaat nooit meer op dieet.

Dat klinkt goed, toch? Vul je gegevens in en je ontvangt het e-book direct in je mail!
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Hi, ik ben Marleen

En ik heb een missie. Namelijk om ambitieuze mama's, zoals jij, te helpen met het vinden van een gezonde en gelukkige leefstijl.

Ik laat je zien hoe je door middel van de juiste mindset, gezond én lekker eten, bewegen, ontspannen en het maken van slimme keuzes meer balans in je drukke leven kan krijgen. Lekkerder in je vel kan komen te zitten. Meer energie kan krijgen. Want wie wil dat nou niet?

Zelf ben ik 15 kilo afgevallen door mijn leefstijl te veranderen. Ik wilde nooit meer op een crash-dieet. Zoals ik in het verleden wel deed, en die me alleen maar (vr)eetbuien opleverden. Nee, ik wilde een échte verandering. Ik maak nu bewuste keuzes, ben fit en geniet van mijn leven. Inclusief dat wijntje of dat schaaltje bitterballen.

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? In balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij ook de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn. En daarom maakte ik dit e-book, speciaal voor jou.

Let’s get started! Liefs, Marleen

Vul hieronder je gegevens in. Je ontvangt GRATIS mijn e-book 'Nooit meer op dieet'. Je ontvangt hem direct in je mailbox.

Something went wrong. Please check your entries and try again.
Mock up nooit meer op dieet

Kirsla Schippers

"Marleen is een hele enthousiaste en motiverende coach. Ze luistert naar je verhaal en helpt op gepaste wijze. Ze laat vooral jezelf nadenken en bewust worden van je valkuilen en kansen. Met de handvatten die ze aanreikt kun je snel zelf aan de slag. Haar menu’s zijn laagdrempelig en geschikt voor zowel alleenstaanden als duo’s als gezinnen. Bedankt voor je hulp Marleen!"

Agnes Klasen

"Marleen is een fijne coach. Het is net alsof je met een vriendin praat die met de juiste informatie en motivatie komt. Door de tips ben ik veel bewuster gaan eten. Ik ben gaan plannen en door de weekmenu’s heb ik nu een hele fijne leidraad wat ik nu voor lekkers kan maken. Lekker, simpel en origineel."

Miranda Bosman

"Marleen is een leuke en fijne coach. Ze gaat ervoor om jouw doel te bereiken. Balans is zeer belangrijk en dat bereik je met ups en downs. Marleen coacht je om goed in balans te komen op de manier die bij jou past. Volg het programma en ervaar het zelf!"

Scroll naar top