FIT NA DE ZOMER MET DE GRATIS #LEKKERINJEVEL-CHALLENGE

Je hebt een heerlijke zomer gehad met je gezin. IJsjes, wijntjes, bbq, je hebt het jezelf allemaal gegund. En terecht! Je werkt iedere dag keihard om alle ballen in de lucht te houden. Nu de zomervakantie op zijn einde loopt, voel je dat je hebt ingeleverd op energie. Misschien zit je favoriete broek ook niet meer zo lekker. Of je bent afgelopen zomer bevallen en wilt weer #lekkerinjevel zitten. 

Sla ik daarmee de spijker op zijn kop? Dan heb ik iets tofs voor je! Een gratis 5-daagse challenge, speciaal voor jou als moeder die...

> na de zomer weer een gezonde leefstijl wil bereiken
> behoefte heeft aan houvast voor lekkere voeding, zonder uren in de keuken te staan
> lekker wil bewegen om fit te worden
> een steuntje in de rug nodig heeft om te beginnen

Je krijgt 5 dagen lang tips, recepten en inspiratie, zodat jij #lekkerinjevel het najaar in gaat! Laat hieronder je gegevens achter, we beginnen 6 september!

Something went wrong. Please check your entries and try again.

5-daagse #lekkerinjevel-challenge!

Je denkt met een grote glimlach terug aan die fijne zomer. Nu de scholen weer beginnen, roept het gewone leven weer. Dat zorgt voor onrust. Je hebt de afgelopen weken in zo'n lekkere flow gezeten, hoe moet dat nu verder?

 • Je weet niet hoe je makkelijk en gezond kunt eten

 • Het zomerse leven heeft wat extra kilo's achtergelaten

 • Je vindt het lastig om weer te gaan bewegen

 • Je moet eraan wennen dat het dagelijkse drukke leven weer begint

Ik snap je zo goed! Zelf beviel ik op 20 juli van onze zoon Stijn. Door de ruggenprik heb ik minder energie, en natuurlijk vraagt de overgang van 1 naar 2 kinderen ook het nodige van me. En dan heb ik het nog niet over de kilo's die zijn blijven plakken. Het voelt zo dubbel: Ik ben mijn lichaam ontzettend dankbaar voor haar harde werk, maar wil ook graag weer #lekkerinmijnvel zitten. En dat doe ik het liefst samen met jou! 

In deze challenge leer je:

 • Hoe je de hele dag lekker en gezond eet

 • Hoe je in nog geen halfuur per dag fit wordt

 • Hoe je #lekkerinjevel zit én geniet!

Ik beloof je: je krijgt geen ingewikkelde dieetadviezen en geen gebakken lucht. Wat je wel krijgt? Praktische tips waarmee je direct aan de slag kunt. Workouts, dagmenu's en nog véél meer!

Ben jij klaar voor:

 • Gewoon en gezond leven, snel en simpel?

 • Een leven waarin je niet alleen voor anderen, maar ook voor jezelf zorgt?

 • Een fit en gezond lichaam waarmee je de hele wereld aan kan?

Dit krijg je tijdens deze 3 daagse #lekkerinjevelchallenge

 • Dagelijks een mail met een dagmenu, workout en praktische tips

 • Boodschappenlijst voor een week vol gezonde én lekkere voeding

 • Toegang tot de exclusieve #lekkerinjevel-community op Facebook met moeders zoals jij, om elkaar te steunen en te motiveren.

 • Live Q&A's van Marleen in de #lekkerinjevel-community.

 • Een kickstart om je gezonde leefstijl op te pakken na de zomer!

Dit wil je niet missen, we starten 6 september!
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Hi, ik ben Marleen

En ik heb een missie. Namelijk om ambitieuze moeders, zoals jij, te helpen met het vinden van een gezonde en gelukkige leefstijl.

Ik laat je zien hoe je met de juiste mindset, gezond én lekker eten, bewegen, ontspannen en het maken van slimme keuzes meer balans in je drukke leven krijgt, zodat je weer #lekkerinjevel zit. Je krijgt meer energie en voelt je beter dan ooit. 

Zelf ben ik 15 kilo afgevallen door mijn leefstijl te veranderen. Ik wilde nooit meer op een crash-dieet. Zoals ik in het verleden wel deed, en die me alleen maar (vr)eetbuien opleverden. Nee, ik wilde een échte verandering. Ik maak nu bewuste keuzes, ben fit en geniet van mijn leven. Inclusief dat wijntje of dat schaaltje bitterballen.

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? In balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij ook de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn. En daarom organiseer ik deze challenge, speciaal voor jou.

Let’s get started! Liefs, Marleen

Vul je gegevens in dan starten we dinsdag 25 mei!
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Kirsla Schippers

"Marleen is een hele enthousiaste en motiverende coach. Ze luistert naar je verhaal en helpt op gepaste wijze. Ze laat vooral jezelf nadenken en bewust worden van je valkuilen en kansen. Met de handvatten die ze aanreikt kun je snel zelf aan de slag. Haar menu’s zijn laagdrempelig en geschikt voor zowel alleenstaanden als duo’s als gezinnen. Bedankt voor je hulp Marleen!"

Agnes Klasen

"Marleen is een fijne coach. Het is net alsof je met een vriendin praat die met de juiste informatie en motivatie komt. Door de tips ben ik veel bewuster gaan eten. Ik ben gaan plannen en door de weekmenu’s heb ik nu een hele fijne leidraad wat ik nu voor lekkers kan maken. Lekker, simpel en origineel."

Miranda Bosman

"Marleen is een leuke en fijne coach. Ze gaat ervoor om jouw doel te bereiken. Balans is zeer belangrijk en dat bereik je met ups en downs. Marleen coacht je om goed in balans te komen op de manier die bij jou past. Volg het programma en ervaar het zelf!"

Scroll naar top