NOOIT MEER JEZELF WEGCIJFEREN DANKZIJ DE GRATIS #SELFCARE-CHALLENGE

Je wilt wel tijd voor jezelf nemen, maar doet het nooit. Er is altijd iets dat je meer prioriteit geeft: je gezin, je werk, het huishouden. Voor je het weet is het weer zondagavond en is er weer een week voorbij met een hoop rennen en vliegen.

Dat kan anders en daarom ben je nu hier. Applaus voor jou! Je zet nu namelijk de eerste stap in meer tijd nemen voor jezelf.

Deze challenge is perfect voor jou als je...

 • niet altijd in dienst wilt staan van anderen
 • je jouw batterij regelmatig en op tijd wilt opladen
 • #lekkerinjevel wilt zitten
 • zonder schuldgevoel tijd voor jezelf wilt nemen.

Samen met ambitieuze moeders zoals jij gaan we de knop omzetten en van tijd voor jezelf een dagelijkse activiteit maken. Ja, dat kan, ook in jouw drukke leven! 

Laat hieronder je gegevens achter, we beginnen maandag 18 oktober!

Something went wrong. Please check your entries and try again.

7-daagse #selfcarel-challenge!

Als je 's avonds eindelijk op de bank ploft, denk je maar aan één ding: slapen. De hele dag ben je druk geweest met alles behalve jezelf.

 • Je weet niet wanneer je tijd voor jezelf kunt plannen

 • Je voelt je schuldig als je iets voor jezelf doet

 • Je voelt je somber en opgejaagd, door je eindeloze to-dolijst (waar je zelf niet op staat)

 • Je denkt dat tijd voor jezelf als moeder egoïstisch is

Ik snap je zo goed! Zelf beviel ik op 20 juli van onze zoon Stijn. Het leven met 2 kinderen is pittig, zeker nu in de baby- en peuterfase. Maar ook als kinderen ouder worden, is tijd voor jezelf een 'ding' voor veel moeders. Dat moet echt anders kunnen. 

In deze challenge leer je:

 • Hoe je elke dag tijd voor jezelf neemt

 • Hoe een routine creëert in selfcare

 • Dat selfcare niet egoïstisch, maar juist heel waardevol voor je gezin is

Ik beloof je: je krijgt geen ingewikkelde opdrachten en geen gebakken lucht. Wat je wel krijgt? Praktische tips waarmee je direct aan de slag kunt. Elke dag 1 opdracht, waardoor je na 7 dagen met gemak tijd voor jezelf inplant.

Ben jij klaar voor:

 • elke dag een moment voor jezelf?

 • dingen doen waar JIJ blij van wordt?

 • een nóg leukere versie van jezelf?

Dit krijg je tijdens deze 7 daagse #selfcare challenge

 • Dagelijks een mail met inspiratie, motivatie, een opdracht of praktische tips

 • Live online workshop van Marleen op donderdag 21 oktober om 10.00 uur

 • Een stok achter de deur om nu écht tijd voor jezelf te nemen

 • Extra en unieke kans: Waanzinnige korting om toegang te krijgen tot de exclusieve #lekkerinjevel-community met moeders zoals jij, om elkaar te steunen en te motiveren. Hier krijg je ook dagelijkse coaching van Marleen

Dit wil je niet missen, we starten maandag 18 oktober!
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Hi, ik ben Marleen

En ik heb een missie. Namelijk om ambitieuze moeders, zoals jij, te helpen met het vinden van een gezonde en gelukkige leefstijl.

Ik laat je zien hoe je met de juiste mindset, gezond én lekker eten, bewegen, ontspannen en het maken van slimme keuzes meer balans in je drukke leven krijgt, zodat je weer #lekkerinjevel zit. Je krijgt meer energie en voelt je beter dan ooit. 

Zelf ben ik 15 kilo afgevallen door mijn leefstijl te veranderen. Ik wilde nooit meer op een crash-dieet. Zoals ik in het verleden wel deed, en die me alleen maar (vr)eetbuien opleverden. Nee, ik wilde een échte verandering. Ik maak nu bewuste keuzes, ben fit en geniet van mijn leven. Inclusief dat wijntje of dat schaaltje bitterballen.

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? In balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij ook de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn. En daarom organiseer ik deze challenge, speciaal voor jou.

Let’s get started! Liefs, Marleen

Vul je gegevens in dan starten we maandag 18 oktober!
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Kirsla Schippers

"Marleen is een hele enthousiaste en motiverende coach. Ze luistert naar je verhaal en helpt op gepaste wijze. Ze laat vooral jezelf nadenken en bewust worden van je valkuilen en kansen. Met de handvatten die ze aanreikt kun je snel zelf aan de slag. Haar menu’s zijn laagdrempelig en geschikt voor zowel alleenstaanden als duo’s als gezinnen. Bedankt voor je hulp Marleen!"

Agnes Klasen

"Marleen is een fijne coach. Het is net alsof je met een vriendin praat die met de juiste informatie en motivatie komt. Door de tips ben ik veel bewuster gaan eten. Ik ben gaan plannen en door de weekmenu’s heb ik nu een hele fijne leidraad wat ik nu voor lekkers kan maken. Lekker, simpel en origineel."

Miranda Bosman

"Marleen is een leuke en fijne coach. Ze gaat ervoor om jouw doel te bereiken. Balans is zeer belangrijk en dat bereik je met ups en downs. Marleen coacht je om goed in balans te komen op de manier die bij jou past. Volg het programma en ervaar het zelf!"

Scroll naar top