In Balans

Is hét enige programma dat jou de tools geeft om eindelijk een gezonde en gelukkige leefstijl te bereiken én vol te houden.
Tijdens dit programma ontdek je een leefstijl die bij jou en je drukke leven past. Zonder crash-diëten of ingewikkelde recepten.
Met als resultaat: meer energie, lekker in je vel en een blijvend resultaat. Ik help jou in 12 weken om gewoon gezond te zijn. Niet 100% perfect, wel snel, simpel en lekker. Zonder gedoe.
Herken jij dit?
 • Heb jij alle diëten geprobeerd maar is de verandering niet duurzaam?
 • Is de uitvoering te moeilijk en kost het je teveel tijd en moeite?
 • Wil je alles 100% perfect doen waardoor je geen resultaat boekt?
Hoe fijn zou het zijn als…
 • Je lekker in je vel zit boordevol zelfvertrouwen?
 • Je meer energie hebt?
 • Je afvalt en nooit meer op dieet hoeft?
 • Je niet langer dan 10 minuten in de keuken hoeft te staan?
Ik ben ervan overtuigd dat door te focussen op snel, simpel en gewoon krijg je een veel beter resultaat dan wanneer je voor de perfecte aanpak gaat.
Zit jij nu heel hard ja te knikken en ben je klaar om je mindset en leefstijl te veranderen? Op een manier die werkt voor jou
en waar jij gelukkig van wordt? Lees snel verder!
In balans met Foodilove

Stel je eens voor!
Je gaat met de Lifestyle i love-methode je doel bereiken en vasthouden. Ik maak het in 3 stappen zo simpel mogelijk voor je, zodat jij het direct kunt implementeren. Doordat alles direct toepasbaar zorgt het voor een blijvende (duurzame) verandering.

Je verandert je mindset en leefstijl, je ontwikkeld een gezond eetpatroon dat voor altijd vol te houden is, je houdt je motivatie dit keer vast, verliest kilo’s en het allerbelangrijkste: je zit heerlijk, gelukkig en vol met energie in je vel!

Wat krijg je:

 • dagelijkse coaching van Marleen in de Foodilove Members’ Club
 • 12 weken toegang tot de Lifestyle i love-methode
 • simpele weekmenu’s met gezonde en recepten. Plus handige boodschappenlijstjes
 • Foodilove voedings app met een persoonlijk plan
 • Foodilove training app met workouts voor thuis of in de gym

Bonus

Ik wil starten!
Wanneer jij je nú aanmeldt is jouw investering is 399 euro excl btw. Wil jij liever in 3x betalen? Dan betaal je 149 euro excl btw per maand*

[knop-cta]Ik doe mee![/knop-cta]

Wil jij mijn persoonlijke 1-op-1 coaching met wekelijkse calls? Dat kan ook. Jouw investering is 699 euro excl btw. Wil jij liever in 3 termijnen betalen? Dan betaal je 249 euro excl btw per maand* Klik hier om je aan te melden of stuur me een mailtje voor een vrijblijvende call.

In balans met Foodilove

Ik weet hoe het voelt om niet blij te zijn met jezelf. Ontevreden en zelfs ongelukkig te worden van je eigen spiegelbeeld. Ik weet ook hoe het voelt als je wél je ideale gewicht bereikt en hoeveel energie je krijgt van gezonde voeding. Ik ben 15 kilo afgevallen, lees hier mijn verhaal.

Heb jij nog vragen, stuur ze me dan gerust via marleen@foodilove.nl dan plannen we een persoonlijke call in zodat ik je meer kan vertellen.

Liefs, Marleen

Reviews van deelnemers van mijn programma:

“Dankzij jouw goede adviezen en coaching in het laten inzien van een gezondere leefstijl en eetpatroon is het mij gelukt om 12 kg af te vallen en een hoop centimeters! Ik zit hierdoor een stuk lekkerder in mijn vel en heb een beter gevoel over mezelf gekregen als ik in de spiegel kijk! Ik ben je enorm dankbaar voor je goede hulp/coaching want zonder jou was me dit niet gelukt!”

“Voel me veel fitter en heb bergen energie. Daarnaast tot nu toe al meer dan 9 kilo kwijt. Marleen kijkt mee en geeft tips en stimuleert om actief te blijven en door te zetten, zonder het gevoel te geven dat er allerlei dingen moeten”

“Marleen wist mij altijd te motiveren waar dat nodig was en hielp mij aan informatie waar ik nog niet bekend mee was. Als het sporten of de voeding eens een dagje wat minder ging begreep zij dit ook en hielp ze mij de volgende dag weer goed te starten!! Marleen, bedankt voor alles! Je bent een topcoach!”

“Marleen, wat een topper en wat een goed gevoel heb jij voor coaching. Je wist precies de goede momenten te vinden om mij een oppepper te geven en super tips om vol te blijven houden en een goede balans te vinden tussen genieten en gezond bezig zijn. Ik kan wel zeggen dat jij mij een perfecte lifestyle hebt doen inzien waar ik tot op de dag van vandaag nog steeds enorm van geniet en voldoening uit haal! Zonder jou hulp, tips, kracht en toewijding heb ik niet kunnen bereiken wat ik nu ben geworden!”

“Het programma van Marleen, heeft mij ontzettend goed op weg geholpen naar een gezondere levensstijl. De handige Foodilove app maakt het voor mij een spelletje om uit te vogelen hoe ik mijn eten in balans kan brengen, en dat werkt ontzettend goed!! Naast dat ik kilo’s verlies voel ik mij ook veel energieker en fitter en dat is een hele fijne bonus. Ik krijg zelfs weer plezier in de keuken, terwijl ik dat altijd als een verplicht nummertje zag. Met de handige recepten die je op de site kan vinden is het erg prettig en gemakkelijk om op een verantwoorde manier bezig te zijn”

“Nauwelijks mensen te vinden die zoveel weten als Marleen over je gezondheid in z’n geheel. De oefeningen die ik thuis kan doen terwijl de kids slapen of spelen i.p.v. naar de sportschool te hoeven gaan is voor mij ideaal! Persoonlijk, warm, to the point en met kennis van zaken die ze individueel op je toesnijdt. Ik zeg…DOEN!”

* Voor de opzeggingsvoorwaarden van het programma “In balans met Foodilove” verwijs ik je naar mijn Algemene Voorwaarden.

Scroll naar top