Mijn essentiële olie avontuur

Essentiele oliën zijn niet meer weg te denken uit mijn leven als drukke en ambitieuze moeder. Ik vind goed voor mezelf zorgen en lekker in mijn vel zitten het belangrijkste wat er is. Als ik vol zit met energie kan ik écht sparkelen. Ik maakte een paar jaar geleden kennis met de producten van Young Living toen ik opzoek ging naar een oplossing voor mijn hooikoorts. In dit blog deel ik mijn verhaal over mijn essentiële olie avontuur.

Mijn eerste ervaring met essentiële oliën

Mijn eerste ervaring met essentiële oliën van Young Living was in de lente van 2017. Al mijn hele leven heb ik last van lentekriebels en wanneer de bomen gaan bloeien of er gras wordt gemaaid weet ik dat ik aan de beurt ben. Ik deelde op mijn insta dat ik zo’n last had en ALLES al had geprobeerd. Ik voelde me zo ellendig en niks leek te helpen.

Margriet (mijn vriendin uit België) reageerde hierop met de vraag of ik al essentiële oliën had geprobeerd. Eh nee wat is dat vroeg ik direct en hoe werken ze? Ik was heel sceptisch en dacht: gaat dit me helpen? Hier geloof ik eigenlijk niet echt in. Want alles wat ik al heb geprobeerd werkte niet.

Margriet en ik spraken af bij Anne & Max in Arnhem voor een heerlijke lunch samen. Ik kwam met rode ogen en een enorme snotneus aan. Mijn hele gezicht jeukte zo veel last had ik van de pollen in de lucht. Ze gaf me direct een zelfgemaakte roller met het pollentrio oliën (lavendel, lemon en peppermint). “Hier, smeer deze maar zo vaak als je wilt op je neus, je polsen, in je nek en achter je oren”. Ik ging direct aan de slag en stond er voor open om het te proberen. Baat het niet dan schaadt het niet dacht ik. Tijdens de lunch vertelde ze me meer over haar passie voor essentiële oliën en hoe ze deze gebruikt als ondersteuning bij haar gezin.

Ik kon het niet geloven!

Onderweg naar huis smeerde ik de roller zoals ze geadviseerd had. En na 1 dag had ik NERGENS meer last van. Ook niet een beetje. Eerlijk? Ik kon het niet geloven! Dit kon toch niet?! De hooikoorts was weg en wat was ik blij! Ik appte Margriet en vroeg direct hoe dit kon. Haar reactie was: “ik zei het toch”. Ik ben haar zo dankbaar dat ik meer wilde weten en besloot om me verder te gaan verdiepen in essentiële oliën.

Ik ging googelen om te kijken wat de oliën nog meer voor me zouden kunnen betekenen. Al snel kwam ik erachter wat je nog meer kunt met de oliën. Ik sportte op dat moment dagelijks en je kunt ze gebruiken ter ondersteuning van je spieren en gewrichten. Of je kunt ze gebruiken bij beter slapen of stress. Of bij het koken, mijn favoriete hobby!

De starterkit

Ik vroeg aan Margriet hoe ik het beste kon starten met de essentiële oliën. Ze vertelde me over de voordelige starterkit van Young Living en de 12 breed inzetbare oliën die daar in zitten. Ik vond de prijs van bijna 190 euro best een flinke investering maar zonder te twijfelen besloot om de starterkit aan te schaffen. Binnen 2 dagen ontving ik de starterkit en er ging een wereld voor me open. Eigenlijk was ik een beetje overweldigd. Ik begon met de diffuser en testte de Ningxia drank. Maar als snel zag ik de bomen door het bos niet en hierdoor verdween de kit na een tijdje op zolder. Alleen de pollenroller maakte ik zelf en gebruikte ik elk jaar weer.

Zouden ze dan eindelijk van dat gesnotter afkomen?

Dit voorjaar deelde ik weer een berichtje op insta. Beide kindjes waren echt om de haverklap aan het snotteren of hadden ze weer iets opgelopen. Hallo kinderopvang en de lockdowns die we achter de rug hebben. Ze leken echt totaal geen weerstand meer te hebben. Ik hoor en lees dagelijks dat ik niet de enige moeder ben die hiermee te maken heeft.

Ik ging weer googelen en toen kwam ik in via insta weer in contact met Marjon van Blooming Blends. We raakten aan de praat en ze vroeg: doe je nog wat met de olien? Mijn antwoord was: nee de starterkit staat op zolder en ik weer eigenlijk niet zo goed hoe ik hem kan gebruiken. Ze zei ga hem maar heel snel pakken en gaf me de tip om de olie RC voor je luchtwegen en weerstand in de diffuser te doen. En ja hoor het werkte weer! De diffuser stond een dagje aan en Stijn en Emma waren eindelijk van hun constante gesnotter af.

Mijn olie avontuur gaat verder

Zelf gebruik ik op dit moment naast de diffuser met de oliën dagelijks veel verzorgingsproducten van Young Living. Ik ben gek op hun douchegel en de lippenbalsem met lavendel geur. Ik heb een roller gemaakt met stress away olie. Perfect voor stressvolle momenten met kleine kindjes 😉 Ook gebruik ik gezichtsreiniger onder de douche die mijn huid heerlijk zacht maakt.

Bij mijn volgende bestelling zit de zonnebrandcrème en after sun spray die 100% natuurlijk is. Een bodylotion voor de droge huid van de kindjes en een eiwitpoeder om mijn lichaam extra te voeden en mijn energie te boosten. Ik kan niet wachten tot mijn maandelijkse welness box binnen is.

Als vrouw en moeder probeer ik elke dag bewuste keuzes te maken voor ons gezin. En kijk waar ik chemische producten kan ditchen en switchen naar natuurlijke producten. Zo heb ik voor Emma haar tandpasta al geswitcht en ook ben ik stap voor stap ons schoonmaakmiddel aan het vervangen met Thieves.

Er kwam nog meer op mijn pad

Ik ging mijn ervaringen delen op mijn insta en telkens stroomde mijn DM vol met allemaal vragen en verhalen van moeders. Zo leuk! Ik krijg dagelijks de vraag: Marleen, waar kan ik deze producten kopen? Ik zei tegen Marjon ik wil deze moeders helpen. Ik weet als geen ander dat als je goed voor jezelf zorgt. Je lekker in je vel zit je écht kunt sparkelen. Toen besloot ik brand partner te worden van Young Living. Vanaf nu kun je bij mij terecht voor al hun producten en de juiste begeleiding na aanschaf.

Zoals je merkt ben ik zo enthousiast dat ik nog uren kan vertellen over wat de oliën voor ons doen. Iedere dag heb ik nieuwe ervaringen en deze ga ik zeker met jullie blijven delen. Ik vind dit zo leuk en krijg hier ontzettend veel energie van. Toch is er maar één advies die ik je wil geven: schaf de premium starterkit vandaag nog aan en ervaar zelf wat deze nieuwe levensstijl voor jou en je gezin kan betekenen!

Mocht je nog vragen hebben over de essentiële oliën of over het aanschaffen van de starterkit? Vraag het me dan gerust, ik vind het super leuk om je hierover te informeren!

Liefs, Marleen

Start je eigen avontuur met Young Living

Wil jij als drukke moeder goed voor jezelf zorgen en écht sparkelen. Een extra steuntje voor meer energie of lekker in je vel zitten. Of ondersteuning bij pollen in de lucht of het slapen van je kind (jes). En denk jij na het lezen van dit blog: ik wil meer weten over essentiële oliën. Klik op onderstaande link voor alle uitleg.

<<< Klik hier voor alle uitleg en om je starterkit te bestellen>>>

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar top