Ben jij een ambitieuze mama en wil je nu eindelijk je goede voornemens bereiken en volhouden?  

Doe mee met mijn gratis challenge, speciaal voor drukke mama’s zoals jij die meer energie, balans en tijd voor zichzelf willen.

Tijdens deze challenge leer ik je hoe je een gezonde en gelukkige leefstijl kunt volhouden. Snel en simpel. Zonder gedoe.

Something went wrong. Please check your entries and try again.

Maak van je goede voornemens een leefstijl

Herkenbaar? Als ambitieuze mama heb je elk jaar weer goede voornemens. Je houdt ze maar even vol omdat je leefstijl in één keer omgooien niet haalbaar is. Je werkt hard om - naast je drukke baan of eigen bedrijf - je gezin draaiende te houden. Je houdt dus veel ballen hoog. Iedere dag weer. Jij komt alleen zelf aan de beurt als er tijd over is. Daardoor heeft een gezonde leefstijl niet de prioriteit die je zou willen.⁣⁣

In mijn gratis challenge leer ik je hoe je snel en simpel gezond kunt leven. Zonder gedoe. Je ontvangt 5 dagen mijn coaching, tips en opdrachten in je mailbox. Een weekmenu met handige boodschappenlijst. Een home-workout en toegang tot een besloten instagram groep vol met gelijkgestemden. 

Het resultaat?

  • Je maakt van je goede voornemens een leefstijl.

  • Je gaat nooit meer op dieet.

  • Je maakt snelle en gezonde maaltijden die je meer energie, meer balans en een gezonder lijf opleveren.

  • Je hele gezin kan mee eten - je hoeft dus niet meer apart te koken.

  • Je krijgt veel tips over gewoon gezond en lekker eten. Die tips kun je vanaf nu altijd toepassen.

  • Je hoeft niet meer de hele dag met je voeding bezig te zijn.

  • Je hebt meer grip op je gezondheid én je tijd.

Dat klinkt goed, toch? Vul je gegevens in dan starten we maandag 20 januari!
Something went wrong. Please check your entries and try again.
gezonde smoothie recepten

Ik ben Marleen

En ik heb een missie. Namelijk om ambitieuze mama's, zoals jij, te helpen met het vinden van een gezonde en gelukkige leefstijl.

Ik laat je zien hoe je door middel van de juiste mindset, gezond én lekker eten, bewegen, ontspannen en het maken van slimme keuzes meer balans in je drukke leven kan krijgen. Lekkerder in je vel kan komen te zitten. Meer energie kan krijgen. Want wie wil dat nou niet?

Zelf ben ik 15 kilo afgevallen door mijn leefstijl te veranderen. Ik wilde nooit meer op een crash-dieet. Zoals ik in het verleden wel deed, en die me alleen maar (vr)eetbuien opleverden. Nee, ik wilde een échte verandering. Ik maak nu bewuste keuzes, ben fit en geniet van mijn leven. Inclusief dat wijntje of dat schaaltje bitterballen.

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? In balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij ook de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn. En daarom maakte ik deze challenge, speciaal voor jou.

Ik heb superveel zin om samen te starten! Liefs, Marleen

Scroll naar top