Lifestyle, mindset en selfcare: hét complete programma voor ambitieuze moeders

In 12 weken leer ik jou hoe je écht goed voor jezelf zorgt en jezelf op nr 1 zet. Kortom: hoe jij een leefstijl creëert die perfect bij jou en je gezin past. 

Dit herken je vast:

 • Je zet jezelf vrijwel nooit op de eerste plaats. Anderen gaan altijd voor

 • Je houdt zoveel ballen hoog en je komt zelf als laatst. En áls je dan eens tijd neemt voor jezelf, voel je je nog schuldig ook

 • Je wilt graag verandering, maar je weet gewoon niet waar je moet beginnen

 • Je wil dolgraag jouw droomleven creëren, maar andere dingen hebben altijd voorrang. En hup, dan is er weer een dag om. En een week. En een maand. En een jaar

 • Tijd nemen voor jezelf doe je vrijwel alleen als er tijd overblijft. En dat is eigenlijk nooit

 • Je hebt veel minder energie dan je zou wensen

 • Je zit niet lekker in je vel. En als je in de spiegel kijkt, voel je je ongelukkig

 • Je laat je leiden door de ‘waan van de dag’

En als dat zo is, dan wil jij vast:

 • Een leefstijl creëren die werkt voor jou en je gezin

 • Weten waar je moet beginnen

 • Bruisen van energie om de dingen te doen die jij wil doen, wanneer je die wil doen

 • Weer een fitte en energieke moeder zijn, en daarmee een gezond voorbeeld zijn voor je kinderen

 • Meer tijd voor jezelf (en daar ook van kunnen genieten, je weet wel, zonder schuldgevoel)

 • Gezond en lekker eten zonder ingewikkeld gedoe en zonder dat het je veel tijd kost

 • Alles leren over de drie allerbelangrijkste pijlers, namelijk selfcare, mindset en lifestyle

 • Deel uitmaken van een inspirerende community, waarin successen én uitdagingen worden gedeeld, zodat je het nooit alleen hoeft te doen

 • Handvatten die concreet zijn, en die je direct kunt toepassen in je drukke leven

 • Je droomleven inrichten zoals jij dat wil

Linda 'Ik heb geen stress meer rondom de weegschaal en meer vertrouwen in mijn lijf en voeding'

"Al zo lang ik mij kan herinneren ben ik te zwaar. Ontzettend frustrerend en ik had een nare relatie met eten. Ik heb zo ontzettend veel geprobeerd, al die verschillende soorten diëten, programma's en voedselvervangers.  En niets had blijvend resultaat. Ik wilde het zo graag anders maar wist niet meer hoe. Wat waren nou normale porties en hoe kan ik mij minder schuldig voelen als ik wel iets lekkers eet.

Marleen coacht op een persoonlijke manier, ze helpt mij positief kijken naar alle stappen die ik zet en focus op een gezonde leefstijl die bij mij en in mijn leven past.

Ik heb nu geen stress meer rondom de weegschaal en meer vertrouwen in mijn lijf en voeding. Ik kan weer genieten van eten en bewuste keuzes maken. En heb leren genieten van bewegen op een manier die bij mij past!

De Foodilove community motiveert en helpt mij ook ontzettend met alle apps die daaraan gekoppeld zijn om voeding en beweging bij te houden!

Dankjewel Marleen dat je me ondersteunt en helpt in het vinden van een leefstijl die bij me past. Ik ben voor dankbaar voor de hoeveelheid energie en positieve mindset die het me al heeft gebracht tot nu toe! Echt lekker leven (zo veel belangrijker dan het getal op de weegschaal)

Als je dit leest, zet 'm op, als ik dit kan, kan jij dit zeker weten ook!"

Heleen 'Ik wilde me energieker voelen en ook zeker wat kilo's afvallen. Na een maand merkte ik zoveel verschil!'

"De reden waarom ik mee deed met dit programma was met name om mijzelf energieker te voelen en ook zeker wat kilo's af te vallen. Na een maand merkte ik zoveel verschil! Ik was al 5 kilo kwijt en voel me zo veel beter. S middags was ik lastig van de bank af te krijgen, maar ik merk dat ik nu veel meer energie heb!

Ik heb ook zeker geen gevoel dat ik aan het diëten ben (dat is het ook zeker niet) en kom er steeds meer achter dat ik veel te weinig at en ook geen 'goede' dingen at. De recepten van Marleen zijn super simpel en wordt door het hele gezin (met kleine kinderen) lekker mee gegeten.

Het fijne is dat Marleen ook werkt met een app waarin je alles bij kan houden, zo kan je de weekmenu's invullen of zelf gaan variëren. Zeker met het invullen hiervan kwam ik er achter dat ik veel meer mag eten dan dat ik dacht. Dat zorgt er dan ook voor dat ik totaal geen honger gevoel heb!

Marleen is laagdrempelig te bereiken en doordat ze actief is op social media zie je ook veel van haar. Dus voor mij geen diëten of uithongeren meer, maar lekker gezond, veel en verantwoord eten met zeker af en toe wat lekkers!"

Foodilove weekplanner

'Lifestyle i love' programma

In dit programma geef ik jou de tools om eindelijk die leefstijl te vinden waar jij zo naar verlangt. Eentje die zo goed bij je past dat je ‘m niet hoeft vol te houden, omdat het simpelweg vanzelf gaat.

Ik laat je zien hoe je door middel van de juiste mindset, selfcaregezond én lekker eten, bewegen, ontspannen en het maken van slimme keuzes, meer balans in je drukke leven krijgt.

Zodat je in no-time weer bruist van energie en je écht lekker in je vel zit om de dingen te doen die jij wil doen. 

Samen maken we een persoonlijk plan zodat je weet waar je moet beginnen en welke stappen je moet zetten om je doelen te bereiken. Ik geef je wekelijks handvatten die concreet zijn en die je direct kunt toepassen in je drukke leven. 

Wees lief voor en zuinig op jezelf. Want van jou is er maar eentje.

Hoe het werkt

We gaan samen aan de slag met de Foodilove methode, stap voor stap, in jouw tempo, zodat jij een blijvende leefstijl creëert waar jij gelukkig van wordt. Een leefstijl die voor jou werkt én die bij je drukke (gezins)leven past. Want dat is voor iedereen anders. We zijn allemaal verschillend, dus een kant-en-klaar programma werkt niet. We gaan het dit keer anders doen. Hierdoor hou je dit moeiteloos vol.

Persoonlijke intake
We starten met een persoonlijke intake via de mail zodat ik je leer kennen en weet wat je doelstelling is. En wat je dromen en uitdagingen zijn. 

Persoonlijk voedingsplan in de Foodilove app
Op basis van je intake maak ik een persoonlijk voedingsplan voor je in de Foodilove app. Je krijgt elke week een persoonlijk weekmenu met handige boodschappenlijst. Zo weet je precies wat je kunt eten om je doel te bereiken.> om goed voor jezelf te zorgen? 

Toegang tot de exclusieve Foodilove community
Verder krijg je toegang tot de besloten whatsapp Foodilove community, waar je andere gemotiveerde moeders ontmoet. In deze community kun je al je vragen, maar ook successen en ervaringen delen. Zo helpen we elkaar. Samen staan we sterker!

Foodilove methode werkboek
Je ontvangt een werkboek met inspiratie voor mindset, selfcare en lifestyle inclusief opdrachten die ervoor zorgen dat jij op een leuke en simpele manier een gezonde en gelukkige leefstijl bereikt én volhoudt.

Foodilove app

Ben jij klaar voor om écht goed voor jezelf te zorgen?

Mock up foodilove app

12 weken programma

Van €197,- nu voor €67,-

 • Wat krijg je precies:
 • Persoonlijke intake en voedingsplan in de Foodilove voedingsapp
 • Elke week een nieuw persoonlijk weekmenu en boodschappenlijst
 • Toegang tot meer dan 1500 snelle en simpele recepten
 • Toegang tot de besloten Foodilove community waar je al je vragen kunt stellen
 • Foodilove methode werkboek
Niet goed geld terug

Ik geef je 100% resultaatgarantie omdat ik ervan overtuigd ben als jij de stappen uit dit programma volgt je blijvend resultaat hebt. Je kunt het programma 14 dagen vrijblijvend uitproberen. Ben je niet tevreden? Stuur me dan een mailtje en zonder moeilijke vragen krijg je je geld terug. Je hebt dus helemaal niet te verliezen! 

Al meer dan 1000+ mama's gingen je voor. Lees hier wat zij van de Foodilove methode vinden:

Daniella 'Ik word zelf ook helemaal enthousiast'

"Sinds een jaar ben ik lid van de Foodilove members club. Een besloten club waarin alles maar dan ook echt alles over voeding, lifestyle en sport te vinden is. We delen veel met elkaar, steunen elkaar maar wisselen ook tips en trucs en uiteraard ook recepten uit. Ik merk zelf dat ik daar echt houvast aan heb. Marleen Bosmann is een bevlogen coach met een passie voor voeding en sport en weet dit zo uit te dragen dat je zelf ook echt helemaal enthousiast wordt. Word lid van de member club zou ik zeggen! Een goede start met het beginnen goed voor jezelf te zorgen!"

Frederique 'Zonder jou hulp, tips, kracht en toewijding heb ik niet kunnen bereiken wat ik nu ben geworden!'

"Marleen, wat een topper en wat een goed gevoel heb jij voor coaching. Je wist precies de goede momenten te vinden om mij een oppepper te geven en super tips om vol te blijven houden en een goede balans te vinden tussen genieten en gezond bezig zijn. Ik kan wel zeggen dat jij mij een perfecte lifestyle hebt doen inzien waar ik tot op de dag van vandaag nog steeds enorm van geniet en voldoening uit haal! Zonder jou hulp, tips, kracht en toewijding heb ik niet kunnen bereiken wat ik nu ben geworden! Nogmaals hartelijk dank voor alles de afgelopen 6 maanden!"

Greetje 'Voel me veel fitter en heb bergen energie. En al meer dan 9 kilo kwijt'

"Vorig jaar maart begonnen met het anders eten via Foodilove van Marleen. Voel me veel fitter en heb bergen energie. Daarnaast tot nu toe al meer dan 9 kilo kwijt. Marleen kijkt mee en geeft tips en stimuleert om actief te blijven en door te zetten, zonder het gevoel te geven dat er allerlei dingen moeten."

Karin 'het is mij gelukt om 12 kg af te vallen en een hoop centimeters!'

"Dankzij jouw goede adviezen en coaching in het laten inzien van een gezondere leefstijl en eetpatroon is het mij gelukt om 12 kg af te vallen en een hoop centimeters! Ik zit hierdoor een stuk lekkerder in mijn vel en heb een beter gevoel over mezelf gekregen als ik in de spiegel kijk! Ik ben je enorm dankbaar voor je goede hulp/ coaching want zonder jou was me dit niet gelukt! En we knallen nog ff verder voor de laatste 10kg."

Ria 'Naast dat ik kilo's verlies voel ik mij ook veel energieker en fitter'

"Het Foodilove programma van Marleen heeft mij ontzettend goed op weg geholpen naar een gezondere levensstijl. De handige app maakt het voor mij een spelletje om uit te vogelen hoe ik mijn eten in balans kan brengen, en dat werkt ontzettend goed!
Naast dat ik kilo's verlies voel ik mij ook veel energieker en fitter en dat is een hele fijne bonus. Ik krijg zelfs weer plezier in de keuken, terwijl ik dat altijd als een verplicht nummertje zag. Met de handige recepten die je op de site kan vinden is het erg prettig en gemakkelijk om op een verantwoorde manier bezig te zij. Marleen DANK!"

Voor na foto Marleen

Ik ben Marleen

En ik heb een missie. Namelijk om ambitieuze moeders, zoals jij, te helpen met het bereiken van een supergelukkig leven.

Zo’n leven ziet er voor iedereen anders uit. Wat voor de een werkt, werkt voor de ander niet. Logisch, want we zijn allemaal verschillend. Er is geen ‘one size fits all’.

Voor mij bestaat een gelukkig leven uit een aantal ingrediënten, zoals: doen wat ik leuk vind. Werken wanneer ik dat wil. Financiële vrijheid, om dit allemaal mogelijk te maken. Tijd spenderen met de kindjes, maar ook dingen voor mijzelf doen. Ik ben namelijk niet alleen maar moeder, ik ben ook vrouw, ondernemer, partner en vriendin.

Goed voor mezelf zorgen staat voor mij hoog in het vaandel, want alleen dan kan ik ook goed voor anderen zorgen. Hieronder versta ik: balans tussen beweging en ontspanning, een zo-positief-mogelijke mindset, lekker en gezond eten.

Met dit alles krijg je meer energie en voel je je beter dan ooit!

De kennis die ik in de afgelopen jaren heb opgedaan wil ik heel graag met je delen. Voel jij dat je er klaar voor bent om je dromen achterna te gaan? Gun jij het jezelf ook om een gelukkig leven te leiden? Ik help je graag om je levensstijl te veranderen waar jij dat wil. Want dit is ook voor jou weggelegd.
Beloofd.

Let’s get started!

Liefs, Marleen

Het is tijd voor jou

 

Je bent een ambitieuze moeder en je werkt hard om - naast je drukke baan of eigen bedrijf - je gezin draaiende te houden. Je houdt dus veel ballen hoog. Iedere dag weer.

Je zorgt vooral voor anderen. Je kinderen. Partner. Familie en vrienden. Je staat altijd voor iedereen klaar. Dat doe je eigenlijk automatisch, het zit in je om er voor anderen te zijn.

Jij bent er ook nog – alleen, dat vergeet je nog wel eens.
Jij komt alleen zelf aan de beurt als er ‘tijd over’ is. Maar dat is eigenlijk nooit het geval. Want zeg nou zelf: hoe vaak gebeurt het dat er tijd ‘over’ is?
Áls je dan eens een momentje voor jezelf pakt, dan voel je je nog schuldig ook. En, eerlijk: wanneer heb jij jezelf de vraag gesteld: wat wil ík?

Het schiet vast wel eens door je hoofd. Gedachten als: er moet toch meer zijn. Het kan toch anders. Is dit het nou? Had ik maar… Zal ik...? Kan ik het wel..?
En dan neemt de waan van de dag het weer over. Want er moet voor anderen gezorgd worden, toch?

Maar stel nou, stel dat alles kon. Dat alles mogelijk was. Dat er geen grenzen of beperkingen waren. Hoe zou jouw ideale leven er dan uitzien?

Oh, lieve mama, wat ben je hard voor jezelf.

Je verlangt naar meer energie, balans, naar een fijner leven, naar blij en tevreden zijn als je in de spiegel kijkt. Je hebt ideeën zat!
Je wilt lekker in je vel zitten. Gezond en lekker eten zonder ingewikkeld gedoe en zonder dat het je veel tijd kost. Meer bewegen, maar ook rust. Je wil grip. Je wil balans. Tijd voor jezelf kunnen nemen, voor jezelf zorgen, zonder je ooit nog schuldig voelen. Je wil je dromen waarmaken. Je wil je doelen nastreven.

En vooral: je wil genieten. Van je leven. Mooie momenten maken. Want de tijd gaat al zo snel! Genieten omdat je weet dat je je niet schuldig hoeft te voelen. Omdat je weet dat je goed genoeg bent zoals je bent. Omdat je weet dat je het waard bent om je dromen na te streven. Om het leven te leiden dat jij graag wil.
Je wil bruisen van de energie.

En het kan. Echt.

Veelgestelde vragen

Na je aanmelding krijg jij direct toegang tot de Foodilove app en kun je direct aan de slag met het programma. 

Yes, ik ben dagelijks online aanwezig in de Foodilove community en iedere maand kun je hier de masterclass en live Q&A volgen. Wil je mijn persoonlijke coaching? Stuur me dan een mailtje dan plannen we een call in om te kijken of ik je kan helpen. 

Samen creëren we en implementeren we een persoonlijke leefstijl die voor jou werkt. Het 12 weken programma is dus niet het zoveelste programma waarbij je snel resultaat boekt en snel weer terugvalt in oude gewoontes. Je gaat je mindset, selfcare en leefstijl dit keer duurzaam veranderen. 

Nee, ook als je geen kids hebt kun je dit programma volgen. Je bent niet de enige.

Ja! Het leuke is dat je in jouw persoonlijke voedingsplan in de Foodilove-app zelf kan bepalen wat je eet. De weekmenu’s kun je daarbij als leidraad en inspiratie gebruiken.

Zeker!

Heb jij nog vragen of twijfels voordat je start met het programma? Schroom niet en mail naar marleen@foodilove.nl ik help je graag!

Scroll naar top