Zo wordt mealplannen appeltje-eitje

Download mijn 100 snelle, simpele, gezonde en vooral; lekkere recepten die in een handomdraai op tafel staan.

Speciaal voor drukke mama’s die een gezonde en gelukkige leefstijl willen bereiken én volhouden. Speciaal voor jou dus. 

Ik laat je zien dat mealplannen geen gedoe is, maar juist tijd oplevert. Je krijgt alle handvatten die je nodig hebt, en zo wordt mealplannen appeltje-eitje.

Something went wrong. Please check your entries and try again.

‘Mealplannen..? Daar heb ik het veel te druk voor!’

Er zijn dingen die je graag anders zou willen. Zoals gezonder eten. Je weet namelijk hoeveel voordelen een gezonde leefstijl oplevert. Je voelt je fitter, gezonder, slanker. En lekkerder in je vel. Maar ergens vind je het ook ‘gedoe’. Dat vooruitdenken, plannen. Want je hebt het al zo druk.

Herkenbaar? Dan heb ik een cadeautje voor je. Of eigenlijk; wel 100 cadeautjes! 

Ik geef je namelijk 100 snelle, simpele, gezonde en vooral; lekkere recepten die in een handomdraai op tafel staan. Speciaal voor drukke mama’s die een gezonde en gelukkige leefstijl willen bereiken én volhouden. Speciaal voor jou dus.

Ik laat je zien dat mealplannen geen gedoe is, maar juist tijd oplevert. Je krijgt alle handvatten die je nodig hebt, en zo wordt mealplannen appeltje-eitje.

Maak het jezelf gemakkelijk!

Je bent een drukke mama. Je bent voortdurend in de weer om, naast je baan of eigen bedrijf, je gezin draaiende te houden. En dan is er ook nog zoiets als een sociaal leven, de sportschool, en zo kan je vast nog wel meer dingen opnoemen. Kortom: jij houdt veel ballen hoog. Elke dag opnieuw.

En jijzelf? Jij komt aan de beurt als er tijd over is. Maar… wanneer is dat eigenlijk?

Je zou maar wat graag een gezondere leefstijl willen. Wat meer energie. En die extra kilootjes, die zitten je ook best wel dwars. Maar je hebt geen tijd voor moeilijk gedoe. En heel eerlijk: je hebt er ook geen zin in.

Ik snap dat volkomen. Ik ben zelf namelijk ook zo’n drukke mama, met veel van die ballen in de lucht.

Ik weet dus hoe dat is, een druk leven. Maar daardoor weet ik ook hoe je op een makkelijke manier toch die gezonde leefstijl voor elkaar krijgt. Jij hoeft dat wiel niet meer uit te vinden, dat heb ik al voor je gedaan. 

Ik heb 100 gezonde, lekkere, simpele én kidsproof recepten voor je verzameld. Ze staan allemaal snel op tafel en dragen bij aan die gezondere leefstijl die jij graag wil.

Snel, makkelijk, geen gedoe. 

Het resultaat?

  • In een handomdraai maak je snelle en gezonde maaltijden die je meer energie, meer balans en daarmee een gezonder lijf opleveren.

  • Je hele gezin kan mee eten - je hoeft dus niet meer apart te koken.

  • Je krijgt veel tips over gezond en lekker eten. Die tips kun je vanaf nu altijd toepassen.

  • Je hoeft niet meer de hele dag met je voeding bezig te zijn.

  • Je hebt meer grip op je gezondheid én je tijd.

Dat klinkt goed, toch? Vul je gegevens in en je kan direct aan de slag!
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Hi, ik ben Marleen

Ik ken de zoektocht naar een gezonde leefstijl maar al te goed. Jaren geleden volgde ik crash-dieet na crash-dieet, maar die leverden me alleen maar (vr)eetbuien, én een hoop frustratie op.
Ik wilde een échte verandering, met een blijvend resultaat, maar zonder moeite. Ja, dat bestaat!
Ik verdiepte me in gezonde voeding, bereidde steeds vaker mijn maaltijden voor en maakte een goede planning. Stukje bij beetje veranderde ik mijn leefstijl. En dat werkte.
Ik viel maar liefst 15 kilo af. Blijvend. En toen besloot ik om nooit meer op dieet te gaan.

En nog steeds ben ik super fit, ook nu ik een drukke ondernemer én kersverse mama van Emma ben. Nog steeds maak ik iedere dag bewuste keuzes - maar ik zeg echt geen ‘nee’ tegen een schaaltje bitterballen.

Ik ben een healthy mom, en dat gun ik iedereen. Daarom is het mijn missie om jou als mama met een drukke baan of een eigen bedrijf te helpen bij het bereiken van een gezonde leefstijl. Omdat ik weet hoe goed dat voelt.

Ik laat je zien dat je, door middel van de juiste mindset, gezond eten, bewegen, ontspannen én het maken van slimme keuzes, meer balans in je drukke leven kunt krijgen. Zonder dat je ooit nog op dieet hoeft. Welke mama wil dat nu niet?

Voel jij ook dat je klaar bent voor het voorgoed afscheid nemen van diëten, en het vinden van de leefstijl die precies bij jou past, zodat je lekker in je vel zit en in balans bent? Zodat je meer energie hebt en je zelfverzekerder zult zijn dan ooit?
Ik help je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij ook de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn. Daarom heb ik dit programma gemaakt, speciaal voor jou.

Let’s get started! Liefs, Marleen

Ontdek hoe mealplannen appeltje-eitje wordt. ​Snel en simpel. Zonder gedoe.

Vul hieronder je gegevens in. Je ontvangt GRATIS mijn 100 snelle en simpele recepten. En je zal zien: mealplannen is nog nooit zo makkelijk geweest!
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Voorkant 100 recepten

Kirsla Schippers

"Marleen is een hele enthousiaste en motiverende coach. Ze luistert naar je verhaal en helpt op gepaste wijze. Ze laat vooral jezelf nadenken en bewust worden van je valkuilen en kansen. Met de handvatten die ze aanreikt kun je snel zelf aan de slag. Haar menu’s zijn laagdrempelig en geschikt voor zowel alleenstaanden als duo’s als gezinnen. Bedankt voor je hulp Marleen!"

Agnes Klasen

"Marleen is een fijne coach. Het is net alsof je met een vriendin praat die met de juiste informatie en motivatie komt. Door de tips ben ik veel bewuster gaan eten. Ik ben gaan plannen en door de weekmenu’s heb ik nu een hele fijne leidraad wat ik nu voor lekkers kan maken. Lekker, simpel en origineel."

Miranda Bosman

"Marleen is een leuke en fijne coach. Ze gaat ervoor om jouw doel te bereiken. Balans is zeer belangrijk en dat bereik je met ups en downs. Marleen coacht je om goed in balans te komen op de manier die bij jou past. Volg het programma en ervaar het zelf!"

Scroll naar boven