Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten, meer energie en goed voor jezelf zorgen?

Download mijn gratis weekmenu, speciaal voor drukke moeders zoals jij die een gezonde en gelukkige leefstijl willen bereiken én vol houden.

In het weekmenu vind je gezonde recepten waarbij het hele gezin mee kan eten en die binnen een handomdraai op tafel staan. Snel en simpel. Zonder gedoe.

Something went wrong. Please check your entries and try again.

Maak van goed voor jezelf zorgen een prio

Je verdient het om goed voor jezelf te zorgen. Want dat vergeten moeders in alle drukte nog wel eens: goed voor zichzelf zorgen. Hoe is dat voor jou?
Je houdt veel ballen hoog. Iedere dag weer.
Jij komt alleen zelf aan de beurt als er tijd over is. En wanneer is dat eigenlijk..?

Goed voor jezelf zorgen heeft alleen maar voordelen. Je wordt er gelukkiger van. En gezonder, en blijer. Dat heeft een positief effect op alles en iedereen om je heen. Ik weet als geen ander hoe lastig het kan zijn om goed voor jezelf te zorgen, want je cijfert jezelf al snel weg.

Daarom geef ik je graag mijn gratis weekmenu, waarin ik gezonde, lekkere en kidsproof recepten deel die in een handomdraai op tafel staan.

Het resultaat?

  • Je maakt snelle en gezonde maaltijden die je meer energie, meer balans en een gezonder lijf opleveren. Stel je eens voor wat dat met jou doet!

  • Je hele gezin kan mee-eten - je hoeft dus niet meer apart te koken.

  • Je krijgt veel tips over gewoon gezond en lekker eten. Die tips kun je vanaf nu altijd toepassen.

  • Je hoeft niet meer de hele dag met je voeding bezig te zijn.

  • Je hebt meer grip op je gezondheid én je tijd.

  • Als jij écht lekker in je vel zit zal je merken welk effect dit heeft op je baan of bedrijf en je gezin.

Dat klinkt goed, toch? Vul je gegevens in en je kan direct aan de slag!
Something went wrong. Please check your entries and try again.
lekker in je vel foodilove Marleen Bosmann challenge tips advies

Ik ben Marleen

En ik heb een missie. Namelijk om ambitieuze moeders, zoals jij, te helpen met het vinden van een gezonde en gelukkige leefstijl.

Ik laat je zien hoe je door middel van de juiste mindset, gezond én lekker eten, bewegen, ontspannen en het maken van slimme keuzes meer balans in je drukke leven kan krijgen. Lekkerder in je vel kan komen te zitten. Meer energie kan krijgen. Want wie wil dat nou niet?

Zelf ben ik 15 kilo afgevallen door mijn leefstijl te veranderen. Ik wilde nooit meer op een crash-dieet. Zoals ik in het verleden wel deed, en die me alleen maar (vr)eetbuien opleverden. Nee, ik wilde een échte verandering. Ik maak nu bewuste keuzes, ben fit en geniet van mijn leven. Inclusief dat wijntje of dat schaaltje bitterballen.

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? In balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij ook de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn. En daarom maakte ik dit weekmenu, speciaal voor jou.

Let’s get started! Liefs, Marleen

Ontdek hoe je gewoon gezond kunt leven. ​Snel en simpel. Zonder gedoe.

Vul hieronder je gegevens in. Je ontvangt direct een mail voor je GRATIS Foodilove weekmenu en je zal zien: je eerste maaltijd staat binnen 15 minuten op tafel!
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Foodilove Ebook weekmenu

Kirsla Schippers

"Marleen is een hele enthousiaste en motiverende coach. Ze luistert naar je verhaal en helpt op gepaste wijze. Ze laat vooral jezelf nadenken en bewust worden van je valkuilen en kansen. Met de handvatten die ze aanreikt kun je snel zelf aan de slag. Haar menu’s zijn laagdrempelig en geschikt voor zowel alleenstaanden als duo’s als gezinnen. Bedankt voor je hulp Marleen!"

Agnes Klasen

"Marleen is een fijne coach. Het is net alsof je met een vriendin praat die met de juiste informatie en motivatie komt. Door de tips ben ik veel bewuster gaan eten. Ik ben gaan plannen en door de weekmenu’s heb ik nu een hele fijne leidraad wat ik nu voor lekkers kan maken. Lekker, simpel en origineel."

Miranda Bosman

"Marleen is een leuke en fijne coach. Ze gaat ervoor om jouw doel te bereiken. Balans is zeer belangrijk en dat bereik je met ups en downs. Marleen coacht je om goed in balans te komen op de manier die bij jou past. Volg het programma en ervaar het zelf!"

Scroll naar boven