foodilove201807 (113)

Dé community voor drukke en ambitieuze moeders zoals jij


Als drukke en ambitieuze moeder heb je heel wat ballen in de lucht te houden. Je werk of bedrijf, je gezin, je partner en oh ja, je wilt ook nog voor tijd voor jezelf. Omdat ik begrijp dat het hard werken is, ben ik er om jou te helpen om weer #lekkerinjevel te zitten. Zonder dieet en met veel plezier, inspiratie en praktische tips!  

Van continu in strijd naar fit en energiek

In 2014 voelde ik me zwaar, zowel mentaal als fysiek. Ik runde destijds mijn eigen sportschool en was iedere dag bezig om anderen gezonder en fitter te krijgen. Ik sportte fanatiek mee, vaak 2 tot 3 uur per dag. Toch werd ik alleen maar zwaarder, hoe dan?

Algauw kwam ik erachter waar het mis ging: ik had geen structuur in mijn voeding. Ik at alles wat los en vast zat en was totaal niet in balans. Als ik in de spiegel keek baalde ik als een stekker. Ik was diep ongelukkig.

Toen ik eenmaal de knop had gevonden om mijn mindset te veranderen, ging het snel. Luister mijn hele verhaal in de #lekkerinjevel Podcast.

Een positieve mindset maakt het verschil

Goed, ik veranderde mijn mindset, omdat ik klaar was met de eeuwige strijd rond eten en gewicht. Stap voor stap ontdekte ik wat gezonde voeding inhield en hoe ik de juiste voedingsstoffen kon binnenkrijgen. 

Ik leerde dat eten leuk is en geen strijd hoeft op te leveren. Dankzij gezonde voeding, een positieve mindset en voldoende beweging zat ik weer #lekkerinmijnvel en ik wist: dit wil ik delen met andere drukke en ambitieuze moeders zoals ikzelf!

Dé community voor moeders zoals jij

Hier ben je dan, op Foodilove Dé community voor moeders zoals jij. Verbind, inspireer, deel en groei met andere moeders in de exclusieve #lekkerinjevel Community, ga all-in met persoonlijke coaching of laat je inspireren door tips en gezonde recepten. Jij kiest, want de basis van een gezonde leefstijl is dat het bij je past. Het is klaar met verbieden, focus op de weegschaal en de eeuwige strijd met eten. Jij kunt weer #lekkerinjevel zitten en fit en energiek door het leven, zonder dieet en met heel veel plezier!

Wie ben ik?

Ik ben Marleen, moeder van Emma (2019) en Stijn (2021) en samen met Bas wonen we in Sappemeer. Door mijn eigen strijd rond gewicht wist ik : dit kan en moet ik delen met de wereld. Ik word er iedere dag weer blij van als ik berichtjes krijg van moeders die blij zijn dat ze weer lekker in hun vel zitten. Als ik niet bezig ben met coaching van drukke en ambitieuze moeders, ga ik graag uit eten, iets leuks doen met mijn gezin of lekker op pad met vriendinnen. Want: tijd voor jezelf maakt je nu eenmaal een fijner mens, daar wordt je gezin ook blij van.

Liefs, Marleen

foodilove2019 (80)
Foodilove-Weekmenu300x400

Wil jij meer energie, balans en tijd voor jezelf?

Download mijn gratis weekmenu, speciaal voor drukke moeders zoals jij die een gezonde en gelukkige leefstijl willen bereiken én volhouden.

In het weekmenu vind je gezonde recepten waarbij het hele gezin mee kan eten en die binnen een handomdraai op tafel staan. Snel en simpel. Zonder gedoe.

Scroll naar boven