Foodilove Weekplanner

De planner heeft een A4-formaat en bestaat uit maar liefst 50 afscheurbare vellen. Hij is handige om in je keuken neer te leggen. Lekker pontificaal in het zicht. En dat kan makkelijk, want de planner is namelijk super stylish. Win-win! 

Speciaal voor jou heb ik een supertoffe actie! Bestel vandaag de weekplanner voor maar € 14,95 incl. verzendkosten.

Foodilove weekplanner

Herken je dit?

Je loopt zuchtend en inspiratieloos door de schappen van de supermarkt te dwalen, met in je mandje alleen een paar tomaten en een doosje eieren.
Zo tegen etenstijd heb je dat ene recept in je hoofd. Je trok net de keukenkastjes open en ontdekte dat je dat ene hoofdingrediënt miste. Ook ontdekte je dat er naast vergeten groenten ook vergeten fruit bestaat, in de vorm van een bakje met harige mango in de groentela.

Zuchtend vervolg je je weg door de supermarkt, ondertussen de kant-en-klaarmaaltijden negerend. Je hebt trek, de kinderen zijn moe en je wilt snel iets op tafel toveren. Weer mislukt. JE graait nog gauw een zak chips mee en loopt naar de kassa.

Dit kan anders.

Met deze handige weekplanner bedenk je aan het begin van de week wat jullie gaan eten. Je haalt de boodschappen in één keer in huis en bent elke dag in een halfuurtje klaar. Zo simpel is het.

Er is meer
Je plant niet alleen je maaltijden, maar ook tijd voor jezelf, beweging en andere afspraken vinden een plekje op deze, door mij ontworpen, weekplanner.

Zo start je iedere dag weer met de juiste mindset en is het voor jou een eitje om lekker in je vel te zitten!

Scroll naar boven