Ervaringsverhalen

Lees hier de ervaringsverhalen van moeders die mijn programma en de hebben gevolgd. Samen met de Foodilove voedingsapp.
Ze zijn afgevallen zonder dieet en met blijvend resultaat. 

<<< Wil jij dit ook? Klik hier om direct te starten >>>

Karin -12 kilo

"Dankzij jouw goede adviezen en coaching in het laten inzien van een gezondere leefstijl en eetpatroon is het mij gelukt om 12 kg af te vallen en een hoop centimeters! Ik zit hierdoor een stuk lekkerder in mijn vel en heb een beter gevoel over mezelf gekregen als ik in de spiegel kijk! Ik ben je enorm dankbaar voor je goede hulp/coaching want zonder jou was me dit niet gelukt!"

Greetje -9 kilo

"Voel me veel fitter en heb bergen energie. Daarnaast tot nu toe al meer dan 9 kilo kwijt. Marleen kijkt mee en geeft tips en stimuleert om actief te blijven en door te zetten, zonder het gevoel te geven dat er allerlei dingen moeten"

Jaimy "Je bent een topcoach!"

"Marleen wist mij altijd te motiveren waar dat nodig was en hielp mij aan informatie waar ik nog niet bekend mee was. Als het sporten of de voeding eens een dagje wat minder ging begreep zij dit ook en hielp ze mij de volgende dag weer goed te starten!! Marleen, bedankt voor alles! Je bent een topcoach!"

Frederique "Zonder jou hulp, tips, kracht en toewijding heb ik niet kunnen bereiken wat ik nu ben geworden!"

"Marleen, wat een topper en wat een goed gevoel heb jij voor coaching. Je wist precies de goede momenten te vinden om mij een oppepper te geven en super tips om vol te blijven houden en een goede balans te vinden tussen genieten en gezond bezig zijn. Ik kan wel zeggen dat jij mij een perfecte lifestyle hebt doen inzien waar ik tot op de dag van vandaag nog steeds enorm van geniet en voldoening uit haal! Zonder jou hulp, tips, kracht en toewijding heb ik niet kunnen bereiken wat ik nu ben geworden!"

Ria "Naast dat ik kilo's verlies voel ik mij ook veel energieker en fitter"

"Het programma van Marleen, heeft mij ontzettend goed op weg geholpen naar een gezondere levensstijl. De handige Foodilove app maakt het voor mij een spelletje om uit te vogelen hoe ik mijn eten in balans kan brengen, en dat werkt ontzettend goed!! Naast dat ik kilo's verlies voel ik mij ook veel energieker en fitter en dat is een hele fijne bonus. Ik krijg zelfs weer plezier in de keuken, terwijl ik dat altijd als een verplicht nummertje zag. Met de handige recepten die je op de site kan vinden is het erg prettig en gemakkelijk om op een verantwoorde manier bezig te zijn"

Margriet "Ik zeg...DOEN!"

"Nauwelijks mensen te vinden die zoveel weten als Marleen over je gezondheid in z'n geheel. De oefeningen die ik thuis kan doen terwijl de kids slapen of spelen i.p.v. naar de sportschool te hoeven gaan is voor mij ideaal! Persoonlijk, warm, to the point en met kennis van zaken die ze individueel op je toesnijdt. Ik zeg...DOEN!"

Milou "Ik ben weer blij met mezelf"

"Marleen is een super fijne coach, onwijs betrokken en persoonlijk. Dankzij haar heb ik in een half jaar zoveel bereikt. Mijn doel qua gewicht en wat misschien nog wel belangrijker is: een mega grote mentale progressie. Niet meer constant denken aan eten, maar rust vinden in de keuzes die ik bewust kan maken en waar ik dan oprecht van kan genieten. Ik ben weer blij met mezelf en héél blij met de coaching van Marleen!"

Marleen "Ik voel me nu zowel fysiek als mentaal een stuk fitter!"

"Ik heb meegedaan aan het 12 weken lifestyle programma van Marleen. Ik heb er super veel van geleerd en mooie doelen bereikt. Marleen is daarbij heel ondersteunend en motiverend geweest. We hadden met 3-4 keer per week contact met elkaar. Haar stijl van coachen is enthousiast en direct. Ze is enorm gedreven om jou te laten inzien op welke manier je je doelen kunt behalen. En steekt haar trots- wanneer dit lukt- niet onder stoelen of banken. Ik voel me nu zowel fysiek als mentaal een stuk fitter!"

Marielle "Ik zit nu helemaal lekker in mijn vel en sta versteld van wat ik kan!"

"Door jou heb ik een goede basis kunnen leggen voor een leefstijl die bij mij past. Van te streng, naar te los, naar een middenweg. Ik zit nu helemaal lekker in mijn vel en sta versteld van wat ik kan! Je energiek en fit voelen heeft niets te maken met strakke benen of een sixpack, dat heb ik inmiddels ontdekt. Ik wil je bedanken voor je motivatie, inspiratie, tips, advies en bovenal de betrokkenheid. Je bent een topcoach, ga zo door!"

Petra "Een aanrader voor een ieder die zijn lifestyle wil verbeteren!"

"Geweldig online programma! Je krijgt veel inzicht in je eigen patronen en hoe je die op een prettige wijze kan doorbreken. Coaching door Marleen is op een professionele wijze en toch ook persoonlijk. Een aanrader voor een ieder die zijn lifestyle wil verbeteren!"

Maud "Ze gaat niet voor de korte termijn oplossing, maar voor een blijvende gezonde leefstijl"

"Marleen en ik kennen elkaar inmiddels ruim een jaar en mede dankzij haar heb ik ontzettend veel bereikt. Samen hebben we een mooie balans gevonden, niet alleen qua voeding, maar ook zeker qua beweging. Ze heeft me doen inzien dat balans ook betekent dat je naar je lichaam moet luisteren, soms moet je even een stapje terug doen. Inmiddels ben ik zwanger van mijn eerste kindje en opnieuw helpt ze met om de juiste balans te vinden. Het blijkt namelijk een variabel begrip te zijn, ditmaal is het een stukje lastiger aangezien de hormonen ook de nodige invloed hebben. Maar samen met haar ben ik op de goed weg. Wat Marleen onderscheidt is het feit dat zij echt naar je luistert en naar je persoonlijke situatie kijkt. Ze gaat niet voor de korte termijn oplossing, maar voor een blijvende gezonde leefstijl. Ze is absoluut een topper die voor mij onmisbaar is!"

<<< Ben jij ook enthousiast geworden? Klik hier om direct te starten >>>

Scroll naar boven