12 gezonde en makkelijke weekmenu’s voor drukke en ambitieuze moeders

Hoe vaak dwaal je niet door de supermarkt (of de website, als je online bestelt) en heb je geen idee wat je in je mandje moet gooien. Dus ga je elke dag na je werk naar de supermarkt voor een snelle maaltijd of je tovert elke dag hetzelfde op tafel. 

Herken je dit:

 • Je zet wekelijks dezelfde gerechten op tafel
 • Je komt elke dag in de supermarkt
 • Bedenken wat je gaat koken kost je onnodig veel tijd
 • Je eet niet altijd gezond en gaat daardoor ‘s avonds nog snacken

Lees snel verder dat kan vanaf nu anders! 

Dit heb jij als drukke en ambitieuze moeder nodig!

Een tijdje terug vroeg ik aan de ambitieuze moeders die me volgen op instagram en in mijn community waar ze nu echt mee geholpen zouden zijn. De reacties stroomden binnen:

“Weekmenu’s!”
“Inspiratie om elke dag lekker en gezond te koken!”
“Tips voor gezonde maaltijden!”

En zo ging het maar door!

Mijn gloednieuwe e-book speciaal voor drukke moeders die een gezonde en gelukkige leefstijl willen bereiken én volhouden bevat 12 weekmenu’s die je binnen een half uur op tafel gezet. Gezond en lekker!

Varieer met de recepten, doe inspiratie op en kook elke dag met een glimlach op je gezicht. Bespaar tijd, omdat je altijd smakelijke recepten binnen handbereik hebt. Houd tijd over voor dingen waar je écht blij van wordt!

Met dit e-book laat ik je zien dat een goede voorbereiding het halve werk is. Mealplannen is geen gedoe, maar levert juist tijd op. Extra fijn: dit e-book is geen dieet dat je volgt: jij bepaalt zelf wat je wanneer op tafel zet!  

Omdat jij mijn gratis e-book hebt gedownload krijg je het e-book nu voor een speciale prijs van € 17,- i.p.v. € 27,-

Nooit meer inspiratieloos in de keuken!

Met het e-book 12 weekmenu’s voor drukke en ambitieuze moeders is dit allemaal verleden tijd. Beloofd.

Dankzij dit kookboek heb jij:

 • Meer plezier in het koken, je zet binnen een halfuur een gezonde maaltijd op tafel.

 • Binnen no time meer energie, balans en zit je lekkerder in je vel.

 • Je hele gezin kan mee eten - je hoeft dus niet meer apart te koken.

 • Geen stress meer over boodschappen na een drukke dag: je plant vooruit en doet in 1 keer alle boodschappen.

 • Je hoeft niet meer de hele dag met je voeding bezig te zijn.

 • Nieuwe inspiratie voor gezond en lekker eten.

 • Meer tijd over voor dingen waar je blij van wordt, zoals je gezin, selfcare en je werk.

 • Meer grip op je gezondheid én je tijd.

Je krijgt 96 recepten, dat is genoeg voor 3 maanden gezond én lekker eten! Maak het jezelf helemaal makkelijk en bestel de weekplanner erbij, zodat het hele gezin weet wat er op het menu staat.

Omdat jij mijn gratis e-book hebt gedownload krijg je het e-book nu voor een speciale prijs van € 17,- i.p.v. € 27,-

Hi, ik ben Marleen

Ik ken de zoektocht naar een gezonde leefstijl maar al te goed. Jaren geleden volgde ik crash-dieet na crash-dieet, maar die leverden me alleen maar (vr)eetbuien, én een hoop frustratie op.

Ik wilde een échte verandering, met een blijvend resultaat, maar zonder moeite. Ja, dat bestaat!

Ik verdiepte me in gezonde voeding, bereidde steeds vaker mijn maaltijden voor en maakte een goede planning. Stukje bij beetje veranderde ik mijn leefstijl. En dat werkte.

Ik viel maar liefst 15 kilo af. Blijvend. En toen besloot ik om nooit meer op dieet te gaan.

En nog steeds ben ik super fit, ook nu ik een drukke ondernemer ben met een dreumes en een baby op komst (juli ‘21). Nog steeds maak ik iedere dag bewuste keuzes - maar ik zeg echt geen ‘nee’ tegen een schaaltje bitterballen.

Ik zit lekker in mijn vel, en dat gun ik iedereen. Daarom is het mijn missie om jou als moeder met een drukke baan of een eigen bedrijf te helpen bij het bereiken van een gezonde leefstijl. Omdat ik weet hoe goed dat voelt.

Ik laat je zien dat je, door middel van de juiste mindset, gezond eten, bewegen, ontspannen én het maken van slimme keuzes, meer balans in je drukke leven kunt krijgen. Zonder dat je ooit nog op dieet hoeft. Welke moeder wil dat nu niet?

Voel jij ook dat je klaar bent voor het voorgoed afscheid nemen van diëten, en het vinden van de leefstijl die precies bij jou past, zodat je lekker in je vel zit en in balans bent? Zodat je meer energie hebt en je zelfverzekerder zult zijn dan ooit?

Ik help je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij ook de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn. Daarom bied ik e-books, challenges, waardevolle tips en programma’s aan die jou helpen om lekker in je vel te zitten.

Let’s get started! Liefs, Marleen

Scroll naar boven