Hét programma voor moeders die willen afvallen zonder dieet

Heb jij alle diëten geprobeerd en ben jij er klaar voor om écht lekker in je vel te zitten? In 12 weken leer ik je hoe jij een gezond gewicht kunt bereiken zonder dieet. Met blijvend resultaat.

Dit herken je vast:

 • Je hebt alle diëten al eens geprobeerd maar houdt het even vol. En elke keer ben je net zo zwaar dan ervoor

 • Je zit niet lekker in je vel en je hebt weinig energie. Als je in de spiegel kijkt, voel je je ongelukkig

 • Je weet zoveel over gezond leven, maar ziet door alle info de bomen door het bos niet meer. En bent op zoek naar wat werkt voor jou

 • Je staat dagelijks op de weegschaal en laat zowel je humeur als je voedingspatroon afhangen van het getal dat ‘ie laat zien

 • Je houdt zoveel ballen hoog in deze bijzonder periode en je komt zelf als laatst. En áls je dan eens tijd neemt voor jezelf, voel je je nog schuldig ook

 • Je hongert jezelf uit, je verbiedt jezelf van alles. En dat ontaardt in een enorme eetbui

 • Je hebt dit jaar weer goede voornemens of ‘Maandag begin ik. Echt’ zeg jij wekelijks

 • Regelmatig denk je; ‘ik wil gezonder leven… ik wil me fitter voelen… maar ik heb geen idee hoe. Waar moet ik beginnen?’

En als dat zo is, dan wil jij vast:

 • Weer een fitte en energieke moeder zijn, en daarmee een gezond voorbeeld zijn voor je kinderen

 • Een gezond gewicht bereiken, maar dan op een gezonde en moeiteloze manier

 • Een leefstijl creeren die werkt voor jou. En nooit meer op dieet

 • Je weegschaal de deur uitdoen (of in elk geval niet meer jouw gemoedstoestand laten bepalen)

 • Meer energie ervaren, een betere relatie met voeding en meer tijd voor jezelf

 • Niet uren in de keuken staan of de hele dag bezig zijn met voeding

 • Van die ongezonde eetbuien en dat frustrerende jojo-effect af

Voor na foto Marleen

Ik ben Marleen

En ik heb een missie. Namelijk om drukke en ambitieuze moeders, zoals jij, te helpen met het vinden van een gezonde en gelukkige leefstijl.

Ik laat je zien hoe je met de juiste mindset, gezond én lekker eten, bewegen, ontspannen en het maken van slimme keuzes meer balans in je drukke leven krijgt, zodat je weer #lekkerinjevel zit. Je krijgt meer energie en voelt je beter dan ooit. 

Zelf ben ik 15 kilo afgevallen door mijn leefstijl te veranderen. Ik wilde nooit meer op een crash-dieet. Zoals ik in het verleden wel deed, en die me alleen maar (vr)eetbuien opleverden. Nee, ik wilde een échte verandering. Ik maak nu bewuste keuzes, ben fit en geniet van mijn leven. Inclusief dat wijntje of dat schaaltje bitterballen.

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? In balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij ook de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn. En daarom heb ik de Foodilove methode ontwikkeld, speciaal voor jou! 

Let’s get started! Liefs, Marleen

Ik ken maar weinig moeders die écht lekker in hun vel zitten.

Die met een trots gevoel in de spiegel kijken. De meeste zitten in die vicieuze cirkel van zichzelf te dik vinden, op dieet gaan, zichzelf van alles gaan verbieden tot ze het niet meer volhouden (want zeg nu zelf, leuk is anders), doorslaan de andere kant op (en alles eten wat los en vast zit), boos worden op zichzelf, van zichzelf balen, repeat.

Ze vallen heus wel wat kilootjes af, maar die komen er net zo hard weer bij. Het beruchte jojo-effect. Frustrerend, vervelend en vooral; erg ongezond.

Ik kan je vertellen: ik begrijp je. Want ik ken deze cirkel maar al te goed. Been there, done that. Zelfs bijna tot een eetstoornis aan toe.

Ik wilde zó graag beter in mijn vel zitten. Fit en slank zijn. En hoe hard ik ook werkte, het lukte niet.

Nu zie ik in waarom. Diëten leidt tot gewichtstoename. Echt! Je eet namelijk te weinig.

Ja, eerst val je misschien af, maar daarna past je lichaam zich aan. Het gaat in een stand van stress, van tekort. Natuurlijk hou je dat strenge diëten na een tijdje niet meer vol, dus ga je weer eten. Veel eten. En dat leidt weer tot aankomen. Geen wonder, want heel je stofwisseling is in de war. 

Het is de valkuil van het diëten. Het werkt op de korte, maar niet op de lange termijn. Sterker nog: hoe strenger jij op dieet bent geweest, hoe langer het duurt voordat je stofwisseling weer normaal is.

Moedeloos werd ik ervan! Tot ik in de gaten kreeg hoe het allemaal werkte, en ik mijn eigen methode ontwikkelde. De Foodilove methode, om precies te zijn. En die werkt wél. Weet je waarom? Omdat het geen dieet is, maar een aanpassing in je leefstijl. En dan gaat volhouden vanzelf.

Sinds ik mijn leefstijl heb veranderd denk ik bijna nooit meer aan eten. Dat was voorheen wel anders. Ik leefde van maaltijd naar maaltijd, telde calorieën, verbood mezelf alles waar suikers en koolhydraten inzaten.

En wat je niet mag hebben, dat wil je juist!

Ik zal je een geheim verklappen. Als je jezelf toestaat om te eten waar je zin in hebt, dan verdwijnen je eetbuien als sneeuw voor de zon.

Nooit meer op dieet gaan, maar wel blij zijn met je lichaam. Ik weet dat het kan, omdat ik het zelf ervaar. Ik bestempel voeding niet meer als goed of fout. Want ik weet dat alles draait om balans.

Natuurlijk kan jij gewoon een wijntje drinken. En dat stuk taart eten op een verjaardag.

Het gaat er niet om wat je níet meer mag, het gaat erom wat er anders kan.

Vraag jezelf eens af: wanneer ben ik goed genoeg? Als ik in maatje 36 pas? Als ik de broeken van vóór de zwangerschap weer aan kan? Als ik lijk op die Instagram influencers? Wat zegt dat over jou?
Helemaal niets!

Gezondheid heeft niets te maken met een getal op de weegschaal. Gezondheid heeft te maken met stoppen met uithongeren, verbieden, afzien, lijden, jojo’en. Gezondheid heeft te maken met gezond eten, goed slapen, zo min mogelijk stress ervaren, fit en energiek zijn en bewegen. Dus goed voor jezelf zorgen. En lekker in je vel zitten.

Daarom heb ik het Foodilove 12 weken programma voor jou ontwikkeld! 

Foodilove weekplanner

Foodilove 12 weken programma

Nooit meer op dieet, wat een bevrijding!

In dit programma geef ik jou de tools om eindelijk die gezonde en gelukkige leefstijl te vinden waar jij zo naar verlangt. Eentje die zo goed bij je past dat je ‘m niet hoeft vol te houden, omdat het simpelweg vanzelf gaat.

Ik laat je zien hoe je door middel van de juiste mindset, gezond én lekker eten, bewegen, ontspannen en het maken van slimme keuzes, meer balans in je drukke leven krijgt. Zo heb je meer energie en voel je je écht lekker in je vel. 

Ik leer je te luisteren naar je lichaam. Heb je honger? Eet. Doe geen gekke dingen, zoals jezelf uithongeren of alleen maar sapjes drinken. Je valt misschien snel af, maar het komt er ook weer dubbel bij.

Wees lief voor en zuinig op jezelf. Want van jou is er maar eentje.

Linda 'Ik heb geen stress meer rondom de weegschaal en meer vertrouwen in mijn lijf en voeding'

"Al zo lang ik mij kan herinneren ben ik te zwaar. Ontzettend frustrerend en ik had een nare relatie met eten. Ik heb zo ontzettend veel geprobeerd, al die verschillende soorten diëten, programma's en voedselvervangers.  En niets had blijvend resultaat. Ik wilde het zo graag anders maar wist niet meer hoe. Wat waren nou normale porties en hoe kan ik mij minder schuldig voelen als ik wel iets lekkers eet.

Marleen coacht op een persoonlijke manier, ze helpt mij positief kijken naar alle stappen die ik zet en focussen op een gezonde leefstijl die bij mij en in mijn leven past.

Ik heb nu geen stress meer rondom de weegschaal en meer vertrouwen in mijn lijf en voeding. Ik kan weer genieten van eten en bewuste keuzes maken. En heb leren genieten van bewegen op een manier die bij mij past!

De Foodilove community motiveert en helpt mij ook ontzettend met alle apps die daaraan gekoppeld zijn om voeding en beweging bij te houden!

Dankjewel Marleen dat je me ondersteunt en helpt in het vinden van een leefstijl die bij me past. Ik ben voor dankbaar voor de hoeveelheid energie en positieve mindset die het me al heeft gebracht tot nu toe! Echt lekker leven (zo veel belangrijker dan het getal op de weegschaal)

Als je dit leest, zet 'm op, als ik dit kan, kan jij dit zeker weten ook!"

Heleen 'Binnen een maand was ik 5 kilo kwijt en voel me zo veel beter'

"De reden waarom ik mee deed met dit programma was met name om mijzelf energieker te voelen en ook zeker wat kilo's af te vallen. Na een maand merkte ik zo veel verschil! Ik was al 5 kilo kwijt en voel me zo veel beter. S middags was ik lastig van de bank af te krijgen, maar ik merk dat ik nu veel meer energie heb!

Ik heb ook zeker geen gevoel dat ik aan het diëten ben (dat is het ook zeker niet) en kom er steeds meer achter dat ik veel te weinig at en ook geen 'goede' dingen at. De recepten van Marleen zijn super simpel en wordt door het hele gezin (met kleine kinderen) lekker mee gegeten.

Het fijne is dat Marleen ook werkt met een app waarin je alles bij kan houden, zo kan je de weekmenu's invullen of zelf gaan variëren. Zeker met het invullen hiervan kwam ik er achter dat ik veel meer mag eten dan dat ik dacht. Dat zorgt er dan ook voor dat ik totaal geen honger gevoel heb!

Marleen is laagdrempelig te bereiken en doordat ze actief is op social media zie je ook veel van haar. Dus voor mij geen diëten of uithongeren meer, maar lekker gezond, veel en verantwoord eten met zeker af en toe wat lekkers!"

Foodilove app

De Foodilove methode

We gaan in 12 weken samen aan de slag, stap voor stap, in jouw tempo, zodat jij een blijvende leefstijl creëert waar jij gelukkig van wordt. Een leefstijl die voor jou werkt én die bij je drukke (gezins)leven past. Want dat is voor iedereen anders. We zijn allemaal verschillend, dus een kant-en-klaar dieet werkt niet. We gaan het dit keer anders doen.

Persoonlijke intake

Je ontvangt een persoonlijke intake in je mail die je binnen 5 minuten hebt ingevuld. 

Persoonlijk voedingsplan in de  Foodilove voedingsapp

Na je intake maak ik binnen 24 uur een persoonlijk voedingsplan voor je in de voedingsapp. Je krijgt 12 persoonlijke weekmenu’s met handige boodschappenlijst. Zo weet je precies wat je kunt eten om je doel te bereiken. Hiernaast kun je kiezen uit meer dan 1500 snelle en simpele recepten.

We gaan niks meer schrappen. Het is geen streng dieet en als jij zin hebt in een stuk chocola, een wijntje of chips dan kan dit gewoon. Jij weet namelijk precies de verdeling van je koolhydraten, eiwitten en vetten. Zo weet je dus ook dat je voldoende eet en jouw voedingspatroon mooi in balans is. Jij bent ‘in control’, en dat geeft een supergoed gevoel.

Toegang tot de besloten Foodilove community

Verder krijg je toegang tot de Foodilove community, waar je andere gemotiveerde moeders ontmoet. In deze community coach ik je dagelijks.  Je kunt hier al je vragen, maar ook successen en ervaringen delen. Zo helpen we elkaar. Samen staan we sterker!

Persoonlijke chat

In de voedingsapp heb jij de optie om persoonlijk met mij te chatten. Samen met de community ben ik je stok achter de deur en zo boeken we samen nog meer resultaat!

Foodilove werkboek 

Je ontvangt een Foodilove werkboek met opdrachten die ervoor zorgen dat jij op een leuke en simpele manier een gezonde leefstijl bereikt én volhoudt.

Foodilove 12 weken programma start direct! Dit is wat je precies krijgt:

 • Persoonlijke intake
 • Persoonlijke voedingsplan
 • 12 persoonlijke weekmenu's en boodschappenlijsten
 • 12 weken toegang tot de besloten Foodilove community
 • 12 weken toegang tot de Foodilove voedingsapp
 • Chat persoonlijk met Marleen
 • Keuze uit meer dan 1500 snelle en simpele recepten
 • Foodilove werkboek

Nu voor €97,-

Niet goed geld terug

Ik geef je 100% resultaatgarantie omdat ik ervan overtuigd ben als jij de stappen uit dit programma volgt je blijvend resultaat hebt. Je kunt het programma 14 dagen vrijblijvend uitproberen. Ben je niet tevreden? Stuur me dan een mailtje en zonder moeilijke vragen krijg je je geld terug. Je hebt dus helemaal niet te verliezen! 

Al meer dan 1000+ mama's gingen je voor. Lees hier wat zij van de Foodilove methode vinden:

Daniella 'Ik word zelf ook helemaal enthousiast'

"Sinds een jaar ben ik lid van de Foodilove members club. Een besloten club waarin alles maar dan ook echt alles over voeding, lifestyle en sport te vinden is. We delen veel met elkaar, steunen elkaar maar wisselen ook tips en trucs en uiteraard ook recepten uit. Ik merk zelf dat ik daar echt houvast aan heb. Marleen Bosmann is een bevlogen coach met een passie voor voeding en sport en weet dit zo uit te dragen dat je zelf ook echt helemaal enthousiast wordt. Word lid van de member club zou ik zeggen! Een goede start met het beginnen goed voor jezelf te zorgen!"

Frederique 'Zonder jou hulp, tips, kracht en toewijding heb ik niet kunnen bereiken wat ik nu ben geworden!'

"Marleen, wat een topper en wat een goed gevoel heb jij voor coaching. Je wist precies de goede momenten te vinden om mij een oppepper te geven en super tips om vol te blijven houden en een goede balans te vinden tussen genieten en gezond bezig zijn. Ik kan wel zeggen dat jij mij een perfecte lifestyle hebt doen inzien waar ik tot op de dag van vandaag nog steeds enorm van geniet en voldoening uit haal! Zonder jou hulp, tips, kracht en toewijding heb ik niet kunnen bereiken wat ik nu ben geworden! Nogmaals hartelijk dank voor alles de afgelopen 6 maanden!"

Greetje 'Voel me veel fitter en heb bergen energie. En al meer dan 9 kilo kwijt'

"Vorig jaar maart begonnen met het anders eten via Foodilove van Marleen. Voel me veel fitter en heb bergen energie. Daarnaast tot nu toe al meer dan 9 kilo kwijt. Marleen kijkt mee en geeft tips en stimuleert om actief te blijven en door te zetten, zonder het gevoel te geven dat er allerlei dingen moeten."

Karin 'het is mij gelukt om 12 kg af te vallen en een hoop centimeters!'

"Dankzij jouw goede adviezen en coaching in het laten inzien van een gezondere leefstijl en eetpatroon is het mij gelukt om 12 kg af te vallen en een hoop centimeters! Ik zit hierdoor een stuk lekkerder in mijn vel en heb een beter gevoel over mezelf gekregen als ik in de spiegel kijk! Ik ben je enorm dankbaar voor je goede hulp/ coaching want zonder jou was me dit niet gelukt! En we knallen nog ff verder voor de laatste 10kg."

Ria 'Naast dat ik kilo's verlies voel ik mij ook veel energieker en fitter'

"Het Foodilove programma van Marleen heeft mij ontzettend goed op weg geholpen naar een gezondere levensstijl. De handige app maakt het voor mij een spelletje om uit te vogelen hoe ik mijn eten in balans kan brengen, en dat werkt ontzettend goed!
Naast dat ik kilo's verlies voel ik mij ook veel energieker en fitter en dat is een hele fijne bonus. Ik krijg zelfs weer plezier in de keuken, terwijl ik dat altijd als een verplicht nummertje zag. Met de handige recepten die je op de site kan vinden is het erg prettig en gemakkelijk om op een verantwoorde manier bezig te zij. Marleen DANK!"

Veelgestelde vragen

Na je aanmelding krijg jij direct toegang tot de Foodilove app en kun je direct aan de slag met het programma. 

Yes, ik ben dagelijks online aanwezig in de Foodilove community en iedere maand kun je hier de masterclass en live Q&A volgen. Wil je mijn persoonlijke coaching? Stuur me dan een mailtje dan plannen we een call in om te kijken of ik je kan helpen. 

Samen implementeren we een leefstijl die voor jou werkt. Het 12 weken programma is dus niet het zoveelste dieet waarbij je snel afvalt en daarna net zo snel weer aankomt. Je gaat je leefstijl dit keer duurzaam veranderen.

Nee, ook als je geen kids hebt kun je dit programma volgen. Je bent niet de enige.

Ja! Het leuke is dat je in jouw persoonlijke voedingsplan in de Foodilove-app zelf kan bepalen wat je eet. De weekmenu’s kun je daarbij als leidraad en inspiratie gebruiken.

Zeker!

Heb jij nog vragen of twijfels voordat je start met het programma? Schroom niet en mail naar marleen@foodilove.nl ik help je graag!

Scroll naar boven