Hét programma voor ambitieuze vrouwen die alle diëten al hebben geprobeerd

Die goed voor zichzelf willen zorgen. Graag een gezond gewicht willen bereiken, maar dan wel op een gezonde manier. Die klaar zijn met calorieën tellen. Klaar zijn met zichzelf dingen verbieden. Die niet meer willen dat hun dag wordt geregeerd door eten.

Kortom, voor vrouwen die nooit meer op dieet willen.

Ik ken maar weinig vrouwen die tevreden zijn met zichzelf.

Die met een trots gevoel in de spiegel kijken. De meeste zitten in die vicieuze cirkel van zichzelf te dik vinden,
op dieet gaan,
zichzelf van alles gaan verbieden tot ze het niet meer volhouden (want zeg nu zelf, leuk is anders),
doorslaan de andere kant op (en alles eten wat los en vast zit),
boos worden op zichzelf,
van zichzelf balen,
repeat.

Ze vallen heus wel wat kilootjes af, maar die komen er net zo hard weer bij. Het beruchte jojo-effect. Frustrerend, vervelend en vooral; erg ongezond.

Ik kan je vertellen: ik begrijp je. Want ik ken deze cirkel maar al te goed. Been there, done that. Zelfs tot een eetstoornis aan toe.

Ik wilde zó graag beter in mijn vel zitten. Fit zijn. Slank zijn. Alles uit het leven kunnen halen. En hoe hard ik ook werkte, het lukte niet.

Nu zie ik in waarom. Diëten leidt tot gewichtstoename. Echt! Je eet namelijk te weinig.

Ja, eerst val je misschien af, maar daarna past je lichaam zich aan. Het gaat in een stand van stress, van tekort. Natuurlijk hou je dat strenge diëten na een tijdje niet meer vol, dus ga je weer eten. Veel eten. En dat leidt weer tot aankomen. Geen wonder, want heel je stofwisseling is in de war. 

Het is de valkuil van het diëten. Het werkt op de korte, maar niet op de lange termijn. Sterker nog: hoe strenger jij op dieet bent geweest, hoe langer het duurt voordat je stofwisseling weer normaal is.

Moedeloos werd ik ervan! Tot ik in de gaten kreeg hoe het allemaal werkte, en ik mijn eigen methode ontwikkelde. De Food I Love methode, om precies te zijn. En die werkt wél. Weet je waarom? Omdat het geen dieet is, maar een aanpassing in je leefstijl. En dan gaat volhouden vanzelf.

Sinds ik mijn leefstijl heb veranderd denk ik bijna nooit meer aan eten. Dat was voorheen wel anders. Ik leefde van maaltijd naar maaltijd, telde calorieën, verbood mezelf alles waar suikers en koolhydraten inzaten.

En wat je niet mag hebben, dat wil je juist!

Ik zal je een geheim verklappen. Als je jezelf toestaat om te eten waar je zin in hebt, dan verdwijnen je eetbuien als sneeuw voor de zon.

Nooit meer op dieet gaan, maar wel blij zijn met je lichaam. Ik weet dat het kan, omdat ik het zelf ervaar. Ik bestempel voeding niet meer als goed of fout. Want ik weet dat alles draait om balans.

Natuurlijk kan jij heus een keer een wijntje drinken. En dat stuk taart eten op een verjaardag.

Het gaat er niet om wat je níet meer mag, het gaat erom wat er anders kan.

Vraag jezelf eens af: wanneer ben ik goed genoeg? Als ik in maatje 36 pas? Als ik de broeken van vóór de zwangerschap weer aan kan? Als ik lijk op die Instagram influencers?Wat zegt dat over jou?
Helemaal niets!

Gezondheid heeft niets te maken met een getal op de weegschaal. Gezondheid heeft te maken met stoppen met uithongeren, verbieden, afzien, lijden, jojo’en. Gezondheid heeft te maken met gezond eten, goed slapen, zo min mogelijk stress ervaren, fit zijn en bewegen. Dus goed voor jezelf zorgen.

Health is not about how you look, it’s about how you feel!

Hi, ik ben Marleen

Ik ken de zoektocht naar een gezonde leefstijl maar al te goed. Jaren geleden volgde ik crash-dieet na crash-dieet, maar die leverden me alleen maar (vr)eetbuien, én een hoop frustratie op.
Ik wilde een échte verandering, met een blijvend resultaat, maar zonder moeite. Ja, dat kan!

Ik verdiepte me in gezonde voeding, bereidde steeds vaker mijn maaltijden voor en maakte een goede planning. Stukje bij beetje veranderde ik mijn leefstijl. En dat werkte.
Ik viel maar liefst 15 kilo af. Blijvend. En toen besloot ik om nooit meer op dieet te gaan.

En nog steeds ben ik superfit, ook nu ik een ambitieuze ondernemer én mama van Emma ben. Nog steeds maak ik iedere dag bewuste keuzes - maar ik zeg echt geen ‘nee’ tegen een schaaltje bitterballen.

Ik ben een gezonde vrouw, en dat gun ik iedereen. Daarom is het mijn missie om jou als mama te helpen bij het bereiken van een gezonde leefstijl. Omdat ik weet hoe goed dat voelt.

Ik laat je zien dat je, door middel van de juiste mindset, gezond eten, bewegen, ontspannen én het maken van slimme keuzes, meer balans in je drukke leven kunt krijgen. Zonder dat je ooit nog op dieet hoeft. Welke mama wil dat nu niet?

Voel jij ook dat je klaar bent voor het voorgoed afscheid nemen van diëten, en het vinden van de leefstijl die precies bij jou past, zodat je lekker in je vel zit en in balans bent? Zodat je meer energie hebt en je zelfverzekerder zult zijn dan ooit?
Ik help je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij ook de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn. Daarom heb ik dit programma gemaakt, speciaal voor jou.

Ik sta voor een duurzame verandering en geen quickfix! Ik wil dat jij je gezonder voelt. Dat je naast goede voeding ook zorgt voor goede slaap en zo min mogelijk stress. Dat is namelijk funest voor je lichaam. Luister naar je lichaam en wees lief voor jezelf. Want van jou is er maar een.

Let’s get started!

Liefs, Marleen

foodilove2019 (52)
Foodilove weekplanner

FOODILOVE 12 weken programma

Nooit meer op dieet, wat een bevrijding!

In dit programma geef ik jou, drukke mama, de tools om eindelijk die gezonde en gelukkige leefstijl te vinden waar jij zo naar verlangt. Eentje die zo goed bij je past dat je ‘m niet hoeft vol te houden, omdat het simpelweg vanzelf gaat.

Ik laat je zien hoe je door middel van de juiste mindset, gezond én lekker eten, bewegen, ontspannen en het maken van slimme keuzes, meer balans in je drukke leven krijgt. Zo zit je lekkerder in je vel, heb je meer energie en voel je je simpelweg gelukkiger.

Ik leer je te luisteren naar je lichaam. Heb je honger? Eet. Doe geen gekke dingen, zoals jezelf uithongeren of alleen maar sapjes drinken. Je valt misschien snel af, maar het komt er ook weer dubbel bij.

Wees lief voor en zuinig op jezelf. Want van jou is er maar eentje.

Dit herken je vast:

 • Je hebt alle diëten al eens geprobeerd , en elke keer ben je zwaarder dan ervoor

 • Je zit niet lekker in je vel en je hebt weinig energie

 • Je staat elke dag op de weegschaal en laat zowel je humeur als je voedingspatroon afhangen van het getal dat ‘ie laat zien

 • Naast je drukke baan of business werk je hard om je gezin draaiende te houden. Je houdt dus veel ballen hoog, iedere dag weer

 • Jij komt alleen aan de beurt als er tijd over is. En áls je dan eens tijd neemt voor jezelf, voel je je nog schuldig ook

 • Je hongert jezelf uit, je verbiedt jezelf van alles. En dat ontaardt in een enorme eetbui

 • ‘Maandag begin ik. Echt’

 • Regelmatig denk je; ‘ik wil gezonder leven… ik wil me fitter voelen… maar ik heb geen idee hoe. Waar moet ik beginnen?’

 • Als je in de spiegel kijkt, voel je je ongelukkig. Je bent niet blij met je lichaam, laat staan dat je er trots op bent

 • Je vergelijkt jezelf voortdurend met anderen; vrouwen uit je omgeving of vrouwen die je ziet op social media

En als dat zo is, dan wil jij vast:

 • Je weegschaal de deur uitdoen (of in elk geval niet meer jouw gemoedstoestand laten bepalen)

 • Weer een gezonde en gelukkige mama zijn, en daarmee een gezond voorbeeld zijn voor je kinderen

 • Meer energie ervaren, een betere relatie met voeding en meer tijd voor jezelf

 • Niet uren in de keuken staan of de hele dag bezig zijn met voeding

 • Op een gezonde en moeiteloze manier afvallen

 • Van die ongezonde eetbuien en dat frustrerende jojo-effect af

 • Een gezond gewicht bereiken, maar nooit meer op dieet

 • Overtuigd en trots kunnen zeggen: ik ben goed genoeg!

Heleen 'Ik ben 5 kilo kwijt en voel me zo veel beter'

"Sinds begin september bezig met het programma van Marleen. Gestart met de 30 dagen challenge en ben heel erg enthousiast. De reden waarom ik mee deed was met name om mijzelf energieker te voelen en ook zeker wat kilo's af te vallen. Nu een maand verder merk ik zo veel verschil! Ik ben 5 kilo kwijt en voel me zo veel beter. S middags was ik lastig van de bank af te krijgen, maar ik merk dat ik nu veel meer energie heb!
Ik heb ook zeker geen gevoel dat ik aan het diëten ben (dat is het ook zeker niet) en kom er steeds meer achter dat ik veel te weinig at en ook geen 'goede' dingen at. De recepten van Marleen zijn super simpel en wordt door het hele gezin (met kleine kinderen) lekker mee gegeten. Het fijne is dat Marleen ook werkt met een app waarin je alles bij kan houden, zo kan je de weekmenu's invullen of zelf gaan variëren. Zeker met het invullen hiervan kwam ik er achter dat ik veel meer mag eten dan dat ik dacht. Dat zorgt er dan ook voor dat ik totaal geen honger gevoel heb! Marleen is laagdrempelig te bereiken en doordat ze actief is op social media zie je ook veel van haar. Dus voor mij geen diëten of uithongeren meer, maar lekker gezond, veel en verantwoord eten met zeker af en toe wat lekkers!"

Foodilove app

De FOODILOVE methode

We gaan in 12 weken samen aan de slag, stap voor stap, in jouw tempo, zodat jij een blijvende leefstijl creëert waar jij gelukkig van wordt. Een leefstijl die voor jou werkt én die bij je drukke (gezins)leven past. Want dat is voor iedereen anders. We zijn allemaal verschillend, dus een kant-en-klaar dieet werkt niet. We gaan het dit keer anders doen.

Foodilove werkboek 
Je ontvangt een Foodilove werkboek met opdrachten die ervoor zorgen dat jij op een leuke en simpele manier een gezonde en gelukkige leefstijl bereikt én volhoudt.

E-book met weekmenu's
Ook krijg je een e-book met weekmenu's boordevol snelle en simpele recepten voor het hele gezin, om het jou als drukke mama makkelijk mogelijk te maken. Jij hoeft het wiel niet meer uit te vinden, dat heb ik al voor je gedaan.

Persoonlijke voedingsplan in de Foodilove-app
Je maakt een persoonlijk voedingsplan in de Foodilove-app. Zo weet je precies wat je kunt eten om je doel te bereiken. We gaan niks meer schrappen. Als jij zin hebt in een stuk chocola, een wijntje of chips dan kan dit gewoon. Jij weet namelijk precies de verdeling van je koolhydraten, eiwitten en vetten. Zo weet je dus ook dat je voldoende eet en jouw voedingspatroon mooi in balans is. Jij bent ‘in control’, en dat geeft een supergoed gevoel.

Home workouts
Ook vind je in de app snelle en simpele home workouts, die je kunt doen waar en wanneer je maar wil.

BONUS toegang en 24/7 coaching in de Foodilove community
Verder krijg je toegang tot de superactieve Foodilove Facebook-community, waar je andere gemotiveerde mama’s ontmoet. In deze community coach ik je dagelijks. Je kunt mij het hemd van het lijf vragen, maar ook successen en ervaringen delen. Zo helpen we elkaar. Samen staan we sterker!

BONUS Wekelijkse live Q&A
Ik verzorg elke week een live Q&A in de community waarin je me al je vragen persoonlijk kan stellen. 

12 WEKEN PROGRAMMA MASTERCLASS AANBOD

Van €597,- voor €247,- *

 • Foodilove methode werkboek en weekplanner
 • E-book met weekmenu's met recepten voor het hele gezin
 • Boodschappenlijstjes
 • Persoonlijke voedingsplan in de Foodilove-app
 • Home workouts in de Foodilove-app
 • BONUS 1: Toegang Foodilove Facebook-community
 • BONUS 2: 24/7 coaching van Marleen in de Foodilove community
 • BONUS 3: Wekelijkse live Q&A met Marleen
 • * Betaling in 3 termijnen mogelijk

Al meer dan 1000+ mama's gingen je voor. Lees hier wat zij van het 12 weken programma vinden:

Daniella 'Ik word zelf ook helemaal enthousiast'

"Sinds een jaar ben ik lid van de Foodilove members club. Een besloten club waarin alles maar dan ook echt alles over voeding, lifestyle en sport te vinden is. We delen veel met elkaar, steunen elkaar maar wisselen ook tips en trucs en uiteraard ook recepten uit. Ik merk zelf dat ik daar echt houvast aan heb. Marleen Bosmann is een bevlogen coach met een passie voor voeding en sport en weet dit zo uit te dragen dat je zelf ook echt helemaal enthousiast wordt. Word lid van de member club zou ik zeggen! Een goede start met het beginnen goed voor jezelf te zorgen!"

Frederique 'Zonder jou hulp, tips, kracht en toewijding heb ik niet kunnen bereiken wat ik nu ben geworden!'

"Marleen, wat een topper en wat een goed gevoel heb jij voor coaching. Je wist precies de goede momenten te vinden om mij een oppepper te geven en super tips om vol te blijven houden en een goede balans te vinden tussen genieten en gezond bezig zijn. Ik kan wel zeggen dat jij mij een perfecte lifestyle hebt doen inzien waar ik tot op de dag van vandaag nog steeds enorm van geniet en voldoening uit haal! Zonder jou hulp, tips, kracht en toewijding heb ik niet kunnen bereiken wat ik nu ben geworden! Nogmaals hartelijk dank voor alles de afgelopen 6 maanden!"

Greetje 'Voel me veel fitter en heb bergen energie. En al meer dan 9 kilo kwijt'

"Vorig jaar maart begonnen met het anders eten via Foodilove van Marleen. Voel me veel fitter en heb bergen energie. Daarnaast tot nu toe al meer dan 9 kilo kwijt. Marleen kijkt mee en geeft tips en stimuleert om actief te blijven en door te zetten, zonder het gevoel te geven dat er allerlei dingen moeten."

Karin 'het is mij gelukt om 12 kg af te vallen en een hoop centimeters!'

"Dankzij jouw goede adviezen en coaching in het laten inzien van een gezondere leefstijl en eetpatroon is het mij gelukt om 12 kg af te vallen en een hoop centimeters! Ik zit hierdoor een stuk lekkerder in mijn vel en heb een beter gevoel over mezelf gekregen als ik in de spiegel kijk! Ik ben je enorm dankbaar voor je goede hulp/ coaching want zonder jou was me dit niet gelukt! En we knallen nog ff verder voor de laatste 10kg."

Ria 'Naast dat ik kilo's verlies voel ik mij ook veel energieker en fitter'

"Het Foodilove programma van Marleen heeft mij ontzettend goed op weg geholpen naar een gezondere levensstijl. De handige app maakt het voor mij een spelletje om uit te vogelen hoe ik mijn eten in balans kan brengen, en dat werkt ontzettend goed!
Naast dat ik kilo's verlies voel ik mij ook veel energieker en fitter en dat is een hele fijne bonus. Ik krijg zelfs weer plezier in de keuken, terwijl ik dat altijd als een verplicht nummertje zag. Met de handige recepten die je op de site kan vinden is het erg prettig en gemakkelijk om op een verantwoorde manier bezig te zij. Marleen DANK!"

Veelgestelde vragen

Ja, zodra je je hebt aangemeld kun je direct starten.

Yes, ik ben dagelijks samen met Foodilove coach Cecile online aanwezig in de Facebook-community en iedere maand kun je hier de live Q&A volgen. Kies je voor 1-op-1 coaching, dan plannen we meerdere calls en contactmomenten in.

Samen implementeren we een leefstijl die voor jou werkt. Het 12 weken programma is dus niet het zoveelste dieet waarbij je snel afvalt en daarna net zo snel weer aankomt. Je gaat je leefstijl dit keer duurzaam veranderen.

Nee, ook als je geen kids hebt kun je dit programma volgen. Je bent niet de enige.

Ja! Het leuke is dat je in jouw persoonlijke voedingsplan in de Foodilove-app zelf kan bepalen wat je eet. De weekmenu’s kun je daarbij als leidraad en inspiratie gebruiken.

Ja, want je ontvangt het hele programma ook in je mailbox. Het is wel de moeite waard om een anoniem Facebook-account aan te maken, omdat de community een hele goede stok achter de deur is en je hier al je vragen kunt stellen.

Zeker!

Scroll naar boven