Het programma voor mama's die nooit meer op dieet willen

Ben jij een mama met een druk gezinsleven en een drukke baan? En wil jij eindelijk weer eens écht lekker in je vel zitten? Ontdek dan mijn 12 weken programma voor mama's die eindelijk een gezonde en gelukkige leefstijl willen bereiken én vol houden.

Wil je als drukke mama niet op dieet of de hele dag bezig zijn met je voeding, maar wil je wél gezond afvallen? Of verlang je naar meer energie, een betere balans en meer tijd voor jezelf? Dan zit je hier goed! Ik laat jou ontdekken hoe je gewoon gezond kunt leven. Snel en simpel. Zonder gedoe.

Foodilove weekplanner

FOODILOVE 12 weken programma

Nooit meer op dieet met Foodilove is hét programma waarin jij als drukke mama de tools krijgt aanreikt om eindelijk een gezonde en gelukkige leefstijl te bereiken én vol te houden. Tijdens dit programma ontdek je een leefstijl die bij jou en het drukke gezinsleven past. Jouw resultaat: je hebt meer energie en je zit lekkerder in je vel.

Herken je dit?

 • Naast je drukke baan werk je hard om je gezin draaiende te houden. Je houdt dus veel ballen hoog. Iedere dag weer.

 • Jij komt alleen zelf aan de beurt als er tijd over is. En áls je dan eens tijd voor jezelf pakt, voel je je direct schuldig.

 • Regelmatig denk je: “Ik wil gezonder leven, en ik wil me fitter voelen - maar ik heb geen idee hoe.”

 • Als je eerlijk bent, mag je een paar kilo afvallen.

En wil je dit?

 • Je verlangt naar meer energie, een betere balans en meer tijd voor jezelf.

 • Je wil niet op dieet, uren in de keuken staan of de hele dag bezig zijn met je voeding, maar je wil wél gezond afvallen.

 • Je wil de tijd kunnen nemen om dingen te doen waar jij blij van wordt.

 • Je wil jezelf geen dingen verbieden of ontzeggen, je wil wél af en toe een wijntje, een lekker stuk taart of heerlijk uit eten.

 • Je wil nooit meer op dieet.

Hi, ik ben Marleen

Ik ken de zoektocht naar een gezonde leefstijl maar al te goed. Jaren geleden volgde ik crash-dieet na crash-dieet, maar die leverden me alleen maar (vr)eetbuien, én een hoop frustratie op.
Ik wilde een échte verandering, met een blijvend resultaat, maar zonder moeite. Ja, dat bestaat!
Ik verdiepte me in gezonde voeding, bereidde steeds vaker mijn maaltijden voor en maakte een goede planning. Stukje bij beetje veranderde ik mijn leefstijl. En dat werkte.
Ik viel maar liefst 15 kilo af. Blijvend. En toen besloot ik om nooit meer op dieet te gaan.

En nog steeds ben ik super fit, ook nu ik een drukke ondernemer én kersverse mama van Emma ben. Nog steeds maak ik iedere dag bewuste keuzes - maar ik zeg echt geen ‘nee’ tegen een schaaltje bitterballen.

Ik ben een healthy mom, en dat gun ik iedereen. Daarom is het mijn missie om jou als mama met een drukke baan of een eigen bedrijf te helpen bij het bereiken van een gezonde leefstijl. Omdat ik weet hoe goed dat voelt.

Ik laat je zien dat je, door middel van de juiste mindset, gezond eten, bewegen, ontspannen én het maken van slimme keuzes, meer balans in je drukke leven kunt krijgen. Zonder dat je ooit nog op dieet hoeft. Welke mama wil dat nu niet?

Voel jij ook dat je klaar bent voor het voorgoed afscheid nemen van diëten, en het vinden van de leefstijl die precies bij jou past, zodat je lekker in je vel zit en in balans bent? Zodat je meer energie hebt en je zelfverzekerder zult zijn dan ooit?
Ik help je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij ook de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn. Daarom heb ik dit programma gemaakt, speciaal voor jou.

Let’s get started! Liefs, Marleen

foodilove2019 (52)

Heleen

"Sinds begin september bezig met het programma van Marleen. Gestart met de 30 dagen challenge en ben heel erg enthousiast. De reden waarom ik mee deed was met name om mijzelf energieker te voelen en ook zeker wat kilo's af te vallen. Nu een maand verder merk ik zo veel verschil! Ik ben 5 kilo kwijt en voel me zo veel beter. S middags was ik lastig van de bank af te krijgen, maar ik merk dat ik nu veel meer energie heb!
Ik heb ook zeker geen gevoel dat ik aan het diëten ben (dat is het ook zeker niet) en kom er steeds meer achter dat ik veel te weinig at en ook geen 'goede' dingen at. De recepten van Marleen zijn super simpel en wordt door het hele gezin (met kleine kinderen) lekker mee gegeten. Het fijne is dat Marleen ook werkt met een app waarin je alles bij kan houden, zo kan je de weekmenu's invullen of zelf gaan variëren. Zeker met het invullen hiervan kwam ik er achter dat ik veel meer mag eten dan dat ik dacht. Dat zorgt er dan ook voor dat ik totaal geen honger gevoel heb! Marleen is laagdrempelig te bereiken en doordat ze actief is op social media zie je ook veel van haar. Dus voor mij geen diëten of uithongeren meer, maar lekker gezond, veel en verantwoord eten met zeker af en toe wat lekkers!"

Foodilove app

De FOODILOVE methode

Je gaat 12 weken lang in stappen aan de slag, zodat jij een blijvende leefstijl creëert waar jij blij van wordt, die voor jou werkt én die bij je drukke (gezins)leven past.

Foodilove werkboek 
Je ontvangt een Foodilove werkboek met opdrachten die ervoor zorgen dat je nu eindelijk een gezonde en gelukkige leefstijl bereikt én volhoudt.

E-book met weekmenu's
Ook krijg je een e-book met weekmenu's boordevol snelle en simpele recepten voor het hele gezin, om het jou als drukke mama makkelijk mogelijk te maken.

Persoonlijke voedingsplan in de Foodilove-app
Ook maak je een persoonlijk voedingsplan in de Foodilove-app. Zo weet je precies wat je niet en vooral wel mag eten om je doel te bereiken. Je weet precies de verdeling van je koolhydraten, eiwitten en vetten. Zodat jouw voedingspatroon in balans is. 

Home workouts
Ook vind je in de app snelle en simpele home workouts.

Foodilove mama community
Je krijgt verder toegang tot de superactieve Foodilove Facebook-community, waar je andere super gemotiveerde moeders ontmoet. Hier kun je al je vragen stellen aan een Foodilove coach, maar ook successen en ervaringen delen. Samen sta je sterker en de community is een stok achter de deur.

Live Q&A met Marleen
Maandelijks is er een live Q&A waarin ik je vragen beantwoord en geef ik je praktische tips waarmee je direct aan de slag kunt. 

Om jou extra te motiveren ontvang je naast een waanzinnige korting nu de 30 days commmitment challenge t.w.v. 97 euro als bonus bij mijn programma cadeau!

12 WEKEN PROGRAMMA

Van €297,- voor €67,-

 • Foodilove methode werkboek en weekplanner
 • E-book met weekmenu's met recepten voor het hele gezin
 • Boodschappenlijstjes
 • Persoonlijke voedingsplan in de Foodilove-app
 • Home workouts in de Foodilove-app
 • 12 weken toegang Foodilove Facebook-community en app
 • BONUS 1: wekelijkse live Q&A met Marleen
 • BONUS 2: 30 days commitment challenge t.w.v. 97 euro

Al meer dan 1000+ mama's gingen je voor. Lees hier wat zij van het 12 weken programma vinden:

Daniella

"Sinds een jaar ben ik lid van de Foodilove members club. Een besloten club waarin alles maar dan ook echt alles over voeding, lifestyle en sport te vinden is. We delen veel met elkaar, steunen elkaar maar wisselen ook tips en trucs en uiteraard ook recepten uit. Ik merk zelf dat ik daar echt houvast aan heb. Marleen Bosmann is een bevlogen coach met een passie voor voeding en sport en weet dit zo uit te dragen dat je zelf ook echt helemaal enthousiast wordt. Word lid van de member club zou ik zeggen! Een goede start met het beginnen goed voor jezelf te zorgen!"

Frederique

"Marleen, wat een topper en wat een goed gevoel heb jij voor coaching. Je wist precies de goede momenten te vinden om mij een oppepper te geven en super tips om vol te blijven houden en een goede balans te vinden tussen genieten en gezond bezig zijn. Ik kan wel zeggen dat jij mij een perfecte lifestyle hebt doen inzien waar ik tot op de dag van vandaag nog steeds enorm van geniet en voldoening uit haal! Zonder jou hulp, tips, kracht en toewijding heb ik niet kunnen bereiken wat ik nu ben geworden! Nogmaals hartelijk dank voor alles de afgelopen 6 maanden!"

Greetje

"Vorig jaar maart begonnen met het anders eten via Foodilove van Marleen. Voel me veel fitter en heb bergen energie. Daarnaast tot nu toe al meer dan 9 kilo kwijt. Marleen kijkt mee en geeft tips en stimuleert om actief te blijven en door te zetten, zonder het gevoel te geven dat er allerlei dingen moeten."

Karin

"Dankzij jouw goede adviezen en coaching in het laten inzien van een gezondere leefstijl en eetpatroon is het mij gelukt om 12 kg af te vallen en een hoop centimeters! Ik zit hierdoor een stuk lekkerder in mijn vel en heb een beter gevoel over mezelf gekregen als ik in de spiegel kijk! Ik ben je enorm dankbaar voor je goede hulp/ coaching want zonder jou was me dit niet gelukt! En we knallen nog ff verder voor de laatste 10kg."

Ria

"Het Foodilove programma van Marleen heeft mij ontzettend goed op weg geholpen naar een gezondere levensstijl. De handige app maakt het voor mij een spelletje om uit te vogelen hoe ik mijn eten in balans kan brengen, en dat werkt ontzettend goed!
Naast dat ik kilo's verlies voel ik mij ook veel energieker en fitter en dat is een hele fijne bonus. Ik krijg zelfs weer plezier in de keuken, terwijl ik dat altijd als een verplicht nummertje zag. Met de handige recepten die je op de site kan vinden is het erg prettig en gemakkelijk om op een verantwoorde manier bezig te zij. Marleen DANK!"

Frederique

"Marleen, wat een topper en wat een goed gevoel heb jij voor coaching. Je wist precies de goede momenten te vinden om mij een oppepper te geven en super tips om vol te blijven houden en een goede balans te vinden tussen genieten en gezond bezig zijn. Ik kan wel zeggen dat jij mij een perfecte lifestyle hebt doen inzien waar ik tot op de dag van vandaag nog steeds enorm van geniet en voldoening uit haal! Zonder jou hulp, tips, kracht en toewijding heb ik niet kunnen bereiken wat ik nu ben geworden! Nogmaals hartelijk dank voor alles de afgelopen 6 maanden!"

Veelgestelde vragen

Ja, zodra je je hebt aangemeld kun je direct starten.

Yes, ik ben dagelijks samen met Foodilove coach Cecile online aanwezig in de Facebook-community en iedere maand kun je hier de live Q&A volgen. Kies je voor 1-op-1 coaching, dan plannen we meerdere calls en contactmomenten in.

Samen implementeren we een leefstijl die voor jou werkt. Het 12 weken programma is dus niet het zoveelste dieet waarbij je snel afvalt en daarna net zo snel weer aankomt. Je gaat je leefstijl dit keer duurzaam veranderen.

Nee, ook als je geen kids hebt kun je dit programma volgen. Je bent niet de enige.

Ja! Het leuke is dat je in jouw persoonlijke voedingsplan in de Foodilove-app zelf kan bepalen wat je eet. De weekmenu’s kun je daarbij als leidraad en inspiratie gebruiken.

Ja, want je ontvangt het hele programma ook in je mailbox. Het is wel de moeite waard om een anoniem Facebook-account aan te maken, omdat de community een hele goede stok achter de deur is en je hier al je vragen kunt stellen.

Zeker!

Scroll naar top