In 12 weken #lekkerinjevel...zonder dieet!

Hoe klinkt dat? Jij bent één van die vele moeders die veel ballen in de lucht houden. Je wilt graag fit en energiek zijn, je wilt er voor je gezin zijn én als het even kan, wil je ook goed voor jezelf zorgen.

Het lukt alleen voor geen meter. Je rolt van het ene dieet in het andere, hebt een haat-liefdeverhouding met de weegschaal en tijd voor jezelf? Daar kun je alleen maar van dromen.

Als je heel eerlijk bent is dit wat je wilt:

 • goed voor jezelf zorgen en graag een gezond gewicht bereiken. Het liefst wel op een gezonde manier die bij je past
 • klaar zijn met calorieën tellen en jezelf dingen verbieden
 • je dag niet meer laten regeren door eten
 • een dieetvrij leven

In 12 weken creëer jij de leefstijl waar je blij van wordt.

Ik ken maar weinig moeders die echt tevreden zijn met zichzelf.

En dat vind ik zó zonde. Het is ook voor jou mogelijk om lekker in je vel te zitten. Om de weegschaal het raam uit te gooien. Om te genieten van alles wat je eet, zonder schuldgevoel. Weet je waarom ik dat zo zeker weet? Ik stond ooit waar jij nu staat. Ik was niet tevreden over mezelf, ik had eetbuien en ik verbood mezelf vooral heel veel.

Tot ik ontdekte dat het anders kon. Ik realiseerde me dat diëten alleen maar leidt tot gewichtstoename. Ik at veel te weinig. Ik viel eerst af, maar daarna schoot mijn lichaam in de stress. Er was een tekort en dat moest aangevuld worden. Wat ging ik doen? Eten. Het resultaat? Mijn stofwisseling lag overhoop. 

Ik begon met gezond koken. Ik at 3 keer per dag. Mijn stofwisseling kwam tot rust, ik hoefde mezelf niets meer te verbieden en ik zat weer lekker in mijn vel. 

Natuurlijk kan jij heus lekker een wijntje drinken met een borrelplankje. En dat stuk taart eten op een verjaardag.

Het gaat er niet om wat je níet meer mag, het gaat erom wat er anders kan.

Gezondheid heeft niets te maken met een getal op de weegschaal diëten en het perfecte plaatje. Gezondheid heeft te maken met gezond eten, goed slapen, zo min mogelijk stress ervaren, fit zijn en bewegen. Dus goed voor jezelf zorgen.

Hi, ik ben Marleen

Ik ken de zoektocht naar een gezonde leefstijl maar al te goed. Jaren geleden volgde ik crash-dieet na crash-dieet, maar die leverden me alleen maar (vr)eetbuien, én een hoop frustratie op.

Ik wilde een échte verandering, met een blijvend resultaat, maar zonder moeite. Ja, dat bestaat!

Ik verdiepte me in gezonde voeding, bereidde steeds vaker mijn maaltijden voor en maakte een goede planning. Stukje bij beetje veranderde ik mijn leefstijl. En dat werkte.

Ik viel maar liefst 15 kilo af. Blijvend. En toen besloot ik om nooit meer op dieet te gaan.

En nog steeds ben ik super fit, ook nu ik een drukke ondernemer ben met een dreumes en een baby op komst (juli ‘21). Nog steeds maak ik iedere dag bewuste keuzes - maar ik zeg echt geen ‘nee’ tegen een schaaltje bitterballen.

Ik zit lekker in mijn vel, en dat gun ik iedereen. Daarom is het mijn missie om jou als moeder met een drukke baan of een eigen bedrijf te helpen bij het bereiken van een gezonde leefstijl. Omdat ik weet hoe goed dat voelt.

Ik laat je zien dat je, door middel van de juiste mindset, gezond eten, bewegen, ontspannen én het maken van slimme keuzes, meer balans in je drukke leven kunt krijgen. Zonder dat je ooit nog op dieet hoeft. Welke moeder wil dat nu niet?

Voel jij ook dat je klaar bent voor het voorgoed afscheid nemen van diëten, en het vinden van de leefstijl die precies bij jou past, zodat je lekker in je vel zit en in balans bent? Zodat je meer energie hebt en je zelfverzekerder zult zijn dan ooit?

Ik help je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij ook de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn. Daarom bied ik e-books, challenges, waardevolle tips en programma’s aan die jou helpen om lekker in je vel te zitten.

Let’s get started! Liefs, Marleen

Voor na foto Marleen
Lekker in je vel challenge

In 12 weken #lekkerinjevel met Foodilove

De komende 12 weken help ik jou om eindelijk die gezonde en gelukkige leefstijl te vinden waar jij zo naar verlangt. Eentje die zo goed bij je past dat je ‘m niet hoeft vol te houden, omdat het simpelweg vanzelf gaat.

Ik laat je zien hoe je door middel van de juiste mindset, gezond én lekker eten, bewegen, ontspannen en het maken van slimme keuzes, meer balans in je drukke leven krijgt. Zo zit je lekkerder in je vel, heb je meer energie en voel je je simpelweg gelukkiger.

Ik leer je te luisteren naar je lichaam. Heb je honger? Eet. Doe geen gekke dingen, zoals jezelf uithongeren of alleen maar sapjes drinken. Je valt misschien snel af, maar het komt er ook weer dubbel bij.

Wees lief voor en zuinig op jezelf. Want van jou is er maar eentje.

Herken je dit?

 • Je zit niet lekker in je vel, maar weet niet meer waar je moet beginnen om te veranderen

 • Je enige houvast is de weegschaal

 • Je verbiedt jezelf alles wat je eigenlijk lekker vindt

 • Je hebt weinig energie en bent moe door je werk, je gezin en de stress van het afvallen

 • Je hebt amper tijd voor jezelf

 • Je bent niet blij met je spiegelbeeld

Dan wil jij vast:

 • Praktische, toepasbare tips die zorgen voor een blijvend resultaat

 • Je weegschaal het raam uit gooien

 • Eten wat je wilt, wanneer je er trek in hebt. Zonder schuldgevoel

 • Fit en energiek zijn

 • Tijd voor jezelf kunnen nemen

 • Tevreden in de spiegel kunnen kijken

Heleen 'Ik ben 5 kilo kwijt en voel me zo veel beter'

"Sinds begin september bezig met het programma van Marleen. Gestart met de 30 dagen challenge en ben heel erg enthousiast. De reden waarom ik mee deed was met name om mijzelf energieker te voelen en ook zeker wat kilo's af te vallen. Nu een maand verder merk ik zo veel verschil! Ik ben 5 kilo kwijt en voel me zo veel beter. S middags was ik lastig van de bank af te krijgen, maar ik merk dat ik nu veel meer energie heb!
Ik heb ook zeker geen gevoel dat ik aan het diëten ben (dat is het ook zeker niet) en kom er steeds meer achter dat ik veel te weinig at en ook geen 'goede' dingen at. De recepten van Marleen zijn super simpel en wordt door het hele gezin (met kleine kinderen) lekker mee gegeten. Het fijne is dat Marleen ook werkt met een app waarin je alles bij kan houden, zo kan je de weekmenu's invullen of zelf gaan variëren. Zeker met het invullen hiervan kwam ik er achter dat ik veel meer mag eten dan dat ik dacht. Dat zorgt er dan ook voor dat ik totaal geen honger gevoel heb! Marleen is laagdrempelig te bereiken en doordat ze actief is op social media zie je ook veel van haar. Dus voor mij geen diëten of uithongeren meer, maar lekker gezond, veel en verantwoord eten met zeker af en toe wat lekkers!"

Karin Jonkman 'het is mij gelukt om 12 kg af te vallen en een hoop centimeters!'

"Dankzij jouw goede adviezen en coaching in het laten inzien van een gezondere leefstijl en eetpatroon is het mij gelukt om 12 kg af te vallen en een hoop centimeters! Ik zit hierdoor een stuk lekkerder in mijn vel en heb een beter gevoel over mezelf gekregen als ik in de spiegel kijk! Ik ben je enorm dankbaar voor je goede hulp/ coaching want zonder jou was me dit niet gelukt! En we knallen nog ff verder voor de laatste 10kg."

Dankzij dit programma...

 • Heb je een persoonlijk voedingsplan dat je helpt om gezond en lekker te eten

 • Stopt de strijd met je voeding

 • Geniet je van de tijd met je gezin

 • Is eten geen drama, maar een feestje

 • Heb je altijd een luisterend oor van moeders zoals jij

 • Creëer je een fit, energiek en dieetvrij leven voor jezelf

 • Geniet je zonder schuldgevoel van een wijntje, borrelplank of ijsje

 • Ben je in balans als drukke, ambitieuze moeder

12 gezonde weekmenus

De FOODILOVE methode

Je gaat stap voor stap en in je eigen tempo aan de slag. Zo creëer je een blijvende leefstijl creëert waar jij gelukkig van wordt. Een leefstijl die voor jou werkt én die bij jou en drukke (gezins)leven past. Want dat is voor iedereen anders. We zijn allemaal verschillend, dus een kant-en-klaar dieet werkt niet. Heb je hulp nodig? Dan is er de exclusieve Foodilove Community vol drukke, ambitieuze moeders zoals jij. Je kunt elkaar supporten, tips geven en vragen stellen. 

Foodilove methode

Je ontvangt een werkboek met inspiratie voor mindset, voeding en self care inclusief opdrachten die ervoor zorgen dat jij op een leuke en simpele manier een gezonde en gelukkige leefstijl bereikt én volhoudt. Je krijgt ook weekmenu’s inclusief handige boodschappenlijsten. Tot slot ontvang je iedere week een motivatiemail met tips en inspiratie. 

Persoonlijk voedingsplan in de Foodilove app

Je houdt een persoonlijk voedingsplan bij, dat je kunt delen in de Foodilove Community, voor feedback. Zo weet je precies wat je kunt eten om je doel te bereiken. We gaan niks meer schrappen. Als jij zin hebt in een stuk chocola, een wijntje of chips dan kan dit gewoon. Jij weet namelijk precies de verdeling van je koolhydraten, eiwitten en vetten. Zo weet je dus ook dat je voldoende eet en jouw voedingspatroon mooi in balans is. Jij bent ‘in control’, en dat geeft een supergoed gevoel.

Toegang tot de exclusieve Foodilove community

In de superactieve Foodilove Community kun je jouw ervaringen, tips, successen en inspiratie delen.  Zo helpen we elkaar. Samen staan we sterker!

EXTRA BONUS: mijn gloednieuwe e-book met 12 gezonde en makkelijke weekmenu's t.w.v. € 27,-

Hiermee tover je iedere avond een gezonde, lekkere maaltijd op tafel. Geen stress meer over wat jullie eten, niet meer elke dag naar de supermarkt en met plezier de keuken in!

Start deze week met mijn 12 weken #lekkerinjevel programma en ontvang een waanzinnige korting + bonus! Geldig t/m zondag 5 sep 23.59 uur

Start nu voor €67 i.p.v. €197

 • E-book volgens de Foodilove methode met mindset, voeding en self care opdrachten
 • Wekelijks een motivatiemail met tips en inspiratie
 • Toegang tot de Foodilove app met persoonlijk voedingsplan en workouts
 • Toegang tot de besloten Foodilove Community
 • Maandelijkse live Q&A (30 min) met praktische tips en adviezen Marleen*
 • EXTRA BONUS: mijn gloednieuwe e- book met 12 gezonde en makkelijke weekmenu's t.w.v. €27

*In verband met mijn zwangerschapsverlof vindt de eerstvolgende Q&A weer in september plaats.

Niet tevreden, geld terug garantie. Je hoeft niks uit te leggen en kunt binnen 14 dagen je geld terug vragen.

Al meer dan 1000+ moeders gingen je voor. Lees hier wat zij van het 12 weken programma vinden:

Daniella Tijink 'Ik word zelf ook helemaal enthousiast'

"Sinds een jaar ben ik lid van de Foodilove members club. Een besloten club waarin alles maar dan ook echt alles over voeding, lifestyle en sport te vinden is. We delen veel met elkaar, steunen elkaar maar wisselen ook tips en trucs en uiteraard ook recepten uit. Ik merk zelf dat ik daar echt houvast aan heb. Marleen Bosmann is een bevlogen coach met een passie voor voeding en sport en weet dit zo uit te dragen dat je zelf ook echt helemaal enthousiast wordt. Word lid van de member club zou ik zeggen! Een goede start met het beginnen goed voor jezelf te zorgen!"

Frederique van Wijngaarden 'Zonder jou hulp, tips, kracht en toewijding heb ik niet kunnen bereiken wat ik nu ben geworden!'

"Marleen, wat een topper en wat een goed gevoel heb jij voor coaching. Je wist precies de goede momenten te vinden om mij een oppepper te geven en super tips om vol te blijven houden en een goede balans te vinden tussen genieten en gezond bezig zijn. Ik kan wel zeggen dat jij mij een perfecte lifestyle hebt doen inzien waar ik tot op de dag van vandaag nog steeds enorm van geniet en voldoening uit haal! Zonder jou hulp, tips, kracht en toewijding heb ik niet kunnen bereiken wat ik nu ben geworden! Nogmaals hartelijk dank voor alles de afgelopen 6 maanden!"

Greetje 'Voel me veel fitter en heb bergen energie. En al meer dan 9 kilo kwijt'

"Vorig jaar maart begonnen met het anders eten via Foodilove van Marleen. Voel me veel fitter en heb bergen energie. Daarnaast tot nu toe al meer dan 9 kilo kwijt. Marleen kijkt mee en geeft tips en stimuleert om actief te blijven en door te zetten, zonder het gevoel te geven dat er allerlei dingen moeten."

Ria Mesander 'Naast dat ik kilo's verlies voel ik mij ook veel energieker en fitter'

"Het Foodilove programma van Marleen heeft mij ontzettend goed op weg geholpen naar een gezondere levensstijl. De handige app maakt het voor mij een spelletje om uit te vogelen hoe ik mijn eten in balans kan brengen, en dat werkt ontzettend goed!
Naast dat ik kilo's verlies voel ik mij ook veel energieker en fitter en dat is een hele fijne bonus. Ik krijg zelfs weer plezier in de keuken, terwijl ik dat altijd als een verplicht nummertje zag. Met de handige recepten die je op de site kan vinden is het erg prettig en gemakkelijk om op een verantwoorde manier bezig te zij. Marleen DANK!"

Barbara Deventer

"Dankzij de persoonlijke aanpak van Marleen en de Foodilove community heb ik mijn leefstijl blijvend aangepast. Niet meer diëten, maar gezond verstand gebruiken en plannen. Ik zit hierdoor zoveel beter in mijn vel met meer energie. Een absolute aanrader voor moeders die minder lekker in hun vel zitten, met weinig energie en wat kilo's kwijt willen. Bedankt Marleen!"

Veelgestelde vragen

Ja, zodra je je hebt aangemeld kun je direct starten.

Yes, ik ben dagelijks samen met Foodilove coach Cecile online aanwezig in de Facebook-community en iedere maand kun je hier de live Q&A volgen. Kies je voor 1-op-1 coaching, dan plannen we meerdere calls en contactmomenten in.

Samen implementeren we een leefstijl die voor jou werkt. Het 12 weken programma is dus niet het zoveelste dieet waarbij je snel afvalt en daarna net zo snel weer aankomt. Je gaat je leefstijl dit keer duurzaam veranderen.

Nee, ook als je geen kids hebt kun je dit programma volgen. Je bent niet de enige.

Ja! Het leuke is dat je in jouw persoonlijke voedingsplan in de Foodilove-app zelf kan bepalen wat je eet. De weekmenu’s kun je daarbij als leidraad en inspiratie gebruiken.

Ja, want je ontvangt het hele programma ook in je mailbox. Het is wel de moeite waard om een anoniem Facebook-account aan te maken, omdat de community een hele goede stok achter de deur is en je hier al je vragen kunt stellen.

Zeker!

Scroll naar top