7 daagse kickstart challenge: voor ambitieuze moeders die dé start willen maken naar een gezonde en gelukkige leefstijl

Wil jij écht lekker in je vel komen te zitten? Meer energie? Nooit meer op dieet? Gelukkig zijn als je in de spiegel kijkt? En dat je kleding weer lekker zit...maar hóe dan?! Laat mij je helpen.

Dan heb je niks te verliezen, behalve dan gewicht 😉 En daarnaast heb je natuurlijk veel te winnen. Zoals zelfvertrouwen. Een toename van energie en balans. En een belangrijke verandering in mindset.

Smaakt dit naar meer? Lees dan even verder.

Foodilove weekplanner

7 daagse kickstart challenge

Is de challenge waarin jij als ambitieuze moeder de tools krijgt die je nodig hebt om dé  start te maken naar een gezonde en gelukkige leefstijl.

Ik leer jou hoe je jouw ongezonde patroon simpel en zonder gedoe kunt ombuigen naar gezonde gewoonten. Welke stappen ik heb exact heb gezet naar blijvend resultaat. 

Hoe je gewoon gezond kunt leven. Snel en simpel. Zonder gedoe. Met alle, blije, gevolgen van dien. 

Ik deel mijn persoonlijke verhaal over hoe ik stopte met diëten en weer zelfvertrouwen kreeg. 

Met als resultaat: dé start naar meer energie, écht lekker in je vel zitten en een blijvend resultaat. Ik maak het je zo makkelijk mogelijk. Snel, simpel, gezond en vooral: leuk! 

Herken je dit?

 • Je hebt alle diëten al eens geprobeerd en je bent er klaar mee

 • Afvallen is fijn, maar je bent op zoek naar meer. Naar echte, duurzame verandering

 • Je start elke maandag maar je strandt in het weekend

 • Al die info… al die dieetgoeroes… je ziet door de bomen het bos niet meer

 • Je wil graag ‘dingen’ veranderen. Maar je kan er niet goed je vinger op leggen wat die ‘dingen’ dan zijn. Laat staan dat je weet waar je moet beginnen. Hellup!

En hier ben je naar op zoek:

 • Een kickstart! In energie, in verandering, in bewustwording

 • Je leefstijl onder de loep nemen. Waar zitten je valkuilen?

 • Maatwerk. En dat het liefst in de vorm van een concreet plan. Kijk, daar kan je wat meeName of the element

 • Weet je wat werkt voor jóu, en je gezin. Want het moet aangepast zijn aan jou, en niet andersom

 • Tips en tricks om gezond en lekker te eten, op een manier die past bij jouw drukke leven en gezin

 • Géén dieet, wél handvatten

 • Loslaten van dat voortdurende streven naar perfectie. Perfectie bestaat niet. Jij bent al goed genoeg, ook als je het zelf misschien even niet ziet

 • Veranderingen? Ja graag. Maar dan wél op een gezonde en verantwoorde manier

 • Geen crash-diëten of quick-fix fratsen. Want jouw lijf is het waard om goed voor te zorgen

 • Balans. En genieten zonder schuldgevoel

 • Balans. En genieten zonder schuldgevoel

 • Blij zijn met jezelf. Want dat verdien je

Ik ben Marleen

En ik heb een missie. Namelijk om ambitieuze moeders, zoals jij, te helpen met het vinden van een gezonde en gelukkige leefstijl.

Ik laat je zien hoe je door middel van de juiste mindset, gezond én lekker eten, bewegen, ontspannen en het maken van slimme keuzes meer balans in je drukke leven kan krijgen. Lekkerder in je vel kan komen te zitten. Meer energie kan krijgen. Want wie wil dat nou niet?

Zelf ben ik 15 kilo afgevallen door mijn leefstijl te veranderen. Ik wilde nooit meer op een crash-dieet. Zoals ik in het verleden wel deed, en die me alleen maar (vr)eetbuien opleverden. Nee, ik wilde een échte verandering. Ik maak nu bewuste keuzes, ben fit en geniet van mijn leven. Inclusief dat wijntje of dat schaaltje bitterballen.

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? In balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij ook de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn. En daarom maakte ik deze challenge, speciaal voor jou.

Let’s get started! Liefs, Marleen

Dit krijg je tijdens de 7 daagse kickstart challenge

€47,-

 • Werkboek volgens de beproefde Foodilove methode. Hierin vind je allerlei tips en simpele opdrachten
 • Weekmenu met boodschappenlijst, die ongetwijfeld smaakt naar meer
 • BONUS: mijn kookboek met maar liefst 100 snelle en simpele gerechten, t.w.v. 97 euro
 • BONUS: e-mails met een extra stok achter de deur, een liefdevol zetje tot nog meer bewustwording
 • En… mij! Want je mag me per mail al je vragen, blokkades of successen sturen

Al meer dan 1000+ moeders gingen je voor. Lees hier wat ambitieuze moeders vinden van het Foodilove programma:

Lees hier het verhaal van Sophie

Van alles geprobeerd op het gebied van afvallen. Niks hielp echt. Nu leer ik anders naar eten kijken door de Foodilove app en bewustere keuzes te maken. Na de 12 weken ben ik 6 kilo kwijt en terwijl ik gewoon heb gegeten, niet koolhydraatarm of ander geneuzel maar gewoon lekker met het gezin mee, wel zo makkelijk! Door het programma heb ik weer vertrouwen in mijn lichaam. Een keer iets lekkers is helemaal niet erg. Ik at veel te weinig waardoor mijn lichaam van alles te kort kwam. Nu ik gewoon en lekker eet voel ik me fitter en lekkerder in mijn vel. Zonder sporten overigens, daar kom ik als moeder van een paar drukke jongens (nog) niet aan toe, blij als ik een avond zit ik zou zeggen probeer het, het werkt echt. – Sophie

Safka is elke keer weer super enthousiast over de simpele en lekkere recepten. Mede de recepten hebben ervoor gezorgd dat ze is afgevallen én heeft ze veel meer energie:

Ik ben pas begonnen met Foodilove en zie nu al goede resultaten. Ben in 2 maanden tijd al 6,6 kilo kwijt en de centimeters vliegen eraf. Met de heerlijke gerechten heb je telkens weer een feestje op tafel. Het is echt aan te raden voor als je beter in je vel wil zitten, meer energie wil en ook gewoon wil genieten. En Marleen is een superfijne coach. Ik ben superblij met deze nieuwe levensstijl! – Safka

Barbara leerde het nut van een goede planning

Dankzij de persoonlijke aanpak van Marleen en de Foodilove community heb ik mijn leefstijl aangepast. Niet meer diëten, maar gezond verstand gebruiken en plannen. Ik zit hierdoor zoveel beter in mijn vel. Een absolute aanrader voor mensen die minder lekker in hun vel zitten en wat kilo’s kwijt willen. Bedankt Marleen! – Barbara

Heleen heeft geen last meer van een middagdip

De reden waarom ik mee ging doen met het programma van Marleen was met name om mijzelf energieker te voelen en ook zeker wat kilo’s af te vallen. Nu een maand verder merk ik zo veel verschil! Ik ben 5 kilo kwijt en voel me zoveel beter. ‘s Middags was ik lastig van de bank af te krijgen, maar ik merk dat ik nu veel meer energie heb! – Heleen

Marianne vond het zo lastig om vol te houden. Als ze een dieet volgde hield ze het strakke regime een tijdje vol maar daarna viel ze terug in oude gewoontes. Maar dat is verleden tijd

De grootste uitdaging toen ik met het programma van Foodilove begon was volhouden! Lijnen lukt mij altijd wel, volhouden is een uitdaging. Meestal na een week of 6 komt de klad erin. Nu, na ruim 6 maanden, is het al aardig een lifestyle geworden! Hoe dat komt? Het programma heeft mij nieuwe inzichten gegeven. Ik ben niet bezig met lijnen, maar leer om beter voor mijzelf te zorgen. Het resultaat? Ik voel mij fitter, heb geleerd bewustere keuzes te maken, voel me niet meer schuldig als ik wél een keer een gebakje/wijntje of chippie neem, heb absoluut geen trek en de kilo’s vliegen eraf! Hoe dit komt? Ik heb inzicht gekregen in mijn eetpatroon. Ik at eigenlijk vaak te weinig en maakte daarbij niet altijd de juiste keuzes voor mijn lijf. Er is nu veel meer balans in de inname van koolhydraten, vetten en eiwitten. De eiwitten geven je een verzadigd gevoel en vind ik heerlijk in een smoothie. Marleen hanteert de 80/20 regel. Dit betekent 80 procent goede keuzes en 20 procent iets minder goede keuzes. Daarom is deze lifestyle zo goed vol te houden! Daarbij zijn de recepten inspirerend en heb ik plezier in het maken ervan. Zelfs in het weekend lukt het mij om lekker en verantwoord te eten en soms wat te snoepen! Iedereen die beter voor zichzelf wil zorgen, meer energie wil en ook nog wil afvallen raad ik Foodilove aan. Het is geen dieet, het is een lifestyle. Daardoor goed vol te houden. Je mag alles eten en kunt gewoon doen. Bij andere diëten krijg ik juist meer trek in ongezonde dingen. Dat is hierbij zeker niet het geval! De community is inspirerend, evenals de expertise van Marleen en Cecile! Inmiddel weet ik zeker dat ik dit vol kan blijven houden en voel ik mij happier in mijn lijf dan ooit! – Marianne

Veelgestelde vragen

Ja, je kunt direct starten als je je hebt aangemeld of wanneer jij er klaar voor bent.

Yes! Je mag me per mail al je vragen, blokkades of successen sturen

Je gaat je leefstijl onder de loep nemen. Waar zitten je valkuilen? En hebt na deze 7 dagen een concreet persoonlijk plan die werkt voor jou. Kijk, daar kan je wat mee. 

 

Nee, ook als jij geen kids hebt kun je het programma volgen. Je bent niet de enige 😉

Ja! Het leuke is dat je het weekmenu’s als leidraad en inspiratie gebruikt. Je kunt zelf bepalen wat je eet zodat je niet apart hoeft te koken. 

Zeker!

Scroll naar boven