Wacht! Ik heb nog een supertoffe bonus voor je!

Supertof dat je je hebt aangemeld voor  de 'back on track' challenge. Binnen een paar minuten zit er meer info in je mailbox.

Jij bent zoek naar meer energie, balans en tijd voor jezelf als drukke mama. En een gezonde en gelukkige leefstijl bereiken en vasthouden. Zit je nu hard ja te knikken? Dan heb ik naast mijn gratis challenge ook nog een toffe bonus voor je. Zodat je direct aan de slag kunt!

Wat dit is? Een eenmalige korting op mijn e-book 'Nooit meer op dieet'. Alleen NU van € 14,95 voor slechts € 9,95!

Wil jij niet wachten tot maandag, maar direct knallen en aan de slag met je gezonde leefstijl? Ik deel mijn ervaring en praktische tips met je en ik help je in 7 stappen naar een gezonde en gelukkige leefstijl.

Het is mijn missie om jou te laten ontdekken hoe je gewoon gezond kunt leven. Snel en simpel. Zonder gedoe.

E-book 'Nooit meer op dieet'

Wil jij direct knallen en aan de slag met je gezonde leefstijl?
Ik deel mijn ervaring en praktische tips met je en ik help je in 7 stappen naar een gezonde en gelukkige leefstijl. Maak nu gebruik van de eenmalige korting op mijn e-book 'Nooit meer op dieet'.

Alleen NU van € 14,95 voor slechts € 9,95!

0001

Begin jij ook elke maandag weer? Lees je je suf aan allerlei artikelen, net zo lang tot je door alle dieetgoeroe-bomen het bos niet meer ziet?

Hol je dagelijks van je werk naar clubjes en dan naar de supermarkt en weer naar huis, jezelf afvragend waar je nú weer de inspiratie vandaan moet halen voor een gezonde maar ook vooral gemakkelijke maaltijd?

Zit je ’s avonds met een licht rommelende maag aan plakjes lauwe komkommer met brokkelende hüttenkäse, omdat je had ergens gelezen dat dat zo’n lekker&gezond snackje was?

Naast je zit je partner tot zijn ellebogen in een zak chips en vanuit de keukenkastjes hoor je die zak mini-snickers roepen. Want ja…je partner en kinderen mogen wél gewoon snoepen. Die hoeven niet te lijden onder jouw zoveelste lijnpoging. Toch?

Je zegt niet wat je gaat doen, maar feit is wel dat er na jouw stiekeme bezoekje aan de keuken zeker drie mini-snickers minder in dat zakje zitten. Je werkt ze in no-time naar binnen en daarna baal je weer van jezelf. Zo gaat het elke keer weer.

Hou je het de hele week vol om als een soort gezonde heilige te leven, verpest je het weer doordat je de verleiding niet kan weerstaan. Doordat de lekkere trek het overneemt en de snaaizucht weer eens wint.
En ben je dat gladde ijs eenmaal opgegaan, dan lijkt er geen weg meer terug. Dan maakt het allemaal niet meer uit. Dan is het toch al verpest.

De maandag daarop neem je je voor dat je nu écht gaat beginnen. En deze keer écht. Je gaat het nu écht volhouden en nu gaat het je écht lukken.
Maar ja…wat ga je eens eten vanavond?
En zo begint het cirkeltje weer opnieuw.

The struggle is real. Maar troost je: je bent niet de enige.

E-book 'Nooit meer op dieet'. Alleen NU van € 14,95 voor slechts € 9,95!

Scroll naar boven