Ben jij een ambitieuze mama en wil je in no time weer terug in je ritme?

Doe mee met mijn gratis challenge die start op maandag 7 september.

Speciaal voor drukke mama’s die meer energie, balans en tijd voor zichzelf willen. En weer ritme en routine willen. Speciaal voor jou dus.

Ik laat je zien hoe je een gezonde en gelukkige leefstijl kunt bereiken. Je krijgt alle handvatten die je nodig hebt, en zo pak jij moeiteloos de draad weer op.

Something went wrong. Please check your entries and try again.

In no time weer in het ritme met Foodilove

We kennen ze allemaal wel, van die periodes waarin je ritme totaal zoek is. Vakantie. De Feestdagen. Een flinke verbouwing aan je huis. Of dat je, fysiek of mentaal, wat minder goed in je vel zit.
Wat de reden dan ook is: we laten allemaal de teugels wel eens vieren. En dat mag. Dat gebeurt soms nu eenmaal.
Alleen, je was net zo lekker bezig met je gezonde lifestyle…
Is alles nu voor niets geweest? Moet je nu weer helemaal opnieuw beginnen? Zucht…
Wacht! Voordat de moed je in je schoenen zakt: het antwoord is nee!
Met Foodilove kom je namelijk in no time weer terug in je ritme. En pak je in moeiteloos de draad weer op.

In mijn gratis challenge t.w.v. €997,-leer ik je hoe je snel en simpel gezond kunt leven. Zonder gedoe. Je ontvangt 5 dagen mijn coaching, tips en opdrachten in je mailbox. Een weekmenu met handige boodschappenlijst. Een home-workout en toegang tot een besloten Facebook groep vol met gelijkgestemden. 

Het resultaat?

  • Je pakt moeiteloos de draad weer op.

  • Je gaat nooit meer op dieet.

  • Je maakt snelle en gezonde maaltijden die je meer energie, meer balans en een gezonder lijf opleveren.

  • Je hele gezin kan mee eten - je hoeft dus niet meer apart te koken.

  • Je krijgt veel tips over gewoon gezond en lekker eten. Die tips kun je vanaf nu altijd toepassen.

  • Je hoeft niet meer de hele dag met je voeding bezig te zijn.

  • Je hebt meer grip op je gezondheid én je tijd.

Dat klinkt goed, toch? Vul je gegevens in dan starten we maandag 7 september!
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Ik ben Marleen

Ik ken de zoektocht naar een gezonde leefstijl maar al te goed. Jaren geleden volgde ik crash-dieet na crash-dieet, maar die leverden me alleen maar (vr)eetbuien, én een hoop frustratie op.
Ik wilde een échte verandering, met een blijvend resultaat, maar zonder moeite. Ja, dat bestaat!
Ik verdiepte me in gezonde voeding, bereidde steeds vaker mijn maaltijden voor en maakte een goede planning. Stukje bij beetje veranderde ik mijn leefstijl. En dat werkte.
Ik viel maar liefst 15 kilo af. Blijvend. En toen besloot ik om nooit meer op dieet te gaan.

En nog steeds ben ik super fit, ook nu ik een drukke ondernemer én kersverse mama van Emma ben. Nog steeds maak ik iedere dag bewuste keuzes - maar ik zeg echt geen ‘nee’ tegen een schaaltje bitterballen.

Ik ben een healthy mom, en dat gun ik iedereen. Daarom is het mijn missie om jou als mama met een drukke baan of een eigen bedrijf te helpen bij het bereiken van een gezonde leefstijl. Omdat ik weet hoe goed dat voelt.

Ik laat je zien dat je, door middel van de juiste mindset, gezond eten, bewegen, ontspannen én het maken van slimme keuzes, meer balans in je drukke leven kunt krijgen. Zonder dat je ooit nog op dieet hoeft. Welke mama wil dat nu niet?

Voel jij ook dat je klaar bent voor het voorgoed afscheid nemen van diëten, en het vinden van de leefstijl die precies bij jou past, zodat je lekker in je vel zit en in balans bent? Zodat je meer energie hebt en je zelfverzekerder zult zijn dan ooit?
Ik help je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij ook de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn. Daarom heb ik dit programma gemaakt, speciaal voor jou.

Let’s get started! Liefs, Marleen

Scroll naar boven