In balans tijdens de feestdagen!

Het is bijna december! Een maand vol etentjes, borrels en natuurlijk de feestdagen. Eet jij ook elk jaar teveel? Kun jij de verleidingen niet weerstaan en voel je je vervolgens enorm opgeblazen in je kerstjurkje? Gebruik jij december ook altijd als excuus om maar niet na te hoeven denken over gezond eten?

Dit jaar kan het anders! Wil jij:

  • afvallen voor en tijdens de feestdagen én toch lekker blijven genieten?
  • je goede voornemens niet uitstellen tot januari?
  • de hele maand december mij als je persoonlijke coach?

Zit je nu hard te knikken? Dan heb ik iets supertofs voor je! Doe mee met de Foodilove in balans challenge die op maandag 3 december start!

Ik zorg ervoor dat je tijdens deze feestmaand lekker in je vel zit, meer energie krijgt en gewicht verliest. Het is mijn missie om gezond eten en afvallen voor iedereen haalbaar te maken, dus ook voor jou.

Het draait allemaal om balans. Dat klinkt misschien ingewikkeld, maar dat is het niet. Ik laat je zien dat gezond eten superlekker én simpel kan zijn. Een gezonde leefstijl betekent namelijk niet dat je niks meer mag eten, integendeel!

Hoe werkt het? Ik informeer, inspireer, leer en motiveer je persoonlijk, zodat jij de juiste keuzes maakt om slank de feestdagen in te gaan. Ik ben jouw stok achter de deur.

Plus je ontvangt 4 weken lang de lekkerste gezonde recepten van mij. Dat zijn recepten waarvoor je niet urenlang in de keuken hoeft te staan of naar 10 verschillende winkels moet, zodat je het kunt inpassen in je drukke leven.

Ontvang:

  • 4 complete weekmenu’s met gezonde, makkelijke en snelle recepten. Plus een gezond kerstmenu en 4 handige boodschappenlijstjes
  • toegang tot de Foodilove app waarin jij je voeding kunt bijhouden. Je caloriebehoefte kunt berekenen en je resultaat kunt bijhouden. Deze app bevat een grote voedingsdatabase, gevalideerd door voedingsexperts. En hij staat boordevol met te gekke workouts, die je lekker op je eigen tijd en plaats kunt doen.

Bonus:

  • 2 persoonlijke skype of calls waarin we je leefstijl onder de loep nemen (t.w.v. 99 euro)
  • toegang tot de Foodilove members’ club met gelijkgestemden. Waar ik je vragen dagelijks persoonlijk beantwoord

Tijdens deze challenge coach ik je persoonlijk, daarom heb ik maar plek voor 10 vrouwen. Als jij je nu aanmeldt betaal je 147 euro

 

IK DOE MEE!

 

Ben jij member van mijn club? Dan betaal je 97 euro voor deze challenge. Klik hier om member te worden

 

IK BEN MEMBER!

 

Meld je nu aan, dan ontvang je zondag 2 december alle info ontvangt die je nodig hebt om te starten. Heb jij nog vragen? Schroom niet en mail naar marleen@foodilove.nl

Ik heb er superveel zin! Liefs Marleen

 

 

 

 

 

Scroll naar boven