Foodilove summerboost, bedankt voor je aanmelding

Wacht! Ik heb nog een Summerboost bonus voor je!

Superleuk dat je je hebt aangemeld voor de Foodilove Summerboost. Wil jij direct aan de slag en niet wachten tot maandag 15 juli?

Ben jij op zoek naar een gezonde leefstijl waarbij je lekker kunt eten en nooit meer op dieet hoeft? Zit je nu hard ja te knikken? Dan heb ik naast mijn Summerboost nog een toffe bonus voor je!

Wat dit is? Een eenmalige korting op mijn e-book ‘Nooit meer op dieet’. Alleen NU van € 14,95 voor slechts € 9,95!

Wil jij direct knallen en aan de slag met je gezonde leefstijl? Ik deel mijn ervaring en praktische tips met je en ik help je in 7 stappen naar een gezonde en gelukkige leefstijl.

Ja! Dat wil ik!

Het is mijn missie om jou te laten ontdekken hoe jegewoon gezond kunt leven. Snel en simpel. Zonder gedoe. 

Nooit meer op dieet

Begin jij ook elke maandag weer? Lees je je suf aan allerlei artikelen, net zo lang tot je door de alle dieetgoeroe-bomen het bos niet meer ziet? Hol je dagelijks van je werk naar clubjes en dan naar de supermarkt en weer naar huis, jezelf afvragend waar je nú weer de inspiratie vandaan moet halen voor een gezonde maar ook vooral gemakkelijke maaltijd? Zit je ’s avonds zit je met een licht rommelende maag aan plakjes lauwe komkommer met brokkelende hüttenkäse, omdat je had ergens gelezen dat dat zo’n lekker&gezond snackje was?

Naast je zit je partner tot zijn ellebogen in een zak chips en vanuit de keukenkastjes hoor je die zak mini-snickers roepen. Want ja. Je partner en kinderen mogen wél gewoon snoepen. Die hoeven niet te lijden onder jouw zoveelste lijnpoging. Toch?

Je zegt niet wat je gaat doen, maar feit is wel dat er na jouw stiekeme bezoekje aan de keuken zeker drie mini-snickers minder in dat zakje zitten. Je werkt ze in no-time naar binnen en daarna baal je weer van jezelf. Zo gaat het elke keer weer.

Hou je het de hele week vol om als een soort gezonde heilige te leven, verpest je het weer doordat je de verleiding niet kan weerstaan. Doordat de lekkere trek het overneemt en de snaaizucht weer eens wint. En ben je dat gladde ijs eenmaal opgegaan, dan lijkt er geen weg meer terug. Dan maakt het allemaal niet meer uit. Dan is het toch al verpest. De maandag daarop neem je je voor dat je nu écht gaat beginnen. En deze keer écht. Je gaat het nu écht volhouden en nu gaat het je écht lukken. Maar ja… Wat ga je eens eten, vanavond..? En zo begint het cirkeltje weer opnieuw. 

The struggle is real. Maar troost je: je bent niet de enige.

Masterclass Nooit meer op dieet

Wil jij direct knallen en aan de slag met je gezonde leefstijl? Ik deel mijn ervaring en praktische tips met je en ik help je in 7 stappen naar een gezonde en gelukkige leefstijl. Maak nu gebruik van de eenmalige korting op mijn e-book ‘Nooit meer op dieet’. Alleen NU van € 14,95 voor slechts € 9,95!

Ja! Dat wil ik!

De actie loopt nog:

Marleen is een super fijne coach. Ze is zeer toegankelijk. Je kan haar alles vragen en krijgt altijd een eerlijk en bruikbaar antwoord. Ze heeft mij geleerd te plannen en vooral ook te genieten van iets echt lekkers. Ik ben anders gaan eten, zonder honger te hebben. Ik maak betere keuzes, ook op feestjes. En misschien wel het allerbelangrijkste, Marleen wil echt dat je je doelen behaalt en is oprecht trots als het je lukt. Zeer motiverend. Martine Reijers

Marleen is een hele enthousiaste en motiverende coach. Ze luistert naar je verhaal en helpt op gepaste wijze. Ze laat vooral jezelf nadenken en bewust worden van je valkuilen en kansen. Met de handvatten die ze aanreikt kun je snel zelf aan de slag. Haar menu’s zijn laagdrempelig en geschikt voor zowel alleenstaanden als duo’s als gezinnen. Bedankt voor je hulp Marleen! Krisla Schippers

Marleen is een fijne coach. Het is net alsof je met een vriendin praat die met de juiste informatie en motivatie komt. Door de tips ben ik veel bewuster gaan eten. Ik ben gaan plannen en door de weekmenu’s heb ik nu een hele fijne leidraad wat ik nu voor lekkers kan maken. Lekker, simpel en origineel. Agnes Klasen

Een fijne coach die ondernemend is en van deze tijd. Ze heeft verstand van zaken en praat je niks aan. Ze bekijkt ieders situatie individueel en zo krijg je coaching op maat. Marjolein Meuleman

Scroll naar boven