Wacht even.. ik heb nog iets voor je

FOODILOVE Weekplanner

De planner heeft een A4-formaat en bestaat uit maar liefst 50 afscheurbare vellen. Hij heeft een handige plakrand waarmee je ‘m ook kan ophangen. Lekker pontificaal in het zicht. En dat kan makkelijk, want de planner is namelijk super stylish. Win-win! Ik pak ‘m mooi voor je in. Kan jij kiezen of je ‘m weggeeft of lekker zelf houdt.

Speciaal voor jou heb ik een supertoffe actie! Bestel vandaag de weekplanner voor maar € 14,95 incl. verzendkosten

Foodilove weekplanner

Herkenbaar?

Je loopt zuchtend en inspiratieloos door de schappen van de supermarkt dwalen, met in je mandje alleen een tomaat en een doosje eieren.
Zo tegen etenstijd heb je dat ene recept in je hoofd je keukenkastjes opentrekken, je komt om erachter dat je nét dat ene hoofdingrediënt mist.
Je komt erachter dat er, naast Vergeten Groenten, ook Vergeten Fruit bestaat, als je een tupperware bakje pluizige mango uit de groentela van je koelkast vist.

Of dat moment van de dag dat er twee jengelende kinderen aan je benen hangen, of aan een stuk door MAMAMAMAMAMAMAMAMAAAAA roepen terwijl jij probeert een boodschappenlijstje samen te stellen.

Juiste mindset en focus
Dit soort situaties kunnen ook voor jou binnenkort tot het verleden behoren. Want: met de superhandige, speciaal door mijzelf ontworpen én geteste weekplanner, plan je gemakkelijk je voeding, beweging en doelen voor de week die komen gaat.

Zo start je iedere dag weer met de juiste mindset en is het voor jou een eitje om je focus te behouden.

Klik op de knop hieronder om met één klik de weekplanner van € 14,95 toe te voegen aan je bestelling

Scroll naar boven