Masterclass 'In 7 stappen naar een fit, energiek en dieet vrij leven'

Ben jij een ambitieuze moeder. En ben je op zoek naar een gezonde en gelukkige leefstijl, die je gemakkelijk kunt volhouden.

Ben ik warm? Dan heb ik iets supertofs voor je. Namelijk, een masterclass, speciaal voor moeders die nooit meer op dieet willen. Die een gezonde en gelukkige leefstijl willen bereiken. Een leefstijl die bij hen en hun gezin past, en niet andersom. Een leefstijl die gemakkelijk is vol te houden.

Speciaal voor jou, dus.

Tijdens deze masterclass leer je hoe je door middel van de juiste mindset, gezond én lekker eten, bewegen, ontspannen en het maken van slimme keuzes meer balans in je drukke leven kan krijgen. Lekkerder in je vel kan komen te zitten. Meer energie kan krijgen.

En nog belangrijker, hoe je dit moeiteloos kan volhouden.

Vind jij jezelf goed genoeg?

Precies met deze vraag heb ik zelf lange tijd geworsteld. Ik bleef mezelf maar veroordelen. Ontevreden. Ongelukkig.

En toen begon ik me af te vragen: wanneer ben ik goed genoeg? Wanneer is het klaar?

Een jaar of zes geleden zag mijn leven er totaal anders uit. Ik had een eigen sportschool, sportte 2-3 uur per dag, maar ik at alles wat los en vast zat. Er zat geen structuur in mijn voeding en ik was totaal niet in balans.

Ik at en at, totdat het me in de weg ging zitten. Letterlijk. En dan bedoel ik de rollen van mijn buik tijdens het geven van een yogales. Als ik in de spiegel keek voelde ik me opgeblazen en ongelukkig. Ik vond het verschrikkelijk. Dus ik moest van mezelf op dieet.

Ik ging elke dag op de weegschaal. En ik haatte dat ding, want van het getal dat hij me liet zien werd ik doodongelukkig. Er moest iets veranderen in mijn leefstijl. Maar wat? En hoe?

De hypes op social media hielpen niet bepaald. Ik volgde alleen maar accounts van fitgirls met het perfecte lijf en het perfecte plaatje. Van die plaatjes die zeggen: dit is hoe je eruit moet zien.

Ik ben echt zo’n type van ‘alles of niets’. Dus ging er helemaal voor. Ik ging calorieën tellen en al mijn voeding afwegen, tot op de gram nauwkeurig.

Ik hongerde mezelf uit, wat leidde tot enorme eetbuien, zelfs tot spugen aan toe. Ik nam alleen sapjes, veel eiwitten en amper koolhydraten.

Dat van dat spugen is iets wat ik nooit eerlijk heb durven delen.

Ik schaamde me enorm.

Ik sportte als een idioot, een paar uur per dag. Want ik moest verbranden. En er waren periodes waarin ik maar liefst 2 keer per dag op de weegschaal stond.

Ik had nog net geen eetstoornis. Of toch wél..?

Maar ik had wél een blokjesbuik en mijn ideale gewicht bereikt. Of toch niet..?

Ik woog 75 kilo toen ik startte en binnen een jaar tikte ik de 58 aan. Maar als ik voor de spiegel stond was ik nog niet gelukkig. Ik had toch mijn ideale gewicht bereikt? Het moest alleen maar meer. Of liever gezegd: minder. En ik ging me afvragen: dat getal op de weegschaal… hangt daar mijn geluk van af?

Wanneer ben ik goed genoeg? Wanneer is het klaar?

Op dat moment kwam er een keerpunt. Een besef. Als ik nog langer zo doorga, dan gaat het verschrikkelijk mis! Ik ben niet pas goed genoeg als de weegschaal een bepaald gewicht aangeeft. Dit is geen geluk.

Ik ben goed genoeg als ik lekker in mijn vel zit, trots op mezelf ben, veel energie heb om mijn dromen waar te maken. En vol zelfvertrouwen in de spiegel kan kijken. En als daar een rolletje meer of minder zit maakt dat niet uit.

Dit verhaal heb ik nog nooit zo in details gedeeld. Waarom nu wel? Omdat ik weet dat er heel veel moeders zijn die hetzelfde ervaren.

Toen ik zwanger was woog ik bijna 90 kilo. Ik schrok me dood! 

Maar eerlijk? Al zijn mijn zwangerschapskilo's er nog steeds niet helemaal af, ik ben wel een gezonde en gelukkige mama. En dit is het allerbelangrijkste wat er is.

En dit gun ik jou ook.

Mijn grootste les is dat er geen quick-fix is, lieve mama. Been there, done that.

Tijd dus om daarmee te stoppen. Wat een bevrijding!

Tijdens deze masterclass leer je:

  • Hoe je kunt stoppen met dieten.

  • Dat je niet op een streng dieet hoeft, uren in de keuken te staan of de hele dag bezig zijn met je voeding, maar je wil wél gezond afvallen.

  • Dat je jezelf geen dingen hoeft te verbieden of ontzeggen, je kunt alles eten wat je lekker vindt. Gewoon een wijntje, een lekker stuk taart of heerlijk uit eten.

  • Dat je je niet meer schuldig hoeft te voelen als je iets lekkers eet.

  • Hoe je weer gelukkig kunt zijn, vertrouwen kunt hebben in je lichaam. Zonder dat het getal op de weegschaal hiervan af hangt. Deze kan dus de deur uit.

  • Mijn geheim zodat je nooit meer op maandag opnieuw hoeft te starten en je gaat nooit meer op dieet.

Dat klinkt goed, toch? Vul je gegevens in en meld je direct aan!

Hi, ik ben Marleen

En ik heb een missie. Namelijk om ambitieuze mama's, zoals jij, te helpen met het vinden van een gezonde en gelukkige leefstijl.

Ik laat je zien hoe je door middel van de juiste mindset, gezond én lekker eten, bewegen, ontspannen en het maken van slimme keuzes meer balans in je drukke leven kan krijgen. Lekkerder in je vel kan komen te zitten. Meer energie kan krijgen. Want wie wil dat nou niet?

Zelf ben ik 15 kilo afgevallen door mijn leefstijl te veranderen. Ik wilde nooit meer op een crash-dieet. Zoals ik in het verleden wel deed, en die me alleen maar (vr)eetbuien opleverden. Nee, ik wilde een échte verandering. Ik maak nu bewuste keuzes, ben fit en geniet van mijn leven. Inclusief dat wijntje of dat schaaltje bitterballen.

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? In balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij ook de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn. En daarom geef ik deze masterclass, speciaal voor jou.

Let’s get started! Liefs, Marleen

Scroll naar boven