'BACK ON TRACK' MET DE GRATIS FOODILOVE WANDELCHALLENGE!

Rust in je hoofd, de dingen die weer gaan stromen, frisse lucht, even het huis uit. Inspiratie en ideeën die als vanzelf weer op gang komen. Dat gevoel van lekker in je vel, van goed voor jezelf zorgen. Dat heerlijke gevoel van je fit voelen, als vanzelf die hardnekkige kilootjes kwijtraken. Dat moment voor jezelf in de stilte, of juist met iemand samen en dan eventjes niet de mama zijn.

Hoe klinkt dat? Dan heb ik iets tofs voor je! Een gratis wandelchallenge in november, speciaal voor moeders die:

> Weer ‘back on track’ willen komen
> Weer in de juiste flow willen komen
> Stappen willen zetten in de richting van het leven dat zij voor zichzelf willen creëren
> Op een leuke manier die hardnekkige kilootjes kwijt willen raken
> Echt lekker in hun vel willen zitten
> Tijd voor zichzelf willen maken
> Energie willen voor alle leuke dingen die zij willen doen

Dus eigenlijk: speciaal voor jou!

Laat hieronder je gegevens achter, en begin direct. Ik heb er zin in! Jij ook?

Something went wrong. Please check your entries and try again.

De Foodilove wandelchallenge

‘Deze week ga ik naar de sportschool, deze week écht.’ Ik hoor het mezelf zeggen en terwijl de woorden uit mijn mond komen denk ik: ik hou mezelf voor de gek.

Want als ik werkelijk Voel, dan weet ik: ik heb er helemaal geen zin in. In die sportschool. De stress en gejaagdheid van daar op tijd te moeten zijn, omdat dan de les begint, terwijl dat tijdstip mij eigenlijk helemaal niet uitkomt.

Weet je wát ik fijn vind? De vrijheid om dingen te doen die ik leuk vind, op tijden die mij uitkomen. En dat is nou net het grote voordeel van wandelen. Jij kan kiezen waar, wanneer, met wie. Dat heerlijke gevoel van regie.

Je trekt je schoenen aan, stapt de voordeur uit en je bent al begonnen. Super simpel!

Het mooie is: een kwartiertje is al effectief en je zult zien, als je eenmaal bent begonnen smaakt dat kwartiertje al snel naar meer. Voor je het weet loop je de sterren van de hemel. Als vanzelf.

Trek je stoute schoenen aan en trek erop uit!

Ben jij klaar om: 

 • Weer lekker te gaan bewegen?

 • Weer écht lekker in je vel zitten, vrolijk en vol energie?

 • Weer blij te zijn met jezelf, lekker in je vel te zitten?

 • Niet meer moeten?

 • Je dromen waar te maken?

 • (Weer) goed voor jezelf te zorgen?

 • Vanzelf die (zwangerschaps)kilo’s te verliezen?

Wat gaan we doen? Kort gezegd: lekker wandelen!

Dit krijg je tijdens deze wandel november challenge:

 • Toegang tot de Pacer wandel app, waarin we samen de uitdaging aan gaan

 • Toegang tot de exclusieve whatsapp Foodilove wandel groep

 • Dagelijkse motivatie en een stok achter de deur

Deze challenge helpt je om:

 • Weer ‘back on track’ te komen, bijvoorbeeld na een vakantie, of een dipje

 • Weer in de juiste flow te komen, zodat je je weer fit en energiek gaat voelen

 • Stappen te zetten in de richting van het leven dat jij voor jezelf wil creëren

 • Op een leuke manier die hardnekkige kilootjes kwijt te raken, zodat je nog beter in je vel komt te zitten

 • Tijd voor jezelf te maken, wat wij als drukke en ambitieuze mama’s zo hard nodig hebben

 • Energie te krijgen voor alle leuke dingen die jij wil doen

Doe dan met mij mee. We starten direct. Samen staan we sterker!
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Hi, ik ben Marleen

En ik heb een missie. Namelijk om ambitieuze moeders, zoals jij, te helpen met het vinden van een gezonde en gelukkige leefstijl.

Ik laat je zien hoe je met de juiste mindset, gezond én lekker eten, bewegen, ontspannen en het maken van slimme keuzes meer balans in je drukke leven krijgt, zodat je weer lekker in je vel zit. Je krijgt meer energie en voelt je beter dan ooit. 

Zelf ben ik 15 kilo afgevallen door mijn leefstijl te veranderen. Ik wilde nooit meer op een crash-dieet. Zoals ik in het verleden wel deed, en die me alleen maar (vr)eetbuien opleverden. Nee, ik wilde een échte verandering. Ik maak nu bewuste keuzes, ben fit en geniet van mijn leven. Inclusief dat wijntje of dat schaaltje bitterballen.

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? In balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij ook de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn. En daarom organiseer ik deze challenge, speciaal voor jou.

Let’s get started! Liefs, Marleen

Scroll naar boven