'LETS BEAT NF' MET DE  FOODILOVE WANDELCHALLENGE!

Op 26 mei sta ik klaar voor de derde editie van Runexpected, de meest onvoorspelbare run van Nederland! Een avontuur vol onzekerheden, onverwachte situaties en tegenslagen, allemaal met een doel: Neurofibromatose (NF) onder de aandacht brengen en geld inzamelen voor wetenschappelijk onderzoek.

In mijn familie hebben we dagelijks te maken met NF, een ziekte waarvan meer dan 85% van onze omgeving nog nooit heeft gehoord. Begrijp jij het belang van het verspreiden van bewustzijn over deze rotziekte?

Nu is het moment aangebroken dat ik hier verandering in wil brengen, en daar heb ik jouw hulp hard bij nodig!

De Foodilove #letsbeatnf wandelchallenge

Ben jij een moeder die klaar is om weer lekker te gaan bewegen,je energiek te voelen, vol zelfvertrouwen te stralen en bovenal, samen met mij een bijdrage te leveren aan het bestrijden van tumoren bij kinderen?

Doe dan mee met de Foodilove #letsbeatnf wandelchallenge. Het is simpel: doe een donatie, wandel mee en zet je in voor een goed doel.

Deze challenge is niet alleen een manier om gezond in beweging te komen, maar ook om als moeder:

  • Weer lekker in je vel te zitten

  • Boordevol energie te zitten

  • Goed voor jezelf te zorgen

  • Samen met anderen een positieve impact te maken

Dit krijg je tijdens deze wandel challenge:

  • Toegang tot de Pacer wandel app, waarin we samen de uitdaging aan gaan

  • Toegang tot de exclusieve whatsapp Foodilove wandelgroep

  • Dagelijkse motivatie en een stok achter de deur

Samen staan we sterker!

Doe vandaag nog een donatie en wandel met ons mee in de Foodilove #letsbeatnf wandelchallenge. Laten we samen een verschil maken voor kinderen met NF en voor onszelf.

Schrijf je in via onderstaande knop in en start jouw wandelavontuur! Stuur na je donatie een mail via: marleen@foodilove.nl of een berichtje via social media. Dan zorg ik ervoor dat jij direct toegang krijgt tot de wandelchallenge. 

Scroll naar boven