'BACK ON TRACK' MET DE GRATIS FOODILOVE WANDELCHALLENGE!

Rust in je hoofd, de dingen die weer gaan stromen, frisse lucht, even het huis uit. Inspiratie en ideeën die als vanzelf weer op gang komen. Dat gevoel van lekker in je vel, van goed voor jezelf zorgen. Dat heerlijke gevoel van je fit voelen, als vanzelf die hardnekkige kilootjes kwijtraken. Dat moment voor jezelf in de stilte, of juist met iemand samen en dan eventjes niet de mama zijn.

Hoe klinkt dat?

Dan heb ik iets tofs voor je! Een gratis 14-daagse wandelchallenge, speciaal voor moeders die:

> Weer ‘back on track’ willen komen
> Weer in de juiste flow willen komen
> Stappen willen zetten in de richting van het leven dat zij voor zichzelf willen creëren
> Op een leuke manier die hardnekkige kilootjes kwijt willen raken
> Echt lekker in hun vel willen zitten
> Tijd voor zichzelf willen maken
> Energie willen voor alle leuke dingen die zij willen doen
> En nog veel meer

Dus eigenlijk: speciaal voor jou!

Je krijgt 14 dagen lang tips, recepten en inspiratie, zodat jij #lekkerinjevel het najaar in gaat! Laat hieronder je gegevens achter, we beginnen 3 oktober. Ik heb er zin in! Jij ook?

Something went wrong. Please check your entries and try again.

7-daagse Foodilove wandelchallenge

‘Deze week ga ik naar de sportschool, deze week écht.’ Ik hoor het mezelf zeggen en terwijl de woorden uit mijn mond komen denk ik: ik hou mezelf voor de gek.

Want als ik werkelijk Voel, dan weet ik: ik heb er helemaal geen zin in. In die sportschool. De stress en gejaagdheid van daar op tijd te moeten zijn, omdat dan de les begint, terwijl dat tijdstip mij eigenlijk helemaal niet uitkomt.

Weet je wát ik fijn vind? De vrijheid om dingen te doen die ik leuk vind, op tijden die mij uitkomen. En dat is nou net het grote voordeel van wandelen. Jij kan kiezen waar, wanneer, met wie. Dat heerlijke gevoel van regie.

Je trekt je schoenen aan, stapt de voordeur uit en je bent al begonnen. Super simpel!

Het mooie is: een kwartiertje is al effectief en je zult zien, als je eenmaal bent begonnen smaakt dat kwartiertje al snel naar meer. Voor je het weet loop je de sterren van de hemel. Als vanzelf.

Trek je stoute schoenen aan en trek erop uit!

Ik deel graag mijn gloednieuwe idee met jou. Dat idee kwam ineens op toen ik, juist: aan het wandelen was. Alleen al door erover te schrijven voel ik de energie stromen, daarom vertel ik je er graag over.

Mijn nieuwe plan is de Foodilove wandelchallenge. Met deze challenge daag ik je uit om, letterlijk, de stoute schoenen aan te trekken en erop uit te gaan.

Deze challenge helpt je om:

 • Weer ‘back on track’ te komen, bijvoorbeeld na een vakantie, of een dipje

 • Weer in de juiste flow te komen, zodat je je weer fit en energiek gaat voelen

 • Stappen te zetten in de richting van het leven dat jij voor jezelf wil creëren

 • Op een leuke manier die hardnekkige kilootjes kwijt te raken, zodat je nog beter in je vel komt te zitten

 • Tijd voor jezelf te maken, wat wij als drukke en ambitieuze mama’s zo hard nodig hebben

 • Energie te krijgen voor alle leuke dingen die jij wil doen

 • Nog veel meer

Maar Marleen, dat allemaal door te wandelen? Is het dan echt zó simpel?

Ja! Ik weet uit ervaring dat het werkt!

Sinds ik zelf regelmatig ben gaan wandelen zit ik in een heerlijke flow en wordt het behouden van mijn gezonde leefstijl een stuk makkelijker.

Natuurlijk heb ik ook wel eens mijn momenten dat ik geen zin heb. En soms geef ik daar ook aan toe. Maar weet je? Als ik dan mijn wandeling oversla, dan mis ik die meteen. Ik weet gewoon dat ik me na mijn wandeling altijd beter voel, zonder uitzondering.

Ben jij klaar om: 

 • Weer lekker te gaan bewegen?

 • Weer écht lekker in je vel zitten, vrolijk en vol energie?

 • Weer blij te zijn met jezelf, lekker in je vel te zitten?

 • Niet meer moeten?

 • Je dromen waar te maken?

 • (Weer) goed voor jezelf te zorgen?

 • Vanzelf die (zwangerschaps)kilo’s te verliezen?

 • Vanzelf die (zwangerschaps)kilo’s te verliezen?

 • Het goede voorbeeld te geven aan je kinderen, zodat ook zij als vanzelf een gezonde leefstijl omarmen?

 • Een gezond eetpatroon te ontdekken, dat past bij jou en jouw gezin, met blijvend resultaat?Name of the element

Doe dan met mij mee! Samen staan we sterker! We starten samen op 3 oktober met de Foodilove wandelchallenge. In slechts 14 dagen zie, voel en merk je al resultaat!

Wat gaan we doen? Kort gezegd: lekker wandelen!

Dit krijg je tijdens deze 7 daagse #lekkerinjevelchallenge

 • Toegang tot de wandel app, waarin we samen de uitdaging aan gaan

 • Toegang tot de exclusieve whats app Foodilove wandel groep

 • Een stok achter de deur?

 • Een kickstart om je gezonde leefstijl op te pakken na de zomer!

 • Dagelijkse tips/ tricks?

  Enter description text here.

Dit wil je niet missen, we starten 3 oktober!
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Hi, ik ben Marleen

En ik heb een missie. Namelijk om ambitieuze moeders, zoals jij, te helpen met het vinden van een gezonde en gelukkige leefstijl.

Ik laat je zien hoe je met de juiste mindset, gezond én lekker eten, bewegen, ontspannen en het maken van slimme keuzes meer balans in je drukke leven krijgt, zodat je weer #lekkerinjevel zit. Je krijgt meer energie en voelt je beter dan ooit. 

Zelf ben ik 15 kilo afgevallen door mijn leefstijl te veranderen. Ik wilde nooit meer op een crash-dieet. Zoals ik in het verleden wel deed, en die me alleen maar (vr)eetbuien opleverden. Nee, ik wilde een échte verandering. Ik maak nu bewuste keuzes, ben fit en geniet van mijn leven. Inclusief dat wijntje of dat schaaltje bitterballen.

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? In balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij ook de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn. En daarom organiseer ik deze challenge, speciaal voor jou.

Let’s get started! Liefs, Marleen

Kirsla Schippers

"Marleen is een hele enthousiaste en motiverende coach. Ze luistert naar je verhaal en helpt op gepaste wijze. Ze laat vooral jezelf nadenken en bewust worden van je valkuilen en kansen. Met de handvatten die ze aanreikt kun je snel zelf aan de slag. Haar menu’s zijn laagdrempelig en geschikt voor zowel alleenstaanden als duo’s als gezinnen. Bedankt voor je hulp Marleen!"

Agnes Klasen

"Marleen is een fijne coach. Het is net alsof je met een vriendin praat die met de juiste informatie en motivatie komt. Door de tips ben ik veel bewuster gaan eten. Ik ben gaan plannen en door de weekmenu’s heb ik nu een hele fijne leidraad wat ik nu voor lekkers kan maken. Lekker, simpel en origineel."

Miranda Bosman

"Marleen is een leuke en fijne coach. Ze gaat ervoor om jouw doel te bereiken. Balans is zeer belangrijk en dat bereik je met ups en downs. Marleen coacht je om goed in balans te komen op de manier die bij jou past. Volg het programma en ervaar het zelf!"

Scroll naar top