Marjon en Marleen

Doe mee met de #LETSBEATNF wandelchallenge en verlaag samen met ons je cortisol! 

Op 26 mei staan wij klaar voor de derde editie van Runexpected, de meest onvoorspelbare run van Nederland! Een avontuur vol uitdagingen, onverwachte situaties en tegenslagen, allemaal met één doel: Neurofibromatose (NF) onder de aandacht brengen en geld inzamelen voor wetenschappelijk onderzoek.

In onze familie ervaren we dagelijks de impact van NF, een ziekte waarvan meer dan 85% van de mensen om ons heen nog nooit heeft gehoord. Begrijp jij het belang van het vergroten van bewustzijn over deze rotziekte?

Nu is het moment aangebroken dat wij hier verandering in willen brengen, en daar hebben wij jouw hulp hard bij nodig!

Liefs, Marjon en Marleen

Wat is Neurofibromatose (NF)?

NF (Neurofibromatose) is 'de grootste kleine ziekte'. 1 op de 3000 kinderen wordt met deze neurologische aandoening geboren. Kenmerkend is de ongeremde groei van tumoren, die op de huid en dieper in het lichaam zitten. NF is heel onvoorspelbaar en betekent ook: een leven lang onzekerheid. 

Oorzaak
NF1 is erfelijk en kan worden doorgegeven aan kinderen via het erfelijk materiaal (de chromosomen). Bij NF1 is er sprake van ‘foutje in het DNA’, een verandering (mutatie) op chromosoom 17. Niet altijd wordt deze mutatie geërfd van een ouder; bij de helft van de patiënten ontstaat de mutatie spontaan.

Behandeling
Op dit moment is NF nog niet te genezen. De behandeling is er vaak op gericht om de ontwikkeling van de kinderen zo goed mogelijk te laten verlopen, en eventuele complicaties zo vroeg mogelijk op te sporen en te behandelen.

Wij hebben jouw hulp hard nodig!

Ben jij een moeder die klaar is om weer lekker te gaan bewegen, je energiek te voelen, vol zelfvertrouwen te stralen en bovenal, samen met ons bij te dragen aan de strijd tegen tumoren bij kinderen?

Doe dan mee met de 30 daagse #letsbeatnf wandelchallenge en verlaag samen met ons je cortisolniveau. Het is simpel: doneer een bedrag naar keuze, wandel mee en draag bij aan een goed doel én aan je eigen gezondheid.

Deze challenge is niet alleen een manier om gezond in beweging te komen, maar ook om als moeder je cortisol te verlagen zodat je weer:

 • Weer lekker in je vel zit, stralend en vol zelfvertrouwen

 • Boordevol energie zit, om weer te stralen

 • Een betere emotionele balans ervaart, met minder angst, prikkelbaarheid en overweldiging

 • Je gewicht onder controle hebt

 • Beter slaapt en 's ochtends uitgerust ontwaakt

 • Goed voor jezelf zorgt, zowel fysiek als mentaal

 • Je stressniveau verlaagt en innerlijke rust vindt

 • Samen met anderen een positieve impact maakt, niet alleen voor jezelf, maar ook voor kinderen met NF en hun families

Dit krijg je tijdens deze 30 daagse wandelchallenge:

 • Dagelijkse tips om je cortisolniveau te verlagen

 • Toegang tot de exclusieve Facebook community met gelijkgestemden

 • Toegang tot de Pacer wandel app, waarin we samen de uitdaging aan gaan

 • Dagelijkse motivatie en mentale ondersteuning

 • Waardevolle expert live sessies

 • Win te gekke prijzen!

Samen staan we sterker!

Doe mee met de 30 daagse #letsbeatnf wandelchallenge en laat jezelf stralen terwijl je een verschil maakt in jouw leven en dat van anderen. Schrijf je nu in en begin aan jouw reis naar een gezondere, gelukkigere en energieke versie van jezelf!

Schrijf je in via onderstaande link en start jouw wandelavontuur! Stuur na je donatie een mail naar: marleen@foodilove.nl of stuur ons een berichtje via social media. Dan zorgen wij ervoor dat jij vanaf 1 april direct toegang krijgt tot de challenge. 

Scroll naar boven