Masterclass 'genieten zonder schuldgevoel tijdens de feestdagen'

Het is weer zover: de feestdagen zijn aangebroken. Lekker veel en overdadig eten, chocoladeletters, gourmet-festijnen, en dan heb ik het nog niet eens over de pepernoten die in augustus (!) alweer in de winkel lagen.

Wat voel je, als je aan de feestdagen denkt? Heb je er zin in? Zie je ertegen op? Vraag je je af hoe je om moet gaan met het onderwerp ‘eten’, als alles anders is dan anders? Ben je bang dat je het nieuwe jaar start met allerlei extra kilo’s, waardoor de strijd met je lijf alleen maar nog groter wordt? En, eet jij met elke hap lekkers ook een hap schuldgevoel mee?

Wil je het dit jaar anders doen dan andere jaren? Wil je dit jaar genieten van de feestdagen zonder schuldgevoel? Wil je dit jaar niet opzien tegen het idee van ‘nu mag het nog, maar straks mag ik helemaal niks meer’?

Lees dan ff door, want dan is mijn masterclass echt iets voor jou.

Wil je dit jaar genieten zonder schuldgevoel?

Ik heb deze masterclass voor je opgenomen en je kunt hem kijken wanneer jij maar wilt. 

Ik leer je:

  • hoe je optimaal en zonder schuldgevoel kunt genieten van de feestdagen.

  • hoe je balans kunt houden zonder helemaal los te gaan.

  • hoe je kunt omgaan met verleidingen die op de loer liggen.

  • hoe je keuzes maakt waar jij je goed bij voelt.

  • hoe je 2022 start met een heerlijk gevoel.

  • waarom je niet hoeft te wachten tot 1 januari met veranderingen in je leefstijl.

Kortom: hoe je kunt genieten van de feestdagen zonder jezelf van alles te verbieden, met het vooruitzicht op een moeiteloos fit, gezond, energiek en slank nieuw jaar.

Spreekt dit je aan? Dan is deze masterclass perfect voor jou!

Hi, ik ben Marleen

En ik heb een missie. Namelijk om ambitieuze mama's, zoals jij, te helpen met het vinden van een gezonde en gelukkige leefstijl.

Ik laat je zien hoe je door middel van de juiste mindset, gezond én lekker eten, bewegen, ontspannen en het maken van slimme keuzes meer balans in je drukke leven kan krijgen. Lekkerder in je vel kan komen te zitten. Meer energie kan krijgen. Want wie wil dat nou niet?

Zelf ben ik 15 kilo afgevallen door mijn leefstijl te veranderen. Ik wilde nooit meer op een crash-dieet. Zoals ik in het verleden wel deed, en die me alleen maar (vr)eetbuien opleverden. Nee, ik wilde een échte verandering. Ik maak nu bewuste keuzes, ben fit en geniet van mijn leven. Inclusief dat wijntje of dat schaaltje bitterballen.

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? In balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij ook de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn. En daarom geef ik deze masterclass, speciaal voor jou.

Let’s get started! Liefs, Marleen

Scroll naar boven