Minder suiker challenge

Heb jij ook vaak of zelfs voortdurend trek in zoet? Ben je moe en heb je weinig energie? Heb jij vaak darmklachten? Sluipen stiekem de kilo’s eraan en word jij niet gelukkig van je eigen spiegelbeeld? Is dit voor jou ook zo herkenbaar? Lees dan snel verder!

Het is mijn missie om ambitieuze vrouwen te inspireren en motiveren naar een happy en healthy lifestyle. Ik geloof niet in diëten, maar in een leefstijl die je ook langer vol zal houden. Door mijn kennis en eigen ervaring in het bereiken van een happy en healthy lifestyle, wil ik jou graag inspireren en motiveren om jouw ideale leefstijl te bereiken. Want dat is echt mogelijk!

Foodilove ‘minder suiker’ challenge
Bewerkte en geraffineerde suikers zijn namelijk de boosdoener van veel klachten, zoals weinig energie, darm klachten en ongemerkt kilo’s aankomen. En zo zijn er nog wel meer redenen om te stoppen met het eten van deze suikers. Tijdens de ‘minder suiker challenge’ daag ik je uit om de bewerkte en geraffineerde suikers te laten staan zodat jij zelf ook de voordelen ervan kan ervaren! Je zult je energieker voelen, gewicht verliezen en dus zo meer in balans komen.

Dit klinkt misschien ingewikkeld, maar dat is het zeker niet. Als ik het kan, kan jij het ook! Deze challenge heb ik vorig jaar meerdere keren gehouden en er gingen je meer dan 200 vrouwen voor! Ik wil je laten zien dat minder suiker eten superlekker én simpel kan zijn. Een gezonde leefstijl betekent namelijk niet dat je niks meer mag eten, het gaat om de juiste keuzes maken!

Minder suiker challenge

Doe mee!
De Foodilove ‘minder suiker’ challenge gaat elke maandag van start. Je ontvangt 4 weken lang de lekkerste gezonde recepten van mij in een weekmenu met boodschappenlijstje. En dat zijn gezonde én lekkere recepten waar je niet urenlang voor in de keuken hoeft te staan of naar 10 verschillende winkels moet.

Voor de snelle beslissers heb ik nu een superleuke actie, want als jij je nu aanmeldt betaal je slechts 12,50 euro per week i.p.v. 24,50 euro!*

Speciaal voor jou!
4 complete weekmenu’s met gezonde, makkelijke en snelle recepten
4 handige boodschappenlijstjes
• 4 lessen in je mail over ‘minder suiker’

BONUS:
toegang tot de besloten Foodilove Members’ Club gedurende de challenge (t.w.v. 27 euro)
• inspiratie, recepten en tips van mij, maar ook van de Foodilove Members. De recepten zijn lekker, makkelijk en gezond. Ideaal voor een ambitieuze vrouw zoals jij!
• forum waar je jouw successen kan delen, om tips en advies kan vragen bij mij of gelijkgestemden 
elke week een live Q&A in de Foodilove Members’ club, waarin je mij alle vragen kunt stellen die jij hebt over minder suiker eten en een gezonde leefstijl. Dit is ook een wekelijks check-in momentje waarin ik jou kan helpen, samen met de andere deelnemers van de challenge, met eventuele struikelblokken en vragen!

[knop-cta]Ja, ik doe mee! [/knop-cta]

Ik weet zeker dat jij ook lekkerder in je vel kan zitten, met meer energie en zonder zoete trek. Ik weet ook dat je voor eens en voor altijd kunt afrekenen met overtollige kilo’s. Laat mij je helpen met het bereiken van de gezonde en gelukkige versie van jezelf.

Ga jij samen met mij 4 weken de uitdaging aanstaande maandag? Inschrijven kan tot zondagavond 12.00 uur. De volgende kans om te starten is pas de maandag erop. Meld je nu aan, dan zorg ik ervoor dat jij zondag alle informatie ontvangt die je nodig hebt om te starten.

[knop-cta]Ja, ik doe mee![/knop-cta]

Heb jij nog vragen? Mail dan naar marleen@foodilove.nl

Ik heb er zin in! Liefs, Marleen

 

 

 

Scroll naar boven