Wacht! Ik heb nog iets supertofs voor je!

Superleuk dat je mijn 100 snelle en simpel recepten hebt gedownload. Hij zit binnen een paar minuten in je mailbox.

Ben jij een drukke mama en wil jij een gezonde leefstijl bereiken én volhouden? Zit je nu hard ja te knikken? Dan heb ik naast mijn gratis recepten ook nog een toffe bonus voor je!

Wat dit is? Een eenmalige korting op mijn de 'Foodilove weekplanner'. Alleen NU voor € 14,95!

De planner heeft een A4-formaat en bestaat uit maar liefst 50 afscheurbare vellen. Je kunt de planner lekker pontificaal in het zicht leggen in je keuken. En dat kan makkelijk, want de planner is namelijk super stylish. Win-win!

Bestel vandaag de weekplanner voor maar € 14,95 incl. verzendkosten. 

Het is mijn missie om jou te laten ontdekken hoe je gewoon gezond kunt leven. Snel en simpel. Zonder gedoe.

FOODILOVE Weekplanner

De planner heeft een A4-formaat en bestaat uit maar liefst 50 afscheurbare vellen. Hij is handige om in je keuken neer te leggen. Lekker pontificaal in het zicht. En dat kan makkelijk, want de planner is namelijk super stylish. Win-win! Ik pak ‘m mooi voor je in. Kan jij kiezen of je ‘m weggeeft of lekker zelf houdt.

Speciaal voor jou heb ik een supertoffe aanbieding! Bestel vandaag de weekplanner voor maar € 14,95 incl. verzendkosten

0001

Herkenbaar?

Je loopt zuchtend en inspiratieloos door de schappen van de supermarkt dwalen, met in je mandje alleen een tomaat en een doosje eieren.
Zo tegen etenstijd heb je dat ene recept in je hoofd je keukenkastjes opentrekken, je komt om erachter dat je nét dat ene hoofdingrediënt mist.
Je komt erachter dat er, naast Vergeten Groenten, ook Vergeten Fruit bestaat, als je een tupperware bakje pluizige mango uit de groentela van je koelkast vist.

Of dat moment van de dag dat er twee jengelende kinderen aan je benen hangen, of aan een stuk door MAMAMAMAMAMAMAMAMAAAAA roepen terwijl jij probeert een boodschappenlijstje samen te stellen.

Juiste mindset en focus
Dit soort situaties kunnen ook voor jou binnenkort tot het verleden behoren. Want: met de superhandige, speciaal door mijzelf ontworpen én geteste weekplanner, plan je gemakkelijk je voeding, beweging en doelen voor de week die komen gaat.

Zo start je iedere dag weer met de juiste mindset en is het voor jou een eitje om je focus te behouden.

Scroll naar boven