Je hoeft het niet alleen te doen.

Jij bent één van die vele moeders die alle ballen in de lucht willen houden. Gezin, werk, sociaal leven. Oh ja, je wilt ook nog gezond eten en genoeg bewegen. Dat schiet er vaak bij in, net als tijd voor jezelf. Je wordt er moedeloos van, want je wilt je graag fit en energiek voelen. 

Geen zorgen. Ik ga je helpen en dat doe ik niet alleen.

Ik heb een droom: Een community voor (ambitieuze) moeders die écht lekker in hun vel willen zitten. Die fit willen zijn, boordevol energie om alle ballen hoog te houden. Alles wat ik aanbied is snel en simpel. Van workout tot recept, van inspiratie tot weekmenu. Zo kost een gezonde leefstijl je geen moeite en wordt het vanzelf onderdeel van je dag. 

Ik nodig je uit voor de #lekkerinjevel Community. Een exclusieve club met moeders zoals jij. In de Community vind je alles wat je nodig hebt om #lekkerinjevel te zitten.

 • Je zit niet lekker in je vel, maar weet niet meer waar je moet beginnen om te veranderen

 • Je enige houvast is de weegschaal

 • Je verbiedt jezelf alles wat je eigenlijk lekker vindt

 • Je wilt een dieetvrij leven

 • Je bent klaar met de strijd met eten en wilt gewoon genieten

 • Je hebt amper tijd voor jezelf

 • Je bent niet blij met je spiegelbeeld

Ik snap je zo goed! Zelf beviel ik op 20 juli 2021 van onze zoon Stijn. Door de ruggenprik heb ik minder energie, en natuurlijk vraagt de overgang van 1 naar 2 kinderen ook het nodige van me. En dan heb ik het nog niet over de kilo's die zijn blijven plakken. Het voelt zo dubbel: Ik ben mijn lichaam ontzettend dankbaar voor haar harde werk, maar wil ook graag weer #lekkerinmijnvel zitten. En dat doe ik het liefst samen met jou! 

Join the club, we doen het samen!

Dankzij de #lekkerinjevel Community...

 • heb je een persoonlijk voedingsplan dat je helpt om gezond en lekker te eten

 • stopt de strijd met je voeding

 • geniet je van meer tijd met je gezin

 • is eten nooit meer een drama, maar elke dag een feestje

 • heb je altijd een luisterend oor van moeders zoals jij

 • krijg je plezier in bewegen

 • hoef je nooit meer op dieet. Beloofd.

 • zit jij weer #lekkerinjevel!

Hi, ik ben Marleen

En ik heb een missie. Namelijk om ambitieuze moeders, zoals jij, te helpen met het vinden van een gezonde en gelukkige leefstijl.

Ik laat je zien hoe je met de juiste mindset, gezond én lekker eten, bewegen, ontspannen en het maken van slimme keuzes meer balans in je drukke leven krijgt, zodat je weer #lekkerinjevel zit. Je krijgt meer energie en voelt je beter dan ooit. 

Zelf ben ik 15 kilo afgevallen door mijn leefstijl te veranderen. Ik wilde nooit meer op een crash-dieet. Zoals ik in het verleden wel deed, en die me alleen maar (vr)eetbuien opleverden. Nee, ik wilde een échte verandering. Ik maak nu bewuste keuzes, ben fit en geniet van mijn leven. Inclusief dat wijntje of dat schaaltje bitterballen.

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? In balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij ook de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn. En daarom organiseer ik deze challenge, speciaal voor jou.

Let’s get started! Liefs, Marleen

Hoe werkt het?

De #lekkerinjevel Community is exclusief voor leden. Voor een vast bedrag heb je toegang tot alle onderdelen van de Foodilove App. Je vindt hier workouts, makkelijke en gezonde recepten, podcasts en blogs vol inzichten en inspiratie en support van moeders zoals jij. Zie het als een soort socialmediaplatform, maar dan exclusief voor en alleen met gelijkgestemde ambitieuze moeders. Jullie kunnen elkaar helpen, adviseren en aanmoedigen. Zo creëer je met z’n allen een gezonde leefstijl en meer rust in je leven.

De #lekkerinjevel Community

3 maanden exclusieve toegang voor € 47,-

 • Makkelijke, gezonde en snelle recepten voor het hele gezin
 • Workouts die je eenvoudig thuis doet, wanneer het jou uitkomt
 • Een persoonlijk voedingsplan om je doelen te behalen
 • Voedingstips
 • Workshops en live sessies met Marleen
 • Een praktisch werkboek met uitdagende opdrachten
 • Exclusieve podcasts en posts vol inspiratie en motivatie
 • Een groep met ambitieuze moeders zoals jij, die elkaar support

Kirsla Schippers

"Marleen is een hele enthousiaste en motiverende coach. Ze luistert naar je verhaal en helpt op gepaste wijze. Ze laat vooral jezelf nadenken en bewust worden van je valkuilen en kansen. Met de handvatten die ze aanreikt kun je snel zelf aan de slag. Haar menu’s zijn laagdrempelig en geschikt voor zowel alleenstaanden als duo’s als gezinnen. Bedankt voor je hulp Marleen!"

Agnes Klasen

"Marleen is een fijne coach. Het is net alsof je met een vriendin praat die met de juiste informatie en motivatie komt. Door de tips ben ik veel bewuster gaan eten. Ik ben gaan plannen en door de weekmenu’s heb ik nu een hele fijne leidraad wat ik nu voor lekkers kan maken. Lekker, simpel en origineel."

Miranda Bosman

"Marleen is een leuke en fijne coach. Ze gaat ervoor om jouw doel te bereiken. Balans is zeer belangrijk en dat bereik je met ups en downs. Marleen coacht je om goed in balans te komen op de manier die bij jou past. Volg het programma en ervaar het zelf!"

Veelgestelde vragen

Ja, zodra je je hebt aangemeld kun je direct starten.

Yes, ik ben dagelijks samen met Foodilove coach Cecile online aanwezig in de Facebook-community en iedere maand kun je hier de live Q&A volgen. Kies je voor 1-op-1 coaching, dan plannen we meerdere calls en contactmomenten in.

Samen implementeren we een leefstijl die voor jou werkt. Het 12 weken programma is dus niet het zoveelste dieet waarbij je snel afvalt en daarna net zo snel weer aankomt. Je gaat je leefstijl dit keer duurzaam veranderen.

Nee, ook als je geen kids hebt kun je dit programma volgen. Je bent niet de enige.

Ja! Het leuke is dat je in jouw persoonlijke voedingsplan in de Foodilove-app zelf kan bepalen wat je eet. De weekmenu’s kun je daarbij als leidraad en inspiratie gebruiken.

Ja, want je ontvangt het hele programma ook in je mailbox. Het is wel de moeite waard om een anoniem Facebook-account aan te maken, omdat de community een hele goede stok achter de deur is en je hier al je vragen kunt stellen.

Zeker!

Scroll naar boven