Zomerslank challenge

Wil jij slank, vol energie en fit de zomer door, maar hou je ook van lekker en makkelijk eten? Dan heb ik goed nieuws voor je! Speciaal voor jou heb ik de Zomerslank challenge ontwikkeld. De zomer, hoe heerlijk ook, brengt allerlei uitdagingen met zich mee. Ben jij door de vakantie en dit mooie weer ook snel uit je ritme? Dan is deze challenge écht iets voor jou!

Foodilove Zomerslank challenge
Denk jij ook: Help, hoe overleef ik de zomer? Ga dan samen met mij de uitdaging aan en doe mee met de 30 dagen Zomerslank challenge die start op maandag 7 augustus! Met deze challenge ga je stukken beter in je vel zitten, je krijgt meer energie, verliest gewicht en komt meer in balans. Perfect om de zomer te overleven dus!

Ik wil je tijdens deze challenge laten zien dat gezond eten superlekker én simpel kan zijn. Een gezonde leefstijl betekent namelijk niet dat je niks meer mag eten, integendeel! Ik leer je  hoe je onverwachte situaties kunt aanpakken zoals zomerse borrels met vrienden, bbq’s en festivals, geef je voedingstips voor tijdens je vakantie en nog veel meer…

Je ontvangt 4 weken lang de lekkerste gezonde en zomerse recepten van mij. En dat zijn recepten waarvoor je niet urenlang in de keuken hoeft te staan of naar 10 verschillende winkels moet.

Voor de snelle beslissers heb ik een geweldige actie, als jij je nu aanmeldt betaal je slechts 9,50 euro per week!*

Wat krijg je hiervoor:
– 4 complete weekmenu’s met gezonde, makkelijke en snelle recepten
– 4 handige boodschappenlijstjes
– boordevol tips om de zomer te overleven
– toegang tot de besloten Foodilove Facebook community
– Foodilove home-workout

BONUS: een exclusieve live Q&A waarin je me het hemd van het lijf mag vragen over gezond en zomerslank eten.

*deze prijs is alleen geldig voor de eerste 10 deelnemers. De challenge zit steeds binnen no time vol, dus wacht niet lang.

[knop-cta]JA, IK DOE MEE![/knop-cta]

Ik weet zeker dat jij ook lekkerder in je vel kan zitten en af kunt rekenen met overtollige kilo’s voor de zomer. Laat mij je helpen met het bereiken van de gezonde en gelukkige versie van jezelf.

Als ik het kan, kan jij het ook. Ga jij samen met mij 4 weken de uitdaging aan op 7 augustus? Inschrijven kan tot zondagavond 6 augustus 23.59 uur.

Meedoen?
Er is voor deze challenge plek voor 25 dames, wacht dus niet te lang. Meld je nu aan via onderstaande knop, dan zorg ik ervoor dat jij het weekend voor de start alle informatie ontvangt die je nodig hebt om te starten.

[knop-cta]JA, IK DOE MEE![/knop-cta]

Heb jij nog vragen? Mail dan naar info@foodilove.nl

Ik heb er zin in! Liefs Marleen

Scroll naar boven