Help, hoe overleef ik de zomer?

Als de winter afloopt en de eerste zonnestraaltjes het aardoppervlak raken, begint het bij jou alweer te kriebelen. Het was heerlijk hoor, al die stamppotjes, die warme choco’s met slagroom en die oliebollen, maar ja, die bikini lonkt alweer.
Natuurlijk wil je strak de zomer in en dus ga je aan de slag. Je werkt je in het zweet in de sportschool, pakt eens wat vaker de fiets in plaats van de auto en je laat de lekkere dingen even staan.
En het lukt! Dág, drie kilo wintervet! Halló, tof zwierig jurkje!

Jij bent goed bezig. Jij bent zomerklaar. Maar ja. En dán?

Uitdagingen
De zomer, hoe heerlijk ook, brengt allerlei uitdagingen met zich mee. Want hoe doe je dat als je op vakantie gaat? En je eerst zestien uur moet rijden voordat je je strakke billen op een strandstoel mag vlijen? Wat eet je dan onderweg? Want jij gaat natuurlijk geen liters lauwe groene smoothies of Tupperware bakken met verlepte salades met je meesjouwen. Ieuw, alleen het idee al.
En als je dan op je vakantieadres bent? Tja. Dan eet je ook heel anders dan thuis. Dan dwaal je langs all-you-can-eat-buffetten, op zoek naar iets gezonds dat er niet is. Bijna kwijlend kijk je naar de meterslange tafels vol zalige toetjes. Of je laat je verleiden door die hemelse Italiaanse pizza’s. En ijsjes. Heel veel ijsjes. Oh en een wijntje, dat lust je ook wel.
Je kijkt naar de inhoud van je koffer en je ziet je geest al dwalen. Vertwijfeld vraag je je af of je al die leuke shirtjes en rokjes nog wel past als je straks weer thuiskomt.

Uh oh… uit je ritme!
Maar hey, ook de thuisblijvers hebben het niet altijd even makkelijk. De uitnodigingen voor bbq’s vliegen je om je oren. Misschien ben je wel een fervent festivalbezoeker en je blender meeslepen voor je dagelijke verse sapjes, da’s nou niet bepaald rock’n’roll. En wat te denken van al die zwoele zomeravonden op terrasjes, de spontane borrels, de ‘zullen-we-er-nog-eentje-nemen?’-momentjes… Je bent totaal uit je ritme!

Summerbody
Herkenbaar? Wees gerust, jij bent lang niet de enige die worstelt met dat dubbele gevoel van willen genieten van de zomer en die sneaky patat-wijn-en-ijsjes-kilo’s. Van dat gevoel van lekker willen eten, maar ook graag in die leuke jurkjes willen blijven passen. Want je hebt toch niet voor niets zo hard je best gedaan op die summerbody!

Foodilove 30 dagen challenge
Ik heb goed nieuws voor je. Speciaal voor jou heb ik namelijk de Foodilove 30 dagen challenge ontwikkeld.
Als jij zo iemand bent die zich herkent in bovenstaande, die graag slank, vol energie en fit de zomer door wil maar die ook van lekker en makkelijk eten houdt, dan is deze challenge écht iets voor jou.

Wat dat is, die 30 dagen challenge? Neem snel een kijkje!

In balans met Foodilove
Is hét programma om eindelijk je gezonde en gelukkige leefstijl te bereiken. Tijdens dit compleet vernieuwde 12 weken programma inspireer, leer en motiveer ik jou om gezonder te gaan leven zodat ook jij keuzes kunt gaan maken die leiden tot meer energie, balans én je ideale gewicht. Op maandag 4 juni start ik weer met een groep van 10 vrouwen, wil jij meedoen of hier meer over weten? Stuur me dan even een mailtje via marleen@foodilove.nl

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven