5 daagse sapkuur

Ben jij vaak moe of heb je weinig energie, heb je vaak darmklachten en sluipen de kilo’s eraan? Is dit ook zo herkenbaar voor jou? Doe dan mee met onze 5 daagse sapkuur. Voor je het weet is het zomer, hoe fijn is het dan om lekker, slank en energiek in je vel te zitten. Ben jij klaar voor een gezonde en gelukkige leefstijl, dan ben je bij Foodilove aan het juiste adres!

5 daagse sapkuur
Heb jij altijd al een keer een sapkuur willen doen maar weet jij niet hoe? Of wil je dit liever niet alleen doen, maar samen met een lifestyle coach en op een verantwoorde manier? Dit is je kans! Samen met Wadapartja organiseer ik in de 1e week van mei weer een 5 daagse sapkuur. Tijdens deze kuur krijg je mijn persoonlijke begeleiding en kun je met al je vragen bij me terecht.

Wij geloven niet in detoxen, maar wel in een frisse start naar een gezonde leefstijl. Je zult je lichaam weer lekker gaan boosten, zodat je weer boordevol energie zit en uiteraard raak je ook wat kilo’s kwijt. Eet je al gezond, dan is af en toe een reset niet verkeerd.

Omdat wij niet willen dat jij ineens gaat crashen, hebben wij ervoor gekozen om overdag 1 smoothie en 3 sappen te drinken. Daarnaast sluit je de dag af met een gezond soepje. Uiteraard zitten al deze sappen en soepen bij de kuur inbegrepen.

Hoe werkt het?
Verspreid over 5 dagen gaan we bewust bezig met voeding die ons lichaam goed kan verteren. De sappen neem je 3 van de 5 dagen en de dag voor de kuur bouw je af. Je neemt dan alvast minder zwaar verteerbaar eten zodat je lichaam went aan de kleinere porties. De dag na de challenge bouw je weer rustig op, zodat je niet ineens heel veel gaat eten. De sapkuur ziet er als volgt uit: dag 1 bouw je af, dag 2-4 doe je de sapkuur en op dag 5 bouw je weer op.

Meedoen?
Geef je op voor de kuur via onderstaande knop en start in de week van 1 mei of later. De sapjes haal je op bij Wadapartja in Groningen en je kunt zelf inplannen wanneer je wilt starten. Je krijgt de sapjes ingevroren mee, dus zorg voor extra ruimte in je diepvries.

Voor de snelle beslissers hebben wij nu een geweldige actie, want als jij je nu aanmeldt betaal je slechts 79 euro i.p.v. 99 euro!*

*Deze aanbieding is geldig voor de eerste 10 deelnemers. Dit bedrag is incl. 12 sappen en 3 soepen. Je ontvangt alle informatie per mail en de kuur is incl. online coaching.

[knop-cta] Ja, ik doe mee [/knop-cta]

Meedoen? Geef je op via bovenstaande knop of stuur je vragen naar info@foodilove.nl. Wees er snel bij want er zijn maar 20 sapkuren beschikbaar.

Ga jij met ons deze uitdaging aan? Wij hebben er super veel zin in! Liefs Marleen en Margreet.

 

 

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

1 gedachte over “5 daagse sapkuur”

  1. Hallo,

    Ik ben geïnteresseerd in de detox kuur.
    Ik eet alleen geen banaan & paprika.
    Is dat een probleem?
    GrMargriet

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven