Blueberry cheesecake oats

Jullie weten dat ik gek ben op cheesecake! De laatste tijd ben ik helemaal verslaafd aan pinterest, zo leuk! Ik kan uren lang rond neuzen en nieuwe inspiratie op doen. Zo kwam ik op het idee om deze blueberry cheesecake oats te maken!

Ik kwam namelijk een soort gelijk recept tegen voor overnight oats, dus besloot er een lekkere Foodilove twist aan te geven. Aangezien gister mijn verstandkies is getrokken had ik wel zin in een smeuïg en healthy ontbijtje!

Blueberry cheesecake oats
Wat heb je nodig (1 persoon):
– 200 ml amandelmelk of andere plantaardige melk
– 40 gr. havermout
– 1/2 banaan in plakjes
– 1 tl kaneel
– honing
– 2 el magere kwark
– beetje citroenrasp
– handjevol blauwe bessen

Hoe maak je het:
Breng de melk in een steelpannetje aan de kook en voeg de havermout, kaneel en banaan toe. Eventueel kun je ook nog wat honing naar eigen smaak toevoegen. Zet het vuur laag en wacht totdat de melk is opgenomen in de havermout. Schep de havermout in een kommetje en top het met de kwark, blauwe bessen en citroenrasp en je blueberry cheesecake oats zijn klaar!

Enjoy!

Blueberry cheesecake oats 1

 

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

1 gedachte over “Blueberry cheesecake oats”

  1. Mmm, dat wil ik nu wel maken als ontbijt: alles in huis! 🙂 Maar eet je de havermout dan warm?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven