Gevulde tomaatjes met garnaaltjes

Yes, It’s Christmas time! Daar is hij dan mijn eerste kersttip! Ik vind december een super maand en ga ik altijd culinair helemaal los. Beide kerstdagen eten we bij familie en ik vind het jammer dat ik geen heel kerstmenu dan op tafel kan zetten. Wel verras ik jullie voor de kerst met allerlei leuke kerst recepten. Ze zullen vast niet allemaal gezond zijn maar wel puur.
Deze heerlijke gevulde tomaatjes met garnaaltjes zijn perfect voor bij de borrel tijdens kerst of de gezellige dagen vooraf.
Ik serveerde dit hapje tijdens mijn healthy high wine afgelopen dinsdag die erg geslaagd was. Ik wilde laten zien dat je op een gezonde manier verantwoord kunt snoepen.

Gevulde tomaatjes met garnaaltjes (20 stuks)
Wat heb je nodig:
– 20 tastytomaten
– 100 gr. Hollandse garnaaltjes
– 1 el vers gehakte peterselie
– 1el mayonaise of crème fraîche
– 1 tl ketchup
– peper en zout
– 1 citroen

Hoe maak je het:
Snijd de kapjes van de tomaatjes en hol ze uit met een theelepel. Tip: bestrooi de binnenkant met een beetje zout en laat ze ondersteboven uitlekken op een stuk keukenpapier.
Meng de garnalen met de mayonaise, ketchup en peterselie. Breng dit op smaak met versgemalen peper en zout. Vul de tomaatjes met de garnalen en maak het af met een beetje peterselie en een klein stukje citroen.

Enjoy!

 

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven