Healthbox en energie balletjes

Ik ontving deze week de Healthbox van Bebio, al eens van gehoord? Deze maandelijkse box is gevuld met exclusieve healthy producten.
Vanaf het moment dat ik nieuwsgierig de healthbox opende kon ik direct puur genieten. Wauw wat een mooie producten! Ik wist direct dat dit een healthy en relaxed weekend zou gaan worden.
Het volgende zat er in de box: een nachtcrème van drs. Hans Schreuder, zuivelvrije kokosdrank van Coconut Dream, multi energie vitamine van Orthica, chocolade reep met inca van Ananda die is gemaakt van arriba cacao uit Ecuador, pure en rauwe paleo bar, Santé magazine en pure amandelpasta. Ik ben helemaal blij, pure verwennerij!

Ik wordt zo blij van deze producten dat ik er direct mee aan de slag ging! En ik weet zeker dat de Santé ook nog wordt gelezen in combinatie met een heerlijke kop thee en de rauwe chocolade.

Wil jij ook maandelijks deze healthbox ontvangen met hoogwaardige producten zoals natuurlijke vitamine, gezonde tussendoortjes, natuurlijke huidverzorging en sportgadgets? Waarvan de winkelwaarde rond de 50 euro ligt? Neem dan vooral een kijkje op de site van Healthbox. Je ontvangt geen onzin maar mooie en eerlijke producten met een goed verhaal voor maar 24,95 euro. Het leuke is dat het elke maand weer een verassing is daar hou ik zeker van.

Ik besloot om gisterochtend in alle vroegte en rust direct aan de slag te gaan met de pure en rauwe almond butter van de Body en Fit shop. Ik maakte er energie balletjes mee, die ik de rest van dit weekend als healthy snack kon nemen. De rest van de producten zoals de superfoods kocht ik bij Opgeweckt Noord, wel zo duurzaam en biologisch 😉
Deze pure amandelpasta zit boordevol met vezels, vitamines en mineralen. En ook belangrijk is dat deze amandel vol zit met een hoogwaardig eiwit, zo’n 20 gram per 100 gram amandel. Dus erg geschikt voor sporters, vegetariërs en veganisten. Ze noemen het ook wel een natuurlijk Powerfood!

Energie balletjes ( stuks)
Wat heb je nodig:
– 1 potje (170 gr) pure amandelpasta (Body en Fit shop)
– 100 gr. havermout
– 5 el (30 gr) lijnzaad
– 1 el chiazaad
– 50 gr pure chocolade of chocolate chip
– 15 gr kokosvezels
–  60 gr honing
– 1 tl vanille essence

Hoe maak je het:
Mix alle droge ingrediënten samen en voeg de almond butter, vanille essence en honing toe. Draai kleine balletjes en leg deze op een bord.
Laat ze opstijven in de koelkast en bewaar ze vervolgens in een afgesloten weckpot of jar.

Enjoy!

Review Healthbox

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven