Hotspot Herengracht restaurant & bar

Vorige maand werd ik uitgenodigd om een kijkje te nemen en uiteraard te proeven bij restaurant & bar Herengracht te Amsterdam.
Het was erg mooi weer en buiten zat het gehele terras vol aan de Herengracht een plaatje om te zien.

Restaurant & bar Herengracht is in 2003 geopend en staat bekend om zijn perfecte locatie (op de hoek van het Koningsplein), gezellige ambiance en een modern Nederlands menu. In 2013 is het restaurant compleet voorzien van een vernieuwd interieur. Het interieur is trendy en hip en door een levelindeling van zitgedeeltes is het erg uitnodigend. Maar ook zeker stijlvol en huiselijk met allerlei verschillende zitjes, gedekte tafels en loungebanken.

We werden erg gastvrij ontvangen door 1 van de 2 eigenaren en kregen direct een rondleiding. Herengracht heeft een prachtige sfeervolle binnentuin aan de achterzijde van het restaurant. Dit was vorige maand compleet in de wk sferen dus we kozen ervoor om binnen een mooi tafeltje uit te zoeken.De keukenchef van dit restaurant Nancy Zwiers combineert authentiek Hollandse gerechten met de moderne Franse keuken. Dit is ook terug te zien op de kaart. Zoals gewoonlijk kon ik weer niet kiezen!
We zijn compleet verzorgd en hebben genoten van een heerlijke lunch onder het genot van een paar glazen rosé. De bediening was erg behulpzaam en wij kozen voor een Taste of Herengracht. Een erg mooi opgediende schaal (zie foto) met allerlei proeverijen van het lunchmenu. Om te smullen! Zowel vis als vlees en vegetarische kleine gerechtjes.
Bij Herengracht kun je lunchen en genieten op het zonnige terras, borrelen op stand of dineren in stijl en de avond afsluiten met een goede cocktail. Nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje op de website van Herengracht.

Neem zeker een kijkje aan de Herengracht als je in Amsterdam bent! Hieronder een kleine impressie:

 

Lunch Herengracht

Buitenplaats Herengracht

 

 

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven