Hotspot kitchen en bar van Rijn

Vorige maand werd ik uitgenodigd om te gaan lunchen bij hotspot kitchen en bar van Rijn op het Rembrandtplein in Amsterdam. Ik loop wel eens vaker op het Rembrandtplein maar wist niet dat dit gave restaurant hier zat! Vaak vermijd ik het Rembrandtplein omdat het erg toeristisch is.
Vanaf de buitenkant kun je niet echt naar binnen kijken maar als je binnenstapt waan je je direct in een kosmopolitische sfeer. Het restaurant is hip, trendy maar ook wel een beetje chique.

De open keuken trok mij direct, je kunt bij van Rijn heerlijk lunchen, dineren of borrelen. De sfeer is erg gezellig en ik vond de bediening erg vriendelijk en erg gastvrij. Een ware verrassing dus aan het Rembrandtplein. Wij kregen een 3 gangen menu van de Chef. Dit verrassingsmenu was ook echt een heerlijke verrassing. Wat heb ik zitten genieten (zie foto’s). Het menu was in Aziatische sferen met pure smaken en mooi licht voor de lunch. Het dessert daarentegen was een aangename killer 😉
Alle gerechten zijn goed op elkaar afgestemd en erg verfijnd. Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik in Groningen niet zomaar ergens kan lunchen en dan deze kwaliteit eten krijg. Erg jammer. Alles was zo vers en het eten inspireerde me ook echt.

In het weekend is er live muziek bij van Rijn en een dj die lekkere plaatjes draait. Ik kan me dit clubgevoel hier al helemaal voorstellen, en ook schijnen de cocktails erg goed te zijn.

Ook ben ik een tweede keer 2 week geleden met mijn mams gaan lunchen bij deze hotspot. Ook deze verrassingslunch was weer perfect! Je proeft lekker van alles. Dus ook is de kwaliteit goed wanneer je niet op uitnodiging komt. Er werd exact dezelfde aandacht gegeven dit vind ik echt een pluspunt.

Ik zou jullie alles willen vertellen over wat ik beide keren gegeten heb, teveel lekkers om op te noemen. Daarom heb ik alle foto’s toegevoegd zodat bij jullie vast ook het water in de mond loopt! Ga dus zeker een kijkje nemen bij hotspot kitchen en bar van Rijn. Alles klopt van de wijnen, het lekkere stokbrood als bijgerecht tot aan het verrassende dessert.

Kitchen & Bar Van Rijn
Rembrandtplein 17
1017 CT AMSTERDAM
Tel. 020-4500 555

Enjoy!

Hotspot kitchen bar van Rijn 1

Hotspot kitchen bar van Rijn 2

Hotspot kitchen bar van Rijn 3

 

 

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

1 gedachte over “Hotspot kitchen en bar van Rijn”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven