Mijn oplaad tips!

Wauw, wat heb ik een te gekke week achter de rug zeg! Ik heb super leuke dingen gedaan, maar keihard gewerkt. En nee ik ga niet liegen, ik was even helemaal kapot. Ik kan me voorstellen dat iedereen dit wel eens heeft, daarom geef ik jullie vandaag mijn oplaad tips!

Ik heb vorige week als een gek rondgerend, niet normaal! Ik had dinsdag een te gekke afspraak met Ria van Tijdloos beauty voor super leuke nieuwe plannen. Vorige week had ik even besloten dat mijn laatste verstandkies er nog even uit moest, dus dit gebeurde woensdag. Hier had ik natuurlijk flink veel last van, eigenwijs!

Donderdag heb ik keihard gewerkt op mijn nieuwe flexplek en had ik een borrel in het studenthotel met mijn ondernemersclub. Daarna heb ik alle voorbereidingen gedaan voor de foto shoot die afgelopen vrijdag had met Puur by Dyana, de foto’s zijn trouwens te gek geworden en ik ben druk bezig met een ebook voor de feestdagen voor jullie.

Zaterdag heb ik een presentatie voorbereid en boodschapjes gedaan voor zondag. Ik heb aan 30 dames het Foodilove 12 weken programma gepresenteerd en ook heb ik voor hun nog even 100 healthy kokosballetjes gemaakt.

Maandag ben ik nog even met Ria op en neer naar Zwolle gegaan voor een nieuw product dat we hebben ingekocht, binnenkort hier natuurlijk meer over. Toen was het maandagavond ho stop! Ik dacht nu moet ik eerst opladen voordat ik weer verder kan knallen. Een klein beetje gekte is heerlijk, maar weet jij ook wat het juiste moment is om even te relaxen en bij te komen?

Mijn oplaad tips:
– ik pak een lekker warm bad met een heerlijk badschuim van Rituals, zo relaxed.
– ik maak een wandeling om even mijn hele gedachten leeg te maken, zodat er ruimte is voor nieuwe ideeën. Ik vind het ook heerlijk om thuis een yoga lesje te pakken dan.
– wat kan ik genieten van een ontspanningsthee op zo’n moment, een lekkere verse kruidenthee met wat honing yummie!
– ik duik op de bank met Netflix, tijd voor een serie marathon! Neem hier uiteraard wat lekkers bij om jezelf te verwennen.
– ik doe wat meditatie om even rustig adem te halen en te ontspannen.
– ik leg mijn telefoon en laptop weg, zodat het even helemaal me time is.

Blijf vooral ook goed voor jezelf zorgen qua voeding in een drukke periode, structuur en een goede voorbereiding zijn heel belangrijk. Ik weet van mezelf dat ik dan te makkelijk wordt en snel de mist in kan gaan.

Kortom: neem dus echt af en toe even een momentje voor jezelf om op te laden en plan deze in. Er zijn natuurlijk veel manieren om te ontspannen, deel jij je ontspan momentje met me in een reactie? Vind ik super leuk!

Liefs Marleen.

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven