This was ONE Les Mills

Op zaterdag 7 juni was het zover Les Mills & Reebok presenteerde ONE in het Ziggo Dome te Amsterdam.
ONE was één van de grootste fitness evenementen die is georganiseerd binnen Europa. Alle Les Mills fanaten waren hierbij aanwezig en uiteraard was ik er ook!
Tijdens ONE presenteerden de Les Mills program directors en internationale trainers alle programma’s en kon je alle Les Mills lessen volgen in de grote zalen van het Ziggo Dome.

Zoals de meeste van jullie nog niet weten ben ik onderneemster binnen de fitnessbranche. Ik geef bij Sportclub SENS een aantal Les Mills lessen waaronder GRIT, Bodypump, Bodystep, Bodybalance, CX worx, Sh’bam en Bodyvive. Ik doe dit al vanaf mijn 16e en is mijn grote passie.
ONE was niet alleen toegankelijk voor instructeurs maar voor iedereen die een ultieme ervaring wilde beleven. En dit is zeker gebeurt, wat gaaf om met 12oo mede fanaten te Bodypumpen! Het leek net of ik een keer op de dvd stond die ik normaal instudeer. Het dagprogramma bestond uit unieke acts en workouts. Ik heb deze dag meegedaan met de programma’s Bodypump en Bodystep. Ik had een vip arrangement en ik kon een meet en greets doen met de directors en trainers. Plus ik ontving een heerlijke lunch en mooi event t-shirt. Daarnaast heb ik een supergave presentatie bijgewoond van Jan Middelkamp en niet te vergeten Phillip Mills. Wat een ervaring!

Ook was er een avond programma. Een enorm feest met verschillende bekende dj’s. Deze heb ik helaas overgeslagen maar hoorde van collega instructeurs dat het helemaal te gek was.

Wil jij ook meer weten over Les Mills programma’s en waar je ze kunt volgen kijk dan op de website van Les Mills.  Wanneer dit event weer georganiseerd wordt mag je het niet missen!
Onderstaand nog een kleine foto impressie van deze top dag.

Bodystep ONE

 

Meat & greet

 

Womens health cover

 

Phillip Mills

 

Grit Les Mills ONE

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

3 gedachten over “This was ONE Les Mills”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven