Opening Changing Life Hub!

Alles over de opening Changing Life Hub! Alles onder één dak om de beste versie van jezelf te worden!

Maandag ben ik gestart als Personal body coach bij Personal body plan (PBP) en tevens was ik bij de opening Changing Life hub in Amsterdam. Vanaf nu ben ik officieel een “life changer”. Wat een feestje en dat allemaal op 1 dag!
De Changing Life Hub is “the key to a fit lifestyle” en je vind hier alle belangrijke aspecten onder 1 dak, hoe te gek is dat?
Juist! Daarom wil ik jullie er alles over mijn geniet momentjes van deze dag vertellen.

Omdat het ging ijzelen in het noorden besloot ik om afgelopen maandagavond in Amsterdam te overnachten en mijn sportkleding in mijn tas te gooien. Na een lange reis (want het was slecht weer) heb ik mijn spullen bij de te gekke hostel Clinknoord gedropt en ben ik met de bus naar de Changing Life Hub gereisd. Wat een super mooi pand, alles is industrieel ingericht van de gym tot aan de kleedkamers hier hou ik van. Hier heb ik eerst samen met een groot aantal coaches dus nieuwe collega’s nog wat voorbereidingen getroffen voor het grote feest van die avond. Wat een team spirit!

Naast mijn nieuwe collega’s waren er ook allemaal members aanwezig op de party. Wat een geweldige avond was het, als welkomstdrankje kregen we een skinny en healthy scroppino, we kregen heerlijke snacks uit de Doormeal kitchen en ook werden er inspirerende workshops gegeven.  Tevens werd er tijdens deze avond een modeshow met danceact gegeven, heel cool. Deze dansers presenteerden de nieuwe workout kledinglijn van FRVR. Ik ben er nog niet uit welk workout setje ik ga scoren, er is zoveel moois. Aan het einde van de avond hebben we nog even een dansje gedaan met zijn allen op de beats van Kris Kross.

Opening Changing Life Hub 1

Ik wordt helemaal blij van al die gemotiveerde en inspirerende mensen om mij heen. Ik heb na maanden eindelijk mijn rust en motivatie weer gevonden. Dit hebben jullie misschien al gemerkt, heerlijk!

Opening Changing Life Hub 3

De volgende ochtend ben ik eerst mijn deelnemers gaan coachen en toen ben ik naar de naar de hub gegaan om te ontbijten bij Doormeal en om te trainen.
Ik startte deze ochtend met een heerlijk kopje FORE koffie (deze heb ik zelf ook gescoord) en een blueberry goodness (zie foto) wat vers voor mijn neus werd bereid door Das chef. Dit was even lekker wakker worden.

Opening Changing Life Hub 2

Wat een ongelofelijke heerlijke PBP training heb ik gehad. Ik werd begeleid door de Personal Body Trainers die alle aandacht voor je hebben, dit is wel even wat anders dan alleen trainen bij een basic club zonder begeleiding. De trainers staan altijd voor je klaar om je op een deskundige wijze te begeleiden tijdens de uitvoering van je pijler training uit je PBP. Daarnaast is het super leuk om met gemotiveerde mede members te trainen. Wat krijg ik hier veel energie van!
Volgende week zit ik weer een dagje in Amsterdam dus je kunt vast al raden wat ik dan ga doen?

Opening Changing Life Hub 4

Na mijn training nam ik nog een lekkere chocolade FORE proteïne shake samen met nog een kopje koffie en een stukje dadeltaart die ook werd uitgeserveerd op het feest. Ik heb nog nooit zo’n lekker stukje dadeltaart geproefd, zelf ook maar eens proberen te maken. Ik heb nog even wat coaching gedaan en wat gerelaxed in de lounge van de hub voordat ik terug reed naar het gladde noorden 😉

De kitchen is dus een onderdeel van de hub en hier kun je lekker ontbijten en relaxen maar ook zijn er heerlijke verse shakes, juices of smoothies verkrijgbaar. Ook kun je genieten van een DoorMeal maaltijd die past binnen je plan. Elke DoorMeal is namelijk voorzien van macro’s, zodat je lekker en verantwoord kunt genieten.

Opening Changing Life Hub 5

Maar heb jij al kennisgemaakt met Personal Body Plan? Wil jij resultaat en ook de beste versie van jezelf worden? Wil jij ook altijd en overal deskundige begeleiding?
Met PBP heb jij altijd je Personal body Coach, Personal Body Trainer en Personal Body Nutritionist bij de hand. Hiernaast heb je tevens beschikking over de kennis en ervaring van het complementaire team van experts. De experst van PBP maken op basis van de kernelementen gedrag, voeding, training en herstel een op maat gemaakt plan voor je die je altijd binnen handbereik hebt op je smartphone. Je communiceert met je Personal Body Coach via een chatfunctie in de app.
Binnen PBP geloven we in een duurzaam en langdurig resultaat in plaats van een quick-fix. Samen met je Personal Body Coach worden je resultaten bijgehouden en geanalyseerd. Een compleet plan dus die door experts constant wordt aangepast aan jouw voorkeuren en behoeftes.

Ik ben zo enthousiast! Waarom? Doordat ik al zoveel resultaten heb bereikt zelf met dit plan. Zowel op het gebied van voeding als training maar ook een heel groot stuk resultaat in gedrag. Heb jij ook interesse om te starten met PBP en wil je member worden? Bij deze geef ik je mijn kortingslink voor het inschrijven.

Alleen BPB members mogen gebruik maken van de gym, dus ik zeg waar wacht je nog op en wordt snel member! Ben jij ook benieuwd naar de mogelijkheden en wil jij ook de beste versie van jezelf worden? Neem dan snel eens een kijkje op de site van Personal body plan of Changing life hub, ik kan niet wachten om weer heen te gaan!

Liefs, Marleen.

 

 

 

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven