“Opgeweckt” kerstdiner 26 november

Eindelijk is het zover! Na veel sparren gaan Opgeweckt Noord en Foodilove super leuke dingen doen samen!
Daarom organiseren wij een “Opgeweckt” kerstdiner op donderdagavond 26 november in de eerste verpakkingsvrije winkel van Nederland.
Dorothea (Opgeweckt) en Marleen serveren deze avond een 3 gangen kerstdiner, dat compleet van verpakkingsvrije producten gemaakt is. Tevens stellen we het menu samen met overheerlijke biologische producten. Dit keer eens geen workshop maar willen we jullie eens lekker in de watten leggen.

Tijdens dit kerstdiner willen we jullie inspireren en wanen we ons alvast helemaal in kerstsfeer.  We laten je zien wat voor lekkers je allemaal op tafel kunt zetten, uiteraard zonder zakjes en pakjes. Met pure ingrediënten kun je namelijk de lekkerste gerechten op tafel zetten. En uiteraard gaan wij ook nog voor een beetje gezond!
Dit alles vindt plaats in het mooie horeca gedeelte van Opgeweckt. Het enige wat jij hoeft te doen is je op te geven, aan te schuiven en te laten verwennen.

Wanneer: donderdag 26 november “Opgeweckt diner”
Locatie: Opgeweckt Noord Groningen
Kosten: 49 euro p.p. incl. een 3 gangen diner, 2 drankjes en water.

Wij kunnen niet wachten om heerlijk voor jullie aan de slag te gaan in de keuken, we wanen ons nu al stiekem in kerstsferen! Voor dit diner zijn er maar 20 plaatsen beschikbaar, dus schrijf je snel in via info@foodilove.nl want vol is vol.

 

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven