Opgeweckt Noord

“Opgeweckt Noord de winkel waar ik BLIJ van word”!

Weten jullie al dat Groningen de eerste verpakkingsvrije winkel van Nederland krijgt?
Een paar maanden geleden ontmoette ik ondernemers Tonny Straatman en Dorothea Piek die dit initiatief gaan waarnemen, super gaaf!
De winkel van Opgeweckt Noord zal zich vestigen aan de Astraat 16 in de buurt van de Westerhaven, op dit moment wordt het pand helemaal verbouwd naar de stijl van een kruidenierszaak.

In de winkel van Opgeweckt Noord worden biologische producten verkocht van biologische boeren uit de regio. De producten in de winkel worden zonder verpakking aangeboden. Erg handig want je kunt zelf bepalen hoeveel je nodig hebt. Soms heb je maar heel weinig nodig. De verpakking kun je zelf van huis meenemen of in de winkel gekocht worden.
Je betaald op deze manier voor de smaak, en niet voor de verpakking, het transport of het merk. Het leuke is dat je ook een keer 1 ingrediënt kunt kopen en niet direct een hele doos vol.
Tonny en Dorothea vinden het belangrijk om lekker en biologisch te eten, maar ook om duurzaam te ondernemen. De achterliggende gedachte van dit concept is dat foodwaste en afval wordt verkleind.

Ook kun je in de winkel langskomen voor een lekker ontbijt of lunch die bereid wordt met de producten uit de winkel. Je kunt je ontbijtje of lunch meenemen maar ook in de winkel nuttigen. Tevens is er plek om te flexwerken. Ik weet de ideeën voor de inrichting van de winkel en ik zie mezelf hier zeker zitten in deze duurzame omgeving.

Na de opening van Opgeweckt Noord zullen jullie Foodilove ook af en toe in de winkel vinden met de food workshops. Zoals de “smoothie”en “gezond ontbijten” workshops die je in onderstaand filmpje hoort. Ik kan niet wachten totdat de verpakkingswinkel opengaat, super veel zin in!

Voor dit project start Opgeweckt Noord vanaf vandaag (5 januari) met een crowdfunding campagne. Je kunt al investeren voor een bedrag van 100 euro. Lijkt het je leuk en een goed idee om te investeren, ga dan snel naar https://www.crowdaboutnow.nl/opgewecktnoord

Via deze link vind je het promotiefilmpje van Opgeweckt Noord, super leuk initiatief en zeker de moeite waard om hem te kijken.

Ik ben in ieder geval zeer geïnteresseerd in puur en eerlijk eten. Houd Opgeweckt Noord zeker in de gaten via hun Facebook of website.

crowdabout Opgeweckt Noord

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

1 gedachte over “Opgeweckt Noord”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven