Overnight oats met sinaasappel en aardbeien

Ik ben gek op oats! Ik vind het zo fijn dat je deze overnight oats met sinaasappel en aardbeien de avond ervoor kunt maken. Wanneer je weinig tijd hebt om te ontbijten hoef je alleen je ontbijtje nog maar te toppen met vers fruit en je kunt genieten. Zelfs dit kun je de avond ervoor al klaarzetten, dus binnen een handomdraai staat er een heerlijk ontbijt op tafel. Er gaat dus een nachtje overheen zodat de oats lekker kunnen wellen en het een lekkere smeuïge pap wordt.

Ik maakte gisteravond deze overnight oats en zo heb ik vandaag een gezond en lekker ontbijt. Normaal maak ik ze met plantaardige melk maar deze keer met verse jus. Ik hou van afwisseling en deze variant zit direct boordevol vitamientjes. Uiteraard kun je elk fruit gebruiken om dit ontbijt te toppen.
Ik hou van een voedzaam ontbijt, want dan merk ik dat ik minder snaai overdag. Als ik meer tijd in de ochtend heb maak ik vaak warme havermoutpap of een mugcake.

Vandaag heb ik een leuk dagje voor de boeg, namelijk bloggersontour voor foodie en fitgirls die ik samen met Fith with Marit heb georganiseerd. We krijgen vast genoeg te eten maar ik start mijn dag graag met een lekkere kop koffie en een fit ontbijtje!

Overnight oats met sinaasappel en aardbeien (1 persoon)
Wat heb je nodig:
– 100 ml verse jus ‘d orange
– 50 ml water
– 50 gr. havermout
– 1 el chiazaad
– 1 el kokosvezels
– 1 el gojibessen
– 1 el honing
– handjevol aardbeien of ander fruit
– evt. noten, zaden en/of kaneel

Hoe maak je het:
Doe alle ingrediënten behalve het fruit in een kom of weckpot en roer het goed door elkaar. Plaats het in de koelkast en top het de volgende ochtend met vers fruit, noten, zaden en/of kaneel.

Enjoy!

 

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven