Personal Body Plan

Yes! A.s. maandag start ik met Personal Body Plan! Kennen jullie dit al? Vandaag deel ik graag met jullie wat mijn doelen zijn qua eten en training de komende tijd en hoe ik dit ga bereiken.

Personal Body Plan is het komende half jaar mijn online Personal Trainer, Voedingsdeskundige en Lifestyle Coach in één. Ik krijg een op maat gemaakt plan die gebaseerd is op 4 kernelementen namelijk, gedrag, voeding, training en herstel. Personal Body Plan biedt mij een steuntje in de rug die ik nodig heb om stap voor stap mijn gewenste resultaat te behalen en nog belangrijker te behouden!

Jullie zullen wel denken, waarvoor heb jij dit nodig? Je weet zelf veel over voeding en bent zelf personal trainer en groepsfitnesstrainer, plus je hebt altijd beschikking over een sportschool. Ik heb al enorm mijn leefstijl aangepast maar toch kan ik ook nog wel wat hulp gebruiken af en toe 😉
Nadat ik 13 kilo ben afgevallen stel ik graag voor mezelf nieuwe doelen en wil ik graag zakken in mijn vetpercentage. De laatste tijd was ik de hele tijd met mijn voeding bezig, wat mag ik wel en niet. Hier wil ik graag begeleid in worden en daarnaast ga ik nog een aantal keer per week aan extra krachttraining doen. Ik ben benieuwd hoe het te combineren is met mijn huidige sportpatroon. Wel heb ik nu al zeker de motivatie en energie om deze doelen te behalen.

Vandaag kreeg ik een enorm motiverend pakketje (zie foto) binnen waarbij mijn lifestyle coach voor het komende half jaar werd voorgesteld. Anne zal mij het komende half jaar begeleiden met mijn gedrag, training, voeding en herstel. Anne haar quote spreekt me nu al aan, let’s do this!

Practice what you preach.
Imperfection is beautiful, and
never, never, never give up!

Ik houd jullie de komende tijd via mijn blog op de hoogte van mijn ontwikkelingen en resultaat.  Ik zeg Personal Body Plan: Your body, Your plan, Your results!

 

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

8 gedachten over “Personal Body Plan”

 1. Hoi Marleen,

  Dank voor je antwoord 🙂
  Ik heb je via het contactformulier een berichtje gestuurd, lief dat je met mij wilt meedenken.
  Groetjes Lilian

 2. Hoi Lilian,
  Ik doe zelf al 1,5 jaar pbp en ben er coach en het bevalt mega goed! Ik zou zeggen niet meer twijfelen maar doen!
  Mail me even dan krijg je een kortingscode van me 🙂 En mail me anders ook je vragen en evt je doelstelling dan kan ik je tips geven.
  Fijne dag! Liefs Marleen

 3. Hoi Marleen,

  Hoe denk je nu, zo’n 3 maanden later over pbp? Ik ben heel benieuwd hoe je er nu tegenaan kijkt. Ik lees en zie tot nu toe alleen maar positieve dingen over pbp, zijn er ook negatieve/verbeterpunten?

  Ik overweeg om met de lichting van 4 april te beginnen. Echter is april voor mij een drukke maand, wat enerzijds juist goed kan zijn denk ik (leren om in drukke periodes gezond te eten en te sporten), anderzijds twijfel ik of ik niet moet starten in een maand waarbij ik er meer de tijd voor kan nemen.
  Ik hoor heel graag van je.

  Groetjes,
  Lilian

 4. Ik verzin al een eeuw smoezen om het niet te doen, terwijl ik het ergens ook heel graag wil. Het vele sporten is iets wat me een beetje tegen op zie in een druk leven. Het puntje gedrag zal dus wel aangepakt moeten worden 😉 Ik slaap er nog eens een nachtje over, ben benieuwd naar je ervaring. En wie weet is maart mijn start!
  Succes!!

 5. Hoi Mieke,
  Dank je! Leuk om te horen. Ik ga zelf a.s. maandag ook weer starten met coach dus ben benieuwd!
  Zet hem op deze periode!
  Liefs, Marleen

 6. Wat een leuk blog!

  Ik ben dit jaar ook begonnen en ben in 2 maanden al enorm veel afgevallen. Het is wel erg hard werken, je bent veel aan het plannen, inkopen, koken, afwassen, voorbereiden. Maar het is het waard, ik ben benieuwd wat het einde van deze periode gaat brengen!

  Groetjes,

 7. Hoi Marleen,

  Super leuk om jouw blogs te lezen. Ik ben heel benieuwd naar jouw ervaring met personal body plan? Ben je er nog enthousiast over?

  Ik twijfel zelf of ik het moet doen.. btw, als je nog een kortingscode hebt dan ontvang ik die graag:)

  Groetjes,

  yasmine

 8. Hoi Marleen,
  Grappig ik zie dat Anne ook jouw coach is, net als bij mij. Zelf ben ik in januari begonnen met het PBP. Hoe is je eerste week gegaan?

  Succes!
  Groetjes Gaby

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven